bourka napsal:
za obě sedla 5000,- Kč, na druh potahovýho materiálu neumím odpovědět protože to nevím. Nechal jsem si od něj poradit co je vhodné.
Takže tam máš Carbon a SN. Podle detailu co jsi mi poslal.
To hrubší jako spletené je carbon, akorát nevím kde máš co. Tipl bych že carbon je bok.
Ta debata o pěně....byl jste tam někdo, že by byla možnost si to ošahat-sednout. Já bych preferoval nějakou tužší ,,věc".
Nebo nebudou na výstavě? Napíšu přímo jim, a poptám se, dám vědět.
stepan napsal:Není pamětová pěna jako pamětová pěna. Navíc sedlo se při sezení zahřeje + je ještě možnost dát do něj vyhřívání na zimu.
Já vím, mají jiné hustoty a gramáže, podle toho jsou i jejich vlastnosti, ale fungujou pořád na stejnej princip.
Jen jsem chtěl říct, že je to teď módní vlna všude srát paměťovou, línou a nebo taky viskoelastickou pěnu. Osobně bych šel do gelu nebo do klasické PU pěny.
Osobně s tím zkušenost nemám, ale gel je prý dnes již překonaný materiál, protože nedává žádnou podporu páteři. Jsou to ale jen vyčtené informace a né má vlastní zkušenost.
stepan napsal:Není pamětová pěna jako pamětová pěna. Navíc sedlo se při sezení zahřeje + je ještě možnost dát do něj vyhřívání na zimu.
Já vím, mají jiné hustoty a gramáže, podle toho jsou i jejich vlastnosti, ale fungujou pořád na stejnej princip.
Jen jsem chtěl říct, že je to teď módní vlna všude srát paměťovou, línou a nebo taky viskoelastickou pěnu. Osobně bych šel do gelu nebo do klasické PU pěny.
Osobně s tím zkušenost nemám, ale gel je prý dnes již překonaný materiál, protože nedává žádnou podporu páteři. Jsou to ale jen vyčtené informace a né má vlastní zkušenost.
Gelové sedlo jsem si půjčil do Turecka a litoval jsem.Prdel mě bolela víc než z klasického..
gel není na dlouho, za čas ztvrdne. V motokrosovjech botech byl krásně měkkej když byli nový a po čase tvrdnul atvrdnul. Po dvou letech jsem do toho lezl jako do kanad
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Včera jsem jim psal, za 2 hod. kouknu a odpověď. Před výstavou- nebo po. Asi ve 4T. se tam kouknu, měli by být na dílně. Pokud máte někdo nějaký speciální dotaz, se s tím- poptám se.
Waltře nešpekuluj a kup si SARGENTA na toho žádnej DDT nemá to mi věř... Pokud chceš pujčím ti sedlo na prvním sraze a sám uvidíš
... servis a diagnostika BMW Motorrad
ovsem je v tom trosku rozdil sargent stoji cca 11tisic a dd cca 3tisice.nemyslim si ze rozdil v pohodli a kvalite je ctyrnasobne vetsi u sargentu to ani nahodou
masar napsal:
ovsem je v tom trosku rozdil sargent stoji cca 11tisic a dd cca 3tisice.nemyslim si ze rozdil v pohodli a kvalite je ctyrnasobne vetsi u sargentu to ani nahodou
Jasné to jo ale sargent nepoužívá gel takže se tam nemá co vysedět
takze v prekladu to znamena ze si necham udelat dd budu na nem tri roky jezdit pak ho vyhodim udelam nove sedlo od dd......takhle to udelam ctyrikrat coz budu jezsit 12let a jsem na cene sergantu.prvni vec si myslim ze dd vydrzi delsi dobu nez tri roky a taky si myslim ze sergant je vazne spicka jenze ta cena je silena,nevim ted presne ale s vyhrivanim vcetne spolujezdce cca 23 tisic to me pripadne dost silena zalezitost
masar napsal:
takze v prekladu to znamena ze si necham udelat dd budu na nem tri roky jezdit pak ho vyhodim udelam nove sedlo od dd......takhle to udelam ctyrikrat coz budu jezsit 12let a jsem na cene sergantu.prvni vec si myslim ze dd vydrzi delsi dobu nez tri roky a taky si myslim ze sergant je vazne spicka jenze ta cena je silena,nevim ted presne ale s vyhrivanim vcetne spolujezdce cca 23 tisic to me pripadne dost silena zalezitost
25000 komplet
masar napsal:
měl jsem sedlo ještě na starém varaderu a dokonce je tam v nabídce vyhoceno....a musím říci skvělá práce ,opravdu a přemýšlím že si nechám udělat i na GS pěkně sladěné s motkou s lepším materialem
http://czunici.ra...
Včera jsem si dovezl sedla z DDT a nechal jsem si tam udělat i potah na hrazdu.Jak se tady psalo,gel už je překonán lepším materiálem a ten používají i v DD.Zatím nemám sedla vyzkoušená,ale vzhledově dávám DDT za 1 a jedničku si zaslouží i za přístup.Cena za dvě sedla a hrazdu 5400 Kč.Fotku sem nevložím,to je úplně zbytečné se o to pokoušet,alespoň pro mne.Pokud by mi ji sem někdo vložil,pošlu mu to na email.