adventure73-pardal napsal:
... ty kalhoty jsou docela velky...
Taky se mi zda. Alespon podle fotky se ti to nad kolenama nejak divne bouli,tam to mohlo by myslim klidne uzsi. Odhaduju, ze chranic kolen otocis klidne az zezadu na koleno ne?
Ale treba jsis vzal na foceni jen zbytecne velkou velikost
Ahoj Pardála, budeš mit stánek na motocyklu v Brně?
.... Ještě se zeptám, jezdil jsi nebo zkoušel jsi ten trilaminátový převlek co máš v nabídce? Promokne to, profoukne, dýchá to líp než obyč pláštěnka no prostě jaký jsou zkušenosti?
Upravil Kubicek dne 27.02.2012 16:23
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
oblečení nekomentuju, ale přijde mi hrozně vtipný, že sám výrobce, který stanovuje prodejní ceny, dává fungl nové oblečení v e-shopu hned se slevou proti "běžným obchodům". :-)
milan enduroskola napsal:
oblečení nekomentuju, ale přijde mi hrozně vtipný, že sám výrobce, který stanovuje prodejní ceny, dává fungl nové oblečení v e-shopu hned se slevou proti "běžným obchodům". :-)
milan enduroskola napsal:
Milane všiml jsi si někdy, že bych jako konkurenční prodejce ve Vašich vláknech cokoli komentoval, a vtipného mi tam toho přijde mraky....[/quote]
viki, ja nijak nekomentuju tvoje výrobky, ani prodejni ceny, ale nikdy jsem se nesetkal s tim, ze by vyrobce urcujici prodejni ceny daval slevu proti jinym obchodum, ktery to muzou maximalne koupit od neho :-) to mi fakt prijde raritni, uznej, ale chapu, ze cenova politika je kazdyho vec, lidi hlavne zajimaj slevy atd.
cili dal do toho nestouram a jiz nikdy to komentovat nebudu
Upravil milan enduroskola dne 29.02.2012 18:11