VasekBohnice napsal:
tak mám srdceryvně zdrcující zprávu :-( samotný Hix... se dnes nedostaví, čest jeho památce
dnes budu M.I.A. (hlavne pro Medika, ma tak rad anglicky zkratky) -- nejedu vubec do Praglu...
YouTube Video
Upravil hicks dne 14.12.2011 14:47
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VasekBohnice napsal:
tak mám srdceryvně zdrcující zprávu :-( samotný Hix... se dnes nedostaví, čest jeho památce
dnes budu M.I.A. (hlavne pro Medika, ma tak rad anglicky zkratky) -- nejedu vubec do Praglu...
YouTube Video
U nás v Čechách se mluví po žižkovsku vole.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
takže 1000x díky všem zúčastněným, bylo to jedním dvouslovem naprosto skvělé!
kdo nebyl, nechť hořce lituje na druhou stranu se nás 12 díky tomu celkem dobře vešlo na místo pro 6 osob díky personálu hospůdky na radnici, že nám flexibilně přinášeli nábytek ku sezení a hodování asi z celých Vysočan
p.s. platil jsem kořky, piva, jídla, kafe... snad jsem zaplatil vše pokud ne, hlaste se, kdo případně doplácel...
VasekPraha přiložený následující obrázek:
[96.41Kb]
Upravil VasekPraha dne 15.12.2011 09:53
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
jo a pánové, díky za to, že jste vzali s sebou Vaše lepší polovičky! minule to bylo bez bab, teď to bylo smíšené a příště to třeba bude jen se mnou a s děvčaty
[115.58Kb]
VasekBohnice napsal:
škoda, že ten můj telefén nefotí moc dobře
jo a pánové, díky za to, že jste vzali s sebou Vaše lepší polovičky! minule to bylo bez bab, teď to bylo smíšené a příště to třeba bude jen se mnou a s děvčaty
Vendo,člověče já čumím, jakej seš štíhlej fešák když tě madam Mediková a Morabová z větší půlky zacloní
Jinak jsem rád, že se mi podařilo nakonec dorazit. Byla by to ostuda, téměř polovička účastníků byla mimopražská - ocenili jsme, že se i Kašákovi vydali světa kraj k večernímu poklábosení a odběru stravy, jak se říkávalo na vojně. Snad se jim líbilo i když se zdálo, že ta limča Martině moc nechutná . Malej Vašík a pár dalších, míň důležitých záležitostí se podařilo zapít, zábava nikterak nevázla, rádi jsme se viděli. Těšíme se, že se v novém roce sejdeme zase a v hojnějším počtu. Díky Bobovi a jeho bodyguardce za odvoz domů
Kasak napsal:
Vydařená taškařice.Jen by příště Medík mohl nechat doma megafon,aby se i ostatní slyšeli.
Modří vědí, že tak po 3 pivu přestávám slyšet a začínám řvát. Je to jako příliv a odliv Existuje možnost neřvat - že bych abstinoval. Ovšem s tím bych raději do společnosti nelezl, tak si holt snad ještě párkrát zařvu Máš mě příště říct, ať jsem tišší.
A ty rumy mě byl čert dlužnej. To zase byla kocovina. Základní pravidlo alkáče - nemíchat jsme porušili a já ráno protrpěl. Bez spraváka
Jak jsem tak koukal, tak jedinej Morabo nám kazil souměrnost postav (pánské postavy)
Vašku, prcek vlastně prcina, poroste řádně, když byla řádně zalita a bude pěkně vostrá. Na tabasco i papričky jsem si ráno vzpomněl
Upravil Medik dne 15.12.2011 16:02
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
jestli si fakt troufneš na nejpálivější jídlo, jaké jsem kdy ochutnal, pak je to zde http://www.yamyam...
popis kámoše:
YAM YAM THAI FOOD & CAFÉ na Vyšehradě a ochutnávka polévky Grung Tab Tom Yam (kuřecí maso, papričky "Scotch Bonnets", thajské koření, koriandr) po asi 10ti lžících mě začala brnět celá levá ruka od ramene až ke konečkům :-))) jako druhé (po doporučení první - kdyby se mi udělalo špatně) jídlo jsem si dal Phad Ki Mao Kai (kuřecí maso, smažené nudle, mrkev, paprika, cukrové lusky, bazalka, česnek, chilli) Mohu jen doporučit :-)) K pití mají Stellu, Hoegardena, nebo Singhu
Mediku, viděl bych to po Novém roce, až trochu vytráví...?
[57.89Kb]
Upravil VasekPraha dne 16.12.2011 05:48
jestli si fakt troufneš na nejpálivější jídlo, jaké jsem kdy ochutnal, pak je to zde http://www.yamyam...
popis kámoše:
YAM YAM THAI FOOD & CAFÉ na Vyšehradě a ochutnávka polévky Grung Tab Tom Yam (kuřecí maso, papričky "Scotch Bonnets", thajské koření, koriandr) po asi 10ti lžících mě začala brnět celá levá ruka od ramene až ke konečkům :-))) jako druhé (po doporučení první - kdyby se mi udělalo špatně) jídlo jsem si dal Phad Ki Mao Kai (kuřecí maso, smažené nudle, mrkev, paprika, cukrové lusky, bazalka, česnek, chilli) Mohu jen doporučit :-)) K pití mají Stellu, Hoegardena, nebo Singhu
Mediku, viděl bych to po Novém roce, až trochu vytráví...?
Už nějakou dobu s Evou laborujeme o návštěvě nějakého takového zařízení. Nemusím mít zase v tlamě žiletky, posledně jsem vyměknul i na tu "babiččinu omáčku" co do ní dala na chvilku jednu papričku a potom z toho udělala koření Ale je fakt, že to pálilo tak nějak "nasucho". Prostě jinej vjem z toho nebyl. Věřím, že ta thajská kuchyně není jenom o palčivosti. Na Indy, Thajce a podobný národy nemám, ale v naší kotlince se pohybujeme s Evou výrazně nad průměrem. A věřil by jsi tomu, že skoro do 40 let jsem nekořenil vůbec a poznal kuličku pepře v omáčcce a odmítal to konzumovat? Jo a taky jsem nepil pivo a kouřil. A pak se to nějak zlomilo......asi to bude tím nekouřením Nejsem si jistej, že dám to co ty, člověk nemá hned začínat na vrcholu. Uvidíme, jak na tom budem s časem. Třeba chvilka vyjde a dáme průchod gurmánskému zážitku. Finálovej konec už ošetřit umím