Mám rok 2002, najeto 26tis. a když jezdim normálně tak jsem bez nějakého snažení na spotřebě 3,2-3,5l. Když jezdim tak jak mi baví tak jsem na 4-4,5l. Víc to snad nevezme ani kdych chtěl. Filtr mám klasický papírový, výfuk bez píšťaly a sání k filtru víc otevřený.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
5/2002 vykuchanej vejfuk včetně katu 102 tis km a tím vykucháním katu to šlo trošku nahoru nebo tomu víc dávám do rezervy najedu cca 260km .tzn. cca 4,5l/100km
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Přemapovat palivovou mapu v RJ z novejsiho rocniku asi nejde, ze? Ta spotreba me sama o sobe az tolik nesejri, spis s tim spojeny dojed na nadrz. V pripade rozdilu vice nez 1 l na 100 km je to dost.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Přehrát asi těžko i když nějakej zběsilej návod jsem snad na f650.com viděl .Jednodušší bude zkusit půjčit si od někoho ŘJ.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
A nebude jen vadná lambda sonda? Ta má přeci na starosti podle složení výf. plynů určovat bohatost směsi. U auta taky pokud odejde tak jde spotřeba nahoru. Sehnat se dají i univerzály, snad záleží jen na počtu výstupů a pak se jen přeletuje nebo nacvaká původní svorka.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
svobodis napsal(a):
Cim to muze byt nevim pac ja i kdyz sem obcas jel kudlu tak to bralo 3,8 l a ani nevim o nikom kdo by mel nejaky podobny problem...
tak já mám stejný problém, jezdím za 5 L když to nehoním a má nové všechny náplně a filtry mimo palivového naj.14000km
Left
už jsem to někde psal že spotřeba je dána rokem výroby ŘJ. Ja mam rok 00 a na 4,5 l se dotanu jen když jedu fakt pohudu do 100km/h. Ale to v podstatě takhle nikdy nejedu takže se pohybuju se potřebou 5,5l-6l.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
No ja mam dakara 07 mam najeto cca 9800 km a spotreba 3,1.Priemerna rychlost100.Nikdy sa nikam neponahlam.Je pravda že ked tomu pridam tak aj do 4 litru maksimalne.
zahorak napsal(a):
No ja mam dakara 07 mam najeto cca 9800 km a spotreba 3,1.Priemerna rychlost100.Nikdy sa nikam neponahlam.Je pravda že ked tomu pridam tak aj do 4 litru maksimalne.
zahorak napsal(a):
Rokem výroby řídící jednotky to asi nebude. Před pár lety jsem měl r.v. 2001 a jezdil jsem 3,5 - 4,0 l/100km. Např. jsem jel po dálnici průměrně 130 km/h i se spolujezdkyní a třemi kufry a spotřeba byla 3,8.l /100km.
Šinťa
sinta77 napsal(a):
Před pár lety jsem měl r.v. 2001[...]
Např. jsem jel po dálnici průměrně 130 km/h i se spolujezdkyní a třemi kufry a spotřeba byla 3,8.l /100km.
A ať je ta sbírka pěkně pohromadě, ještě bych prosil tu o Červené Karkulce.