Taky už se těším, akorát doufám, že nám vyjde počasí...
Ty cestičky budou podobné jako vloni, ale s drobnými změnami, ono toho zas tolik jiného vymyslet nejde, když se má ukázat to nejhezčí, co tady je.
PS: Možná najdeme pro vážné zájemce i krátkou šotolinku, když bude chuť ;-)
Upravil buboGS dne 10.05.2012 08:27
BMW GS = stroj na radost
pokud bude rozumne poc, dorazim v patek snad docela brzo.. odjedu bud v patek pozde vecer, nebo v sobotu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dnesk odpoledne by mělo bejt ještě slušně, večer a v noci má přecházet fronta, čili déšť, ráno nebo dopoledne má přestat pršet a snad se i vyjasní, jen holt nebude takovej hic.
Jinak na základně by mělo bejt vše připraveno nejpozději od 16 hodin.
Už se na vás všechny těšíme, ne že se necháte odradit katastrofickejma předpověďma na Nově - bude krásný enduropočasí.
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Dnesk odpoledne by mělo bejt ještě slušně, večer a v noci má přecházet fronta, čili déšť, ráno nebo dopoledne má přestat pršet a snad se i vyjasní, jen holt nebude takovej hic.
Jinak na základně by mělo bejt vše připraveno nejpozději od 16 hodin.
Už se na vás všechny těšíme, ne že se necháte odradit katastrofickejma předpověďma na Nově - bude krásný enduropočasí.
Čau, Tom
sleduju radar, medarda i aladina.. potreboval bych jeste vecer se dostat back. No snad to vyjde..
17 cm
adventure73-pardal napsal:
Neni špatné počasí, je jen špatně oblečený endurista :-) a navíc počasí bude ideální :-) tak už se na Vás těším vy mastodonti :-)
nerad bych si uspinil moji lestenku...
17 cm
Tož nic borci, příprava provedena, už jen na sebe hodit hadry, natankovat plnou a po 2 vyrážíme ještě s dalšíma dvěma pacošama tam k Vám "na sever" No s počasím si nedělám starosti,radar aktuálně neukazuje nic, takže pohodáááá
tak tech patecnich 450km byla docela naloz.. alespon, ze jsem kus jel s Bobem...
priste musim nejak lip zorganizovat.
Jinak tady na skorojihu temer celou sobotu prselo
17 cm
Tady u nás na severoseveru to dopadlo celkem dobře - endůristi měli bahýnko, jak si (alespoň někteří) přáli, nám normálním (asfaltobrousičům )přestalo po ránu pršet a po pár kilometrech už jsme i viděli, co je okolo silnice
Waltr objednal sluníčko a když přimhouříme očko nad zpožděným termínem dodání, tak to nakonec klaplo celkem dobře.
Takže nakonec to byly "ty samý triky jako vždycky" - pěkná projížďka s příjemnými lidmi - DÍKY
PS: doufám že se vám (i Alfovi ) u nás líbilo a přijedete zas
PPS: až budete mít fotky , tak sem prosím dejte odkazy - já jsem se na to focení letos vyflajznul, takže mám akorát krátké video z telefonu z posledního BONUSU () - časem to sem taky šoupnu...
BMW GS = stroj na radost
Škoda,že offroad byl jenom jeden a to těžký.Navíc po dešti a já jako úplné nemehlo jsem si to na blátě moc neužil,spíš jsem byl dost posranej.Ale bez pádu a to se cení,báwo je pořád panenské.Jenže v offroadu jsem jel jenom pár km a pak se mi v přilbě zlomily brýle po neopatrné manipulaci a já už moc dobře neviděl.Snad jsem moc nezdržoval.Pak jsem se tedy oddělil a jel si nasadit kontaktní čočky a projel jsem Šluknovsko a České Švýcarsko.
Jinak perfektní banda lidí,dost věcí mi bylo vysvětleno,za což děkuji a dobrá obsluha u pivka,jídlo supr.Krocaní maso nechci alespoň rok vidět.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.