Poslední povídání, které sem po dlouhé době vložím je takové uzavření tohoto tématu. V každém případě bych chtěl Vietnam doporučit všem, kteří chtějí poznat opravdu krásnou zemi s nádhernou přírodou, příjemnými lidmi, fantastickou kuchyní a jako zemi ještě moc nezkaženou turistickým ruchem což je dnes asi největší problém. Sám vím z vlastní zkušenosti co zlatokopectví v turismu dokáže když si vzpomenu například na Thajsko před desíti lety a vidím ho dnes.. Vietnam je ještě pořád nádherná země a přesto, že turismus se rozmachuje je to ještě v mezích. Proto pokud přemýšlíte kam na dovolenou, máte rádi vůni dálek a exotiky a kladný vztah k Asii je Vietnam tou nejlepší volbou. Zkrátka mohu jen doporučit už jen pro tu rozmanitost všech možností. Najdete tu zkrátka všechno. Milovníci pestrých a živých dovolených si přijdou na své ve městech s možnostmi nákupů, restaurací, diskoték a ruchu a příznivci klidnějších dovolených ale také s možnostmi cestování po netknuté přírodě s nádhernými lesy, horami a plavením se po zajímavých řekách. Pravdou ale je, že jet do Vietnamu na týden nebo čtrnáct dní je asi zbytečné protože na tuto zemi je to opravdu hrozně málo. Doufám, že svým psaním a vyprávěním, jsem vám alespoň trochu zpestřil chvíle u počítače a třeba někomu i přinesl informace a poznatky které zaujaly.. Samozřejmě pokud mě zas toulavé kecky zanesou do nějakých zajímavých míst, podělím se s váma o další vyprávění.. A tak bych tuto kapitolu a toto téma zároveň chtěl uzavřít pár fotkama, které mi udělaly radost a které jsem si oblíbil. Chápu, že některé fotky vám čtenářům asi nic neřeknou, ale třeba se vám budou líbit také.. no posuďte sami a třeba se zas někdy sejdeme u nějakého povídání..
Takže i my už jsme plni dojmů doma.Nemělo to chybu.Jen ty fotky sem furt ne a ne jít.
[img]http://nd05.jxs.cz/852/297/96e3ab4c2e_81761174_v1.jpg?1322901740[/img]
[img]http://nd05.jxs.cz/112/099/dbafd7a6e0_81761134_v1.jpg?1322901740[/img]
beru si dovolenou, abych to v klidu přečetl, ale jestli to bude alespoň z poloviny tak nádherné, jako pobaltí, budeš muset psát dál a dál... :-)
Upravil VasekPraha dne 07.12.2011 22:04
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
zapadni turista musi byt spokojen, hlavne, ze mu chutna...
Upravil hicks dne 17.01.2012 16:36
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jé hafíci.. ty mi v čechách na jídelníčku chyběj a když se tam nějakej najde tak je to zprzněný, že to ani jako pes nechutná..
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
jé hafíci.. ty mi v čechách na jídelníčku chyběj a když se tam nějakej najde tak je to zprzněný, že to ani jako pes nechutná..
podle mne bys mel zrat jenom invalidni stenata, to budes jeste vetsi chlap
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mirekcinan napsal:
podle mne bys mel zrat jenom invalidni stenata, to budes jeste vetsi chlap
ty dej pozor až pujdeš někde venku abys nezašláp pampelišku a běž zachraňovat s greenpiss přemnožený velryby
pes je náhodou velmi dobrej, to jak prasácky se k tomu chovaj před zabitím je druhá věc.. jenže uplně stejný je to v těhle zemích i s ostatníma zvířatama k sežrání
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali