hmm, pekny to brody,
taky by me zajimalo co delat kdyz nahodou poberu i trochu vody do sani, a nebo dokonce hur, kdyz si tam rozhodne advik ustlat a skonci skoro celej pod hladinou....co by se melo i nemelo delat - poradte pls nekdo znalej
A presne k tomuhle se GS vyrobilo a ne to lestit doma v garazi.Je to motorka do lehkyho az stredniho terenu a nekdo je s ni schopnej zajet spickove i v terenu tezkym.Remarko jinak krasny fotky.Je videt,ze si to uzivas a tak to ma byt.
Robert napsal:
No a tenhle neleští vůbec a kde s tim všude jezdí, no to je na pováženou. Možná si měl koupit tank a ne motorku od BMW *tdown*
Sory ale přijdeš mi stejnej TROUBA jako ten co mi tu už jedou psal že dělám někomu špatnou reklamu když sjedu s GéeSem mimo asfalt. Tak zatim čau prťko.
Nejlepší AUTO-MOTO kosmetika je SONAX
...já jsem pro tebe možná trouba,ale tvoje fotostory je pro mě přiblblá ZÁBAVA vepřovek.Tím končím debatu o drsných hard core jezdcích tvýho ražení a měkouších jako jsem já,kteří se tím,že jedou na vejlet po asfaltu nemůžou vůbec bavit,protože to není ani trochu zábavný.Já měl jen názor na to co vidím,tys mě nazval troubou,takže si vykuř,drsňáku vepřovko.
Moc dobře, seš BOURÁK a výtej v klubu těch co ty motorky jenom ničej, a maj z toho ještě ORGASMUS ..uf...uf...uf....ohhh.....uáááách a pak ještě
A styď se ty ZVRHLÍKU jeden, ještě se u toho fotit, a nevzít mě na to samé místo ......no hanba, ale že sis to užil.
Do sahary asi nikdy nepojedem tak si jí aspoň kousek, našel blíž. Příště mě tam musíš vzít a budem se fotit spolu.
Jak to bylo hluboký na tvrdo...
Robert přiložený následující obrázek:
[110.01Kb]
Upravil Robert dne 15.04.2008 00:59
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
No jo ale vono je to dost daleko... 350 km od Praglu . Testoval tady pan Loprais svuj velespecial. Pak to zavreli a je tam vsude takova ta kulata znacka s cervenym prouzkem kolem... ale psst.
Stejne se v tom pisku blbe jezdi... Chce to nejakeho ucitele. Nebo mozna to vse projet pod plnym plynem a nebat se... .
...já jsem pro tebe možná trouba,ale tvoje fotostory je pro mě přiblblá ZÁBAVA vepřovek.Tím končím debatu o drsných hard core jezdcích tvýho ražení a měkouších jako jsem já,kteří se tím,že jedou na vejlet po asfaltu nemůžou vůbec bavit,protože to není ani trochu zábavný.Já měl jen názor na to co vidím,tys mě nazval troubou,takže si vykuř,drsňáku vepřovko.
Nikdy jsem se nepokládal a ani neprezentoval jako hardcore drsný jezdec, ale spíše za bahňáka. TROUBO mi říkala i maminka, ale vykuř drsňáku nebo vepřovko jsem od ní opravdu nikdy neslyšel. Jestly je moje zábava přiblblá, nebo pryma odreagování asi posoudí každý sám, ale ty máš hochu určitě vážný problém a nějaké dopisování to nespraví.
A nebo zme tady kurva do piče samý drsný zmrdi a jenom já blbec vykuř vepřovej a přiblblej hardcore to nepoznal. To mám možná už tu palici tak vomlácenou vo bahno že mi nebere. Hele topol,...... neni to to dřevo ?
[3.64Kb]
Upravil Robert dne 15.04.2008 00:01
.
A tohle je taky Topol a jeho motorka, teda paní Topolová odsud ____ http://www.vstrom.cz/majitele1.htm
Martin "Topol" Topolský ´75, Hradec Králové
moto: V-STROM DL1000
kontakty: allcar(@)allcar.cz ........AUTOBAZAR
text :
Něco o sobě: DL 1000 je po řadě japonských i italských vesměs sportovních strojů má 22(slovy.dvacátádruhá) mašinka,no a jelikož se chci zařadit mezi už relativně dozrálejší jezdce a šíleností na kolínko už bylo dost,považuji ji za ideál kompromisu jízdních stylů.Dá se na ní jezdit docela palice,dá se na ní cestovat jako v bavlnce,dá se na ní šourat krajinkou...prostě děvka pro všechno.A to se mi na ní moc líbí.A hlavním,pro mne rozhodujícím faktem je ten litránek pod tebou,tahající jak bejček ve všech režimech.....pardon,ale do 650 bych nešel(maximálně pro paní)Nadstandartní výbava-plexi MRA,3 kufry Kappa,padací rámy Fehling a tím to hasne.....jo a na fotce pózuje moje paní,přeci jenom vypadá o fous lépe,než já.
Teda Topole v tobě se jeden nevyzná. 22 mašin jsem ještě neměl, to možná protože mlátim vo zem pořád tou jednou. Jak ty to člověče děláš, za tejden ti je 33 a ať počítám jak počítám tak mi vychází že máš na sezónu ( cca 6 měsíců ) jednu a půl motorku . A když se podívám na benzínku za tvou paní, tak AKCE na autíčka Ferrari za 29,- byla u benzinek SHELL cca před 2ma měsícema ( taky jsem si jedno koupil - Ferrari GTO 250 ), tak porát nevym co zrovna máš. Estly vono to neni tím že ty už budeš ten RELATIVNĚ DOZRÁLEJŠÍ JEZDEC.
Hoď pár fotek ať vydíme tu tvojí současnou děvku pro všechno, pač totok fakt nechápu.
[165.19Kb]
Upravil Robert dne 15.04.2008 01:03
Remarko napsal:
No jo ale vono je to dost daleko... 350 km od Praglu . Testoval tady pan Loprais svuj velespecial. Pak to zavreli a je tam vsude takova ta kulata znacka s cervenym prouzkem kolem... ale psst.
Stejne se v tom pisku blbe jezdi... Chce to nejakeho ucitele. Nebo mozna to vse projet pod plnym plynem a nebat se... .
Ty seš ale ..... ta značka znamená že tam čišníci v zeleném rozdávaj lízátka. Na krajích jsou jahodová a uprostřed je cukrkandl..
Tys je tam nepotkal ?.?.?
[29.95Kb]
Upravil Robert dne 15.04.2008 00:11
..hele detektive,akce na autíčka máš možná v merku,ale tohle je fotka z loňskýho června,takže máš smůlu.A laskavě si mě už do huby neber,myslím že to začínáš trochu přehánět.
Meli by ste chlapy asi fakt brzdit,na GS je prave skvely,ze se s nim da jak silnice tak lehci teren a upravit se da vic do terenu nebo na silnici a o tom to je,kazdej podle svyho!!!! Jo a auticko jsem si taky kupoval loni nekdy v lete
Dejte si raději mír... a někde pivo nebo něco jiného až se potkáte (potkáme) GS je prostě univerzální stroj a někdo preferuje to a jiný ono. A www wo tom to je.
Mě by nenapadlo např. fotit moto na boku, ale stejně tak by jsem nevydržel jezdit jen po asfaltkách...
lysak napsal:
Meli by ste chlapy asi fakt brzdit,na GS je prave skvely,ze se s nim da jak silnice tak lehci teren a upravit se da vic do terenu nebo na silnici a o tom to je,kazdej podle svyho!!!! Jo a auticko jsem si taky kupoval loni nekdy v lete
Taky mám jedno autíčko už z loňska.Když ale tuhletu diskuzi čtu,připadají mě narážky od Roberta na Topola dost ubohý.Tyhle reakce na tomhle foru fakt nemusím....*tdown*
BMW R 1100GS vzor kačer
To Robert- něco mi říká, že se tě Topol asi dotknul, že.Musel jsi si dát práci a najít jakési obrázky? Myslím, že vkládat foto Topolovo přítulkyně, jeho moto a nějaké kontakty by měl jen sám Topol.
Mě třeba fotky, z tvého ježdění zajímají, protože hledám něco kam jezdit a tak. A jestli u toho házíš moto např. ze skály je mi docela fuk.
Topol jestli jsem dobře, jen řekl svůj názor a prostě to tak beru, znám spoustu kluků, kteří svoje moto milují a leští a přitom by jsi jim v terénu asi nestačil.
Zkrátka si myslím, že různé pře a plky, kdo je ten lepčejší, sem nepatří.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Topol napsal:
..hele detektive,akce na autíčka máš možná v merku,ale tohle je fotka z loňskýho června,takže máš smůlu.A laskavě si mě už do huby neber,myslím že to začínáš trochu přehánět.
S nadávánim a braním do huby s to přehnal ty. Pokud máš nějakej mindrák s motorkou, tak to je předevšim tvuj problém a ostatní by jsi s nim neměl zatěžovat. Tady jsou všichni protože je to baví a chtěj si to užít a ne poslouchat tvoje vykuř.
Moc mě mrzí že jsem se nechal strhnout tvýma nadávkama které se mě týkaly . Ty fotky ale opravdu ukázat můžeš . Zajímlo by mě jaká je tvoje 23 motorka ( teda jestly už jí máš ).
Upravil Robert dne 15.04.2008 10:17
Baltazar napsal:
To Robert- něco mi říká, že se tě Topol asi dotknul, že.Musel jsi si dát práci a najít jakési obrázky? Myslím, že vkládat foto Topolovo přítulkyně, jeho moto a nějaké kontakty by měl jen sám Topol.
Mě třeba fotky, z tvého ježdění zajímají, protože hledám něco kam jezdit a tak. A jestli u toho házíš moto např. ze skály je mi docela fuk.
Topol jestli jsem dobře, jen řekl svůj názor a prostě to tak beru, znám spoustu kluků, kteří svoje moto milují a leští a přitom by jsi jim v terénu asi nestačil.
Zkrátka si myslím, že různé pře a plky, kdo je ten lepčejší, sem nepatří.
Mrkni se na odkaz Topol ho tam vložil sám.
Upravil Robert dne 15.04.2008 08:18
lysak napsal:
Taky mám jedno autíčko už z loňska.Když ale tuhletu diskuzi čtu,připadají mě narážky od Roberta na Topola dost ubohý.Tyhle reakce na tomhle foru fakt nemusím....*tdown*
Asi by sis to měl přečíst znova od začátku.