vlastimil napsal:
Vážený pane TT.I přes svou podprůměrnou inteligenci(jak ve svém příspěvku uvádíte)jsem pochopil že jde zase o prachy.....
Jasne ze jde o penize. Ale ber to tak, ze organizace takovehle akce neni zadarmo a zabere to furu casu. TT CZ by ty penize mohl vrhnout nekam jinam, a urcite by si dovedli najit 1000 jinych zpusobu jak penize utratit. At je to tak, nebo onak, stoji jim alespon dik za to, ze se snazi a neco delaji. Nikdy se nejde zavdecit vsem. Budou lidi, pro ktere bude akce "mastnacka" a naopak lidi, pro ktere bude malo "nobl". Ale je videt, ze snazi uspokojit vetsinu.... Pokud se ti to nelibi, tak tam proste nejezdi a je to. Ale aspon nekaz radost nekomu, kdo planovanim akce urcite stravi plno hodin. Myslim, ze opravnene kritice se nikdo branit nebude, ale je kritika a "kritika".
TOURATECH ADVENTURE DAYS & Travel Event 18-20.5.2012
Přidané 28.02.2012 12:10
Vjetrnik napsal:
to Vlastimil: vůbec nevíš, o čem je řeč...
TT Event ani v jednom ročníku nebyla megaakce...ani na jednom ročníku jsem si nevšimnul slečen v kambriu...jedinné auto bez střechy tam byl válečný Dodge s polní kuchyní, kde se podával výtečný guláč (a přidat jsi si mohl dokonce ZADARMO-světe div se)
Jestli si někdo myslí, že je to V.I.P. akce pro horních 10tisíc, je tak trochu mimo...tak trochu úplně mimo...
Omlouvám se tímto všem V.I.P.a horním 10tisícům (hlavně těm Pražským) ale my podprůměrně inteligentní si "ADVENTURE" představujeme opravdu jinak.
Přidané 28.02.2012 12:15
vlastimil napsal:
[quote]TomasTT napsal:
Touratech pořádá (již tradičně) jarní víkendovou akci v termínu 18 - 20. května 2011
Na rozdíl od předchozích ročníků jsme se rozhodli přijít s koncepcí, která se osvědčila našim kolegům v USA nebo ve Skandinávii a proto změna názvu na
TOURATECH ADVENTURE DAYS
(travel event 2012)
Jde o to, že jsme nabídku víkendové zábavy radikálně rozšířili. Nejen během dne ale také večer. Očekávejte podium, celodenní moderovanou zábavu pro ty, kdo se rozhodnou zůstat v kempu, pochopitelně pěknou vyjížďku pro ty, komu nevadí trošku prachu polních cest nebo maličko ušpiněná motorka od bláta (možná víc než maličko) a inovovanou navigační soutěž pro ty, kdo jezdí převážně po silnici.
Očekávejte podium, celodenní moderovanou zábavu.....no to teda vypadá že to bude fakt "ADVENTURE"
To Peters:jestli jsi to četl tak jsem původně napsal pouze to "že to bude fakt "ADVENTURE"
Přidané 28.02.2012 12:17
Petr 11 napsal:
Jenom bych se chtel zeptat,jestli tam muzou i lidi s KTM (pokud jsme teda povazovani za lidi),bo kdyz jsem to tady tak cetl,tak se bojim,aby mi tam Hicks s Emiliem nenabancili?
Už vidim v dnesni situaci Emila na Traveleventu a Hickse, jak někoho buší
Přidané 28.02.2012 12:36
vlastimil napsal:
To Peters:jestli jsi to četl tak jsem původně napsal pouze to "že to bude fakt "ADVENTURE"
No, ja myslim, ze na nazvu az tolik nesejde. Nekdo nazve moto vylet do Alp "expedice" , jiny nazve motoakci adventure. Nicmene to pouziti je spravne, protoze adventure krom jineho muze znamenat neobvykly zazitek...
Přidané 28.02.2012 12:53
petrs napsal:
vlastimil napsal:
No, ja myslim, ze na nazvu az tolik nesejde. Nekdo nazve moto vylet do Alp "expedice" , jiny nazve motoakci adventure. Nicmene to pouziti je spravne, protoze adventure krom jineho muze znamenat neobvykly zazitek...
Přidané 28.02.2012 14:14
morabo napsal:
Petr 11 napsal:
Jenom bych se chtel zeptat,jestli tam muzou i lidi s KTM (pokud jsme teda povazovani za lidi),bo kdyz jsem to tady tak cetl,tak se bojim,aby mi tam Hicks s Emiliem nenabancili?
Už vidim v dnesni situaci Emila na Traveleventu a Hickse, jak někoho buší
posledni dobou myslim staci, abych slapnul na nohu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 28.02.2012 14:50
petrs napsal:
vlastimil napsal:
V září jsem jel s novomanželkou na Grossglockner, nazval jsem to "líbánky" a byla spokojená a překvapivě žádnou další podobně nazvanou akci nechtěla
Miták
Přidané 28.02.2012 16:16
Tak jste fakt magoři? Místo toho, abyste byli rádi, že někdo něco takovýho organizuje, tak se do nich ještě navážíte. Vždyť tam jezdit nemusíš, když nechceš... Ať to stojí stovku a nebo litr nebo třeba pět - kdo chce, přijede. Kdo nechce, nepřijede.
Byl jsem na akci kluků od TT jen jednou a nepřišlo mi to ani mastňácký a ani hardcore only pro horních 10000.
Jasně, všude se najde pár ****ů co si myslí, že když si koupili GS1200 tak jsou automaticky pokořiteté pouště a přitom byli maximálně u Pálavy, ve dvě ráno ožralý tůrujou motorky a vypínaj u toho zapalování, aby jim to krásně strílelo do vejfucku, ale s tím nic neuděláš.
Přidané 28.02.2012 17:43
Ja teda nevim, ale co jsem byl jak na 1. tak i na druhem rocniku tak se platilo jen ubytovani a co jsem projedl a propil. To nevim zda by nekteri jako chteli, aby TT platilo taky?!?!?
3/6 Marines SEMPER FI
Přidané 28.02.2012 17:52
Buďte rádi, že je tady někdo, kdo něco takového organizuje a pamatujte si, že to není povinné. Kdo tam nechce, ať to nekomentuje. Viz příspěvky výše. Chlapci TT, fandím. Naprostý souhlas Killingman.
Upravil joe dne 29.02.2012 07:56
Přidané 28.02.2012 18:02
To su picuzikovia co nemaju co robit a robia tu iba nervi. Nech sa niekde nahanaju okolo krcmy a to im staci. Taky HICKS tak na toho som uz pocul par prupovidek a celkom som sa pobavil obrazne vela ludi ho ma rado preto sa zdrzi vsade len na chvilku. Asi tak. Ja sa osobne na to tesim a bude skvele zo skvelimy ludmi len pocasie aby bolo ok.
Přidané 28.02.2012 18:13
Pochopitelně že ta akce byla a bude zdarma. Myšleno vstupné. Když jsme jednou napsali že je akce zdarma, platí se jen ubytování, hned tam lidi řešili že to přece znamená že jídlo a pití je taky zdarma. Tak to není. Jídlo bude dotovaný, minimálně jedno meníčko budeme dotovat a třeba stanování v kempu, kde se to pořádalo v těch minulých letech jsme taky dotovali my ale to je fuk. Prostě chceme aby to bylo pro účastníky s minimální investicí maximální efekt. Pochopitelně že třeba půjčování motorek na demo jízdy není moc "adventure" ale pro někoho je to příjemná věc. Letos doufáme že bude větší výběr značek na půjčování. Atd...
Je to naše propagační akce ale ne komerční. To znamená, že na tom nikdo nebude vydělávat - ani restaurace, bar ani my ani nikdo jiný. Ale není to nezávislý srazík dvaceti lidí s projížďkou někam do kempu a pařbou večer. Je to už dost velké a neexistence centrálního podia a ozvučení nám dělala fakt problémy. Trošku organizace to prostě potřebuje. Zejména když tam budou cizinci a čeká se víc lidí...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 28.02.2012 18:31
Tome chtel jsem se zeptat, zda nevis predbezne jak to bude letos s pujcovanim motorek. Zda treba bude moznost i v nedeli, kdyz v patek clovek nemuze prijet a v sobotu bude vlastne celej den na "vylete".
3/6 Marines SEMPER FI
Přidané 29.02.2012 11:48
Mosquito napsal:
Tome chtel jsem se zeptat, zda nevis predbezne jak to bude letos s pujcovanim motorek. Zda treba bude moznost i v nedeli, kdyz v patek clovek nemuze prijet a v sobotu bude vlastne celej den na "vylete".
Pracujeme na tom, aby půjčování fungovalo od pátku do neděle. Možná se povede, že se bude půjčovat i KTM a možná i další značka..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 29.02.2012 20:11
TomasTT napsal:
Mosquito napsal:
Pracujeme na tom, aby půjčování fungovalo od pátku do neděle. Možná se povede, že se bude půjčovat i KTM a možná i další značka..
nevím,jestli jsem unavený nebo jen ovlivněn Hixovým vláknem, ale já to četl ...KTM a možná i další sračka......
Přidané 29.02.2012 21:46
Žádná mastňácká ani masová akce to nikdy nebyla !!!! Strašný .... jak může někdo hanit akci podle názvu a nikdy na ní nebyl.
Kluci z TT to dělají suprově a zaplaťbánbůh profesionálně .... rád dorazím znova.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD