Saturnin napsal:
Facebook mám a rušit ho nebudu, asi ste na něj moc starý
to je srandovní diskuse... kdo tam není, si potvrzuje, proč tam není, kdo tam je zas to, že tam je.
Je to podobný, jako když někdo věří, že v Íránu sekaj ruce lidem na ulici, když tam nikdy nebyl nebo jako že všichni Íránci jsou dokonalý...
Strach ze ztráty soukromí? Jaký kdo z vás má? Kámoš, co někoho označil na fotce? No a? V Hospodě o něm taky mluví.... a čert ví jak, tady je to aspoň černý na bílým )))
Jsem na FB, mám tam lidi, se kterejma jsem v kontaktu... nejsem borec, protože jsem OUT ani protože jsem IN, prostě tam jsem )) protože jsem se rozhod
A že je to normální? Jako mobil?
Jarda Dingo přiložený následující obrázek:
[92.16Kb]
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
hicks napsal:
.....mam samozrejme VIC FB uctu... a ty s nepravym jmenem pod uplne jinou mailovou adresou......
...na tohle existuje diagnoza, říká se tomu schizofrenie a lečí se to....zkus to ...uleví se Ti....
abych s Tebou mohl nekdo normalne komunikovat a chapat Te, musi byt dost magor... takze tohle mi nevycitej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Facebook je nástroj ďábla jak říká moje babička takže tam pochopitelně nejsem a nebudu.. a navíc nejsem žádná buz.a.. Zeptejte se ještě Kubrta
Upravil Remus511 dne 29.11.2011 11:49
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
Ale Hicks má vyšpulený rty jak holky na facebooku
TO PROTO, ZE JE MAM KRASNY!!
17 cm
Remus511 napsal:
Ale Hicks má vyšpulený rty jak holky na facebooku
TO PROTO, ZE JE MAM KRASNY!!
Pravda, že máš krásný pisky.. Nemáš v nich botox?
je mi divny, ze takovejmhle vecem zrovna TY nerozumis.. mit tam botox, MOHL BYCH SE TAK KRASNE USMIVAT?!
17 cm
Já tam taky nejsem.Nevadili by mi ani tak cizí lidi jak ty blízký.Moje tchýně,kterou přezdívám KYBERBABA,by všechno vyslídila a vyžvanila.Stačí,že tam jsou moje děti a bába toho ví víc než my doma.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Vrátím se ze zdravotní vycházky a hele jak se to rozjelo... Celá ta debata svědčí o tom, jaký je FC fenomén. Myslím, že je to tak, jak píše Jarda Dingo: "Jsem tam, protože chci...". Já tam nejsem, protože nechci a šmytec (nebo šmitec?).
Jsem tak dneska rano nemohl spat,vstal jsem v pul šeste,vykoupal se,udelal kafe a vymyslel tohle tema,aby rec nestala!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Jsem tak dneska rano nemohl spat,vstal jsem v pul šeste,vykoupal se,udelal kafe a vymyslel tohle tema,aby rec nestala!
A "vo tom to všechno je", místo, abys šel ven, kochat se třeba přírodou nebo naštípat dříví nebo dělat něco jinýho přirozenýho, třeba hledat vánoční stromek pro Scofielda, tak sedíš u PC a vymýšlíš chuchoviny...
vevis napsal:
A "vo tom to všechno je", místo, abys šel ven, kochat se třeba přírodou nebo naštípat dříví nebo dělat něco jinýho přirozenýho, třeba hledat vánoční stromek pro Scofielda, tak sedíš u PC a vymýšlíš chuchoviny...
Emil uz si sehnal stromek v lete tusim ze z Nemecka
vevis napsal:
Emil uz si sehnal stromek v lete tusim ze z Nemecka
Tak to jo, plast je plast, jen jestli neudělali soudruzi někde chybu...?
vevis napsal:
Strach ze ztráty soukromí? Jaký kdo z vás má? Kámoš, co někoho označil na fotce? No a? V Hospodě o něm taky mluví.... a čert ví jak, tady je to aspoň černý na bílým )))
Jen pro info, označit někoho na fotce jde i když tam člověk nemá účet, navíc teď přišel Facebook s tím, že bude automaticky označovat lidi na fotkách bez zásahu uživatele.
Woodman napsal:
Vrátím se ze zdravotní vycházky a hele jak se to rozjelo... Celá ta debata svědčí o tom, jaký je FC fenomén. Myslím, že je to tak, jak píše Jarda Dingo: "Jsem tam, protože chci...". Já tam nejsem, protože nechci a šmytec (nebo šmitec?).
Saturnin napsal:
Facebook mám a rušit ho nebudu, asi ste na něj moc starý
to je srandovní diskuse... kdo tam není, si potvrzuje, proč tam není, kdo tam je zas to, že tam je.
Je to podobný, jako když někdo věří, že v Íránu sekaj ruce lidem na ulici, když tam nikdy nebyl nebo jako že všichni Íránci jsou dokonalý...
Jsem na FB, mám tam lidi, se kterejma jsem v kontaktu... nejsem borec, protože jsem OUT ani protože jsem IN, prostě tam jsem )) protože jsem se rozhod
A že je to normální? Jako mobil?
Souhlas, vytvořte seznam, kdo je na FB a kdo s kým chce komunikovat.
Vaše diskuze , občas o h....ě. Sorry....
Jsem tam : Standa Havránek
Upravil stenlybmw dne 29.11.2011 18:09
Stenly- motocyklista varnsdorfský