nenechte se rušit, jen si do svého soukromého vlákna přidávám pár fotek s plexi. Univerzál GIVI, Wunderlichu jsem se ani po víc jak roce nedočkal, tak ať si ho strčí někam....
Upravil morabo dne 01.10.2009 08:49
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
aha, nepřidám, prej nejde vložit tento typ souboru, JPG bude asi nějaký divný nekompatibilni formát
nn.. Milos to asi .. mozna docasne.. zablokoval...
zatim se web jeste ladi a asi to chvili zabere...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a je to tady. Po roce a půl co je v nabídce, dorazilo (nakonec v lehké modifikaci) k prvním zákazníkům plexi na GXC od Wunderlichu....
Já už ale nevydržel, udělal několik úprav na přizpůsobení uviverálního GIVI a tudíž je pro mně tato informace asi tak na nic jako pro drtivou většinu členů našeho fóra, kterým se tímto omlouvám za ztrátu času při čtení tohoto příspěvku.
morabo přiložený následující obrázek:
Protože univerzální plexi u kterýho jsem skončil nemá jasně danou polohu, pořád jsem ladil a laboroval. Protože měřím 193cm nebylo to zrovna lehký. Když jsem ho naklopil, foukalo mi přesně na krk, když jsem ho dal svisle(viz fotky výše), dělalo to strašlivý turbulence. V ideání poloze na mě zase foukalo mezi světlem a přístojovkou... Tak jsem to nakonec vyřešil TT kapsičkou nad světlo na HP2-světlo je identický-a tu díru ucpal. Takže větrná ochrana je dokonalá a ještě mám extra úložnou kapacitu navíc
Následuje pár fotek.
morabo přiložený následující obrázek: