Zvirata jsou potvory a vylezou vzdy, kdyz to clovek nejmin ceka... Taky jsem mel tu smulu a s nekolika se blize seznamil.... Autem srnu, divocaka, orla (ci co to bylo). Na motorce srnu, 2x klokana, kakadua, a nekolik andulek... :-)
"Nejzabavnejsi" prihodu si pamatuji ze svych mladsich let, kdy jsme s kamared favoritem trefili srnu a on trval na tom, ze ji vemem na gulas. Co cert nechtel, potvora v kufru obzivla a zacala se vehementne prokopavat ven... Nez jsme zastavili, srna se zadnimi sedadly dostala do kabiny, vykopala dve bocni okenka a posramotila tapicirung a sedacky. Pak jsem otevrel zadni dvere a ona utekla... Takze gulas nakonec nebyl a k rozbitemu autu po narazu do srny pribyl jeste rozbity vnitrek a okenka
Znovu dík všem za přání.
to nForger: ...taky pěkná drátosmyčka Srostlé bez následků?
to petrs: ...před naložením je třeba se ujistit o životních funkcích...
to Mony: Motorka je na tom líp než já, plasty, řídítka, odřeniny. Žádné "drátování" nebude potřeba.
petrs napsal:
Zvirata jsou potvory a vylezou vzdy, kdyz to clovek nejmin ceka... Taky jsem mel tu smulu a s nekolika se blize seznamil.... Autem srnu, divocaka, orla (ci co to bylo). Na motorce srnu, 2x klokana, kakadua, a nekolik andulek... :-)
"Nejzabavnejsi" prihodu si pamatuji ze svych mladsich let, kdy jsme s kamared favoritem trefili srnu a on trval na tom, ze ji vemem na gulas. Co cert nechtel, potvora v kufru obzivla a zacala se vehementne prokopavat ven... Nez jsme zastavili, srna se zadnimi sedadly dostala do kabiny, vykopala dve bocni okenka a posramotila tapicirung a sedacky. Pak jsem otevrel zadni dvere a ona utekla... Takze gulas nakonec nebyl a k rozbitemu autu po narazu do srny pribyl jeste rozbity vnitrek a okenka
teda tohle až si přečte hicks... slušná práce
jardajerman@seznam.cz
Taky přeju brzký uzdravení - já už mám s autem za sebou 6 střetů se srnkou a 1 divočáka - zatím to odneslo jenom sklo, plechy a chladiče. Na motorce z toho mám docela vítr, ale když to přijde, tak to přijde - stejně se to nedá odhadnout dopředu, když ty zvířata jsou takový kamikaze. Už mám i pojištění na střet se zvěří, tak snad to už nikdy nezažiju, protože výše škody naposledy nebezpečně vygradovala.
R 1100 GS
petrs napsal:
teda tohle až si přečte hicks... slušná práce
no jo.. jste proste poradny chlapi... jak za vama neni spoust, neni to ono
---
je to samo hodne i o stesti, ale mam 140 tisic na motorkach, 40 tisic trikolka, asi 200 tisic auto a za celou dobu jsem prejel/srazil:
motorka:
1x lasicka letos skotsko... asi bych to zvladnul, ale ona se VRATILA ZPATKY do protismeru
1x nejakej malej ptak
TEMER ZASAH jsem dostal tak 20x... zajici, srnky, bazant co mi malem urazil hlavu atd.
auto:
1x bazant predni sklo
asi 4x malej ptak
Upravil hicks dne 21.11.2011 13:01
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak tomu se říká pech To já měl zase štěstí na setkání se psem o velikosti prasete to mi bylo ještě 16. Jedu si takhle na svém endurku NX 125, asi 14dní po novém laku a celkové GO motorky ( té dřiny co jsem na ní nechal ) tak si to frčím večer domů, jedu po rovince asi už 300m od baráku a v 70 mi zprava skočil přímo pod kola velký černý pes, no okamžitě jsem šel na držku jen jsem slyšel jak pes zakňučel...já měl naštěstí jen podřené koleno ale motorka byla dobře rozbitá a pro Hickse: Pes odběhl pryč a druhý den jak jsem šel ze školy tak jsem ho viděl v pohodě zase běhat po vesnici
Upravil mandy8 dne 21.11.2011 13:06
Woodman napsal:
Znovu dík všem za přání.
to Mony: Motorka je na tom líp než já, plasty, řídítka, odřeniny. Žádné "drátování" nebude potřeba.
No když nepočítám 3 jizvy, bouli kde klíček končí a občasné lupnutí v rameni, tak v pohodě. :-) Bouli tam mám protože doktoři mi tu klíční kost přidrátovali o něco výš než měli ;-)
Když si vzpomenu že po té události jsem ještě s vyhozeným kotníkem motorku postavil (za asistence kolemjdoucích), nasedl a odjel cca 20 km domů, tak jsem asi magor :-)
Woodman napsal:
Znovu dík všem za přání.
No když nepočítám 3 jizvy, bouli kde klíček končí a občasné lupnutí v rameni, tak v pohodě. :-) Bouli tam mám protože doktoři mi tu klíční kost přidrátovali o něco výš než měli ;-)
Když si vzpomenu že po té události jsem ještě s vyhozeným kotníkem motorku postavil (za asistence kolemjdoucích), nasedl a odjel cca 20 km domů, tak jsem asi magor :-)
Já dojel tak 3km na husabergu kolegy, který mě přijel zachránit...
Tak jsem zhodnotil škody a hledám po bazarech (zatím) na Dakar 04: vrchní (modrou) část předního blatníku, pravý boční plast (přední s logem BMW), řídítka a blinkry (oba pravé), to jsou díly, které musím vyměnit. Ostatní části na pravém boku mají jen kosmetické vady. Kdybyste někdo něco někde zahlédl, budu vděčný za info... dík
Krunýř není ani nebyl, jsem v takovém postroji něco jako ortéza...ruka v tom visí jako na trojcípém šátku. No a neschopen jsem minimálně do 30.12., pak se uvidí. Snad už mě nechají něco dělat... válení se není moje oblíbená činnost
nForger-jojo Acéčko.Taky ho mám za sebou v roce 2007 Měsíc před odjezdem do Mongolska.Takže z cesty nic nebylo.Já měl levý rameno a vykloubenej palec pravý ruky takže totální kripl.Motorku jsme z kamošem zvedli a odjel jsem domu ještě 45 kmtakže jsem lepší.V garáži svlíknout zavolat stařku a hurá do špitálu.Tam plno tak nástup až druhej den a operace až třetí.Operoval mně brácha od kamaráda vedle z baráku kterýho jsme vždycky fackovali,protože nás pořád někde stíhal když jsme chtěli hulit a tak.Jinak rameno v pohodě až na pár lupnutí při výkrutech.Jo a po měsíci už jsem jezdil po okolí a za 6 týdnů po lesích.
...v roce 2007 jsem u Kácova ještě na Bigovi sundal srnu.Byl to takovej šrumec,že jsem ani nevěděl,co mě "sestřelilo"... Jel jsem asi 100vkou,pak rána jak sviňa a pak jsem se solidně proletěl... Kámoš,co jel za mnou nevěřil,že jsem se postavil na nohy...( předek jsem měl roztřískanej,prasklou podsedlovku,plasty na vyhození,padáky splnily účel,ale byly k.o. a nejvíc mě sr.ali dodřený,3dny starý laďáky a nově potažený sedlo)
Já v cajku,jen potlučenej.Srna zdechla... Do dnes jsem se její rodině neomluvil... Odpust mi to Hicksi...
Woodman : vítej v klubu a brzo se uzdrav
Upravil Kubrt dne 20.12.2011 23:24
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Woodman napsal:
Tak jsem zhodnotil škody a hledám po bazarech (zatím) na Dakar 04: vrchní (modrou) část předního blatníku, pravý boční plast (přední s logem BMW), řídítka a blinkry (oba pravé), to jsou díly, které musím vyměnit. Ostatní části na pravém boku mají jen kosmetické vady. Kdybyste někdo něco někde zahlédl, budu vděčný za info... dík
Mám komplet přední blatník ale nevim jestli taky neni prasklej
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Woodman napsal:
Mám komplet přední blatník ale nevim jestli taky neni prasklej
Ahoj, tak to okoukni a dej vědět, ty máš ale jiný ročník, pasovalo by to? Samozřejmě bych radši neprasklej. Navíc by mi stačil jen ten vrchní plast, ta spodní černá část (držák s prodloužením za kolo) mi zůstala neporušená. A kdyby ještě byl ten díl modrý...