Já mám za 299,- s dph neomezenej+1.5gb data. Ale je to "firemní" . V Rakousku mají A1 za 17e neomezenku s 8gb dat v eu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tomtom napsal:
Ahoj..nemáte tip na nějaký slušný tarif? Ideálně volání a sms neomezeně do všech sítí + nějaká data - ale ty zas tak nutné nejsou. Díky
Nevím u koho máš tarif ,ale většinou funguje toto. Podej výpověď a zažádej o ČVOP u svého stavajícího operátora. I když ti ČVOP vygenerují ničím tě to neomezuje. Nemusíš ho použít a zůstáváš tam kde jsi, ale ve většině případů se ozve někdo z retenčního oddělení a operátor něco nabídne. Koukni a pročti si to tady.http://forum.mobi...-v-CR.html
Tak pomohlo to..bylo to přesně podle výše uvedného vyřízeno do 30 minut
Neomezeně volání + smsky, data 0,5GB ..za 299,- jsem spokojený, data 1 GB můžu za 100 Kč kdykoliv v případě potřeby jednorázově dokoupit.
Hele mě vychází celkem dobře předplacenka Vodafonu za 250,-/měsíc máš balíček kde je 1,2GB dat, neomezené volání a sms do Vodafonu a jinam za 3,5Kč... otázka kolik toho provolá jinam... nicméně pokud ne moc tak by se do 300 mohl vejít... navíc bez smlouvy
Pokud mu stačí méně dat tak za 100Kč mají 500MB a neomezené sms do vodafonu a platí všechna volání.. nicméně pořád za 3,5
Upravil HonzaGS-SV dne 23.11.2017 16:35