Univerzální zabezpečovací modul (GPS+GSM) Cellular Line GPS SAFE u Touratech CZ
Přidané 10.01.2012 16:17
Pouziva to k urceni polohy i GPS signal, nebo se to orientuje jen podle bunek GSM?
EDIT:
Tak sorry. Precetl jsem si ten popis na webu TT jeste jednou a uz jsem tam nasel, ze je to satelitni tracker. Jaksi jsem to prehledl. GSM uz je jen ke komunikaci. Nebo se pletu?
Upravil spea - ToM dne 10.01.2012 18:05
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Přidané 10.01.2012 18:45
Spea: ano ale podle popisu to má GPS-A režim, takže si to rychle stáhne almanach (seznam družic) a z GSM si určí hrubou polohu. Zrychlí to nalezení pozice v řádu desítek vteřin. Dneska to je řekl bych standard u všech zařízení kde se kombinuje GSM a GPS..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 10.01.2012 18:56
TomasTT napsal:
Spea: ano ale podle popisu to má GPS-A režim, takže si to rychle stáhne almanach (seznam družic) a z GSM si určí hrubou polohu. Zrychlí to nalezení pozice v řádu desítek vteřin. Dneska to je řekl bych standard u všech zařízení kde se kombinuje GSM a GPS..
Jj. Uz v tom mam jasno. Asi bych to u vas v popisu uvedl, tak, jak to uvadis ted tady. Takhle to je jednoznacny. Ono se tam v prvnim odstavci o GPS zminujete, ale v samotnem popisu nasledne uz o tom zminka neni. Pritom to je zasadni vec.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Přidané 02.03.2012 15:47
Zkouším tu teď GPS SAFE rozchodit jako motoalarm, ale po přepnutí do profilu alarmu a strpění 2 minut na "ochod" od motorky to nereaguje na pohyb (nastavení je na nejcitlivější variantu) - jinak zařízení komunikuje apod. Nějaký nápad co by to mohlo být?
Druhý věc, povedlo se někomu se zaregistrovat na jejich serveru, aby zařízení přes GPRS tam mohlo ukládat data? Hlásí to špatný kod (zařízení je z CZ).
Přidané 06.04.2012 22:04
Flare napsal:
Zkouším tu teď GPS SAFE rozchodit jako motoalarm, ale po přepnutí do profilu alarmu a strpění 2 minut na "ochod" od motorky to nereaguje na pohyb (nastavení je na nejcitlivější variantu) - jinak zařízení komunikuje apod. Nějaký nápad co by to mohlo být?
Druhý věc, povedlo se někomu se zaregistrovat na jejich serveru, aby zařízení přes GPRS tam mohlo ukládat data? Hlásí to špatný kod (zařízení je z CZ).
Ahoj.
Jak jsi na konec dopadl? Co ten mod alarmu a to odesílání dat? Mám taky zájem si to pořídit a pořád váhám mezi několika satelitními zařízeními.
Dík Honza