dotaz jak se meri ta vyska oleje, predpokladam pri spustene trubce dolu a od hladiny po okraj, a je to 10cm?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
oki zkusim to taky tak udelat , jeste bych chtel nekoho kdo vi jak ty pruziny navliknout , jako kterym smerem
jo mazal jsi ten o krouzek v horni velke zatce silikonovou pastou jak je v navodu?
Upravil schrek dne 19.03.2013 00:12
Čeština můj koníček
presne jak sme si myslel , vetsinou tim progresivem nahoru ALE byva tam nalepka cim se to ma dat nahoru a tu tam nemam jelikoz sjou pouzity
Čeština můj koníček
POPI: nemusel jsem vubec nic smirglovat krasne to tam zapadlo i pres ten plastovej vymezovak, diky za ten navod na hypepro ja bych to tim progresem zhustenym dal dolu v tom navodu je napsany nahoru, doufam ze je to oki
Mam hosi ale jeden dotaz celkem dulezitej, tlumice jsem otevrel a vylil olej parkrat zapumpoval a dal na 20min vzhuru nohama aby to vykapalo. Pak sundal zatku a vymenil rruzinu , pak jsem nalil 765ml oleje dle repromu a rikal sem si OK a zavrel.
ALE pak jsem slil vykapanej olej a ejhle bylo ho jen 1,1 litru a zacal sem videt problem asi jsem nevypumpoval dostatecne vsechen olej. Co ted s tim sem si rekl. Tak jsem to otevrel a podle repromu sem to udelal na 60mm od horniho okraje kdyz je spustena trubka dolu odebrany mnozstvi tvorilo +- tech 400ml co chybelo. Jelikoz olej co tam byl byl krasnej neresil jsme to vylitim a novej olej zas. Ale pak az sem to zas dal dohromady sem si uvedomil ze tech 60mm je pri vyndane pruzine nekdo tu psal ze je to s tema hypepropruzinama lepsi davat do 120mmm od vrchu takze by to mohlo byt vpohode.
Prosim zkuste se mi nekdo fundovanej vyjadrit diky. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Schreku a proc si treba nezavolas tondovi ? Urcite by ti rad poradil.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
protoze na nej nema telefon a hlavne jsem byl az po usi od oleja snad to bude oki
chtel jsem to hodit cyrilovi do servisu ale pak sem si rekl ze to zkusim sam , kdyz to zvladnou ostatni proc ne ja , akorat sem se saptne vybavil
Upravil schrek dne 19.03.2013 20:36
Čeština můj koníček