Mám 3 roky SonyEricsson C702.
Spadl mi z 6ti metrů na beton a vydržel to(sice byl v pouzdře, ale i tak se do něj zabořil kamínek, kterej jsem vydloubl a vytmelil jsem díru barvou). Když jsem ho na stavbě zaprášil a zamazal, tak jsem ho opláchl vodou nad umyvadlem. Zatím drží a nikterak extraodolnej by být neměl. Umí to GPS i internet a tehdy stál necelý 4litry. Jediná nevýhoda jsou malý tlačítka na moje pracky a krytka foťáku, která když byla plná písku tak poškrábala "čočku" (doufám že mi to vemeno co si říká "Jim" teď nepošle e-mail, že to je správně objektiv fotoaparátu, je už starej tak poučuje a prudí).
Dávat desítku za telefon, kterej má jen telefon a ještě ovládání, ze kterýho bych vyrost mi přijde jako dost velká perverze, když existují trošku pevnější obyč. telefony se vším, co mají dnes mít a pro běžné použití na normální stavbě nebo čundru stačej.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No taky moc nechápu proč za odolný mobil vyhazovat takový prachy. Otec má Samsung Xcover za 2500,- a je super, několikrát vykoupanej v bazénu, jednou v barvě, spadnul asi z 10m na beton a pořád bez problémů funguje.
Upravil MAKO dne 11.01.2012 12:24
FYYFF
Iphone 5S a k němu plastově hliníkové pouzdro a krycí sklo obojí dohromady za 3 Eura... nejlepší, nejodolnější
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Iphone 5S a k němu plastově hliníkové pouzdro a krycí sklo obojí dohromady za 3 Eura... nejlepší, nejodolnější
Jaké používáš pouzdro?
Já jsem koupil CATLYST a měl jsem problémy s tím, že mě bylo špatně slyšet. Vyndal jsem membránku u mikrofonu, tím se to vyřešilo, ale přišel jsem o vodotěsnost.
Dík
The destination can easily become a priority instead of the journey and you lose everything to gain nothing.
"The Rolling Hobo"
Aha, písmenko mi chybí... pardon, měl to být CATALYST http://www.ipouzd...ase-black/The destination can easily become a priority instead of the journey and you lose everything to gain nothing.
"The Rolling Hobo"