sinta77 napsal:
.......ale jsem zatím spokojenej (akorát, že nemám s kým jezdit). No a samozřejmě jezdím, tak "na půl plynu".....
Tak jsem taky začínal, jezdit sám...ale když jsem jednou takhle ležel v rokli pod motorkou, tak jsem si řekl, že by to stačilo, že příště by mne mohli najít leda tak na podzim houbaři...a koupil jsem druhé enduro pro ženu. V současné době už se o dvě motorky začínáme prát doma tři
A naštěstí od té doby přibylo pár kamarádů s endury, tak je s kým jezdit (Lukáši díky)...
Gase jsem jezdil 250 4T, nebylo to špatné svezení, o něco lehčí moto než WR250R, co má má žena...geometrií menší motorka, pro mne bych musel překopat nastavení a chyběl mi ten zátah 450. Prostě až moc hodná motorka...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Taky sem začínal sám a i dlouho, kolikrát měli i kamarádi zdrav. problémy a něktří skončili atd... chce to opatrnějc, telefon na přístupným místě i po pádu, vercaik, vybavení ... teď je kolem lidí že nevím s kým bych měl jezdit... mlaďáci od 20 až po kluky 50+. Jezdíme pravidelně aspoň 1x týdně na celý den.. sníh, déšť, bláto ... je to fuk.
2T jeúplně jiná třída.... prakticky se to nedá rovnat se 4T. Jinak GG ve 2T je pecka zvlášť y spec edice Tyla Ratary nebo jak se to píše .. podvozek Ohlins....mňam... ale při mým nájezdu do 200hod ročně ...přejezdy,různý expedice 2T nepadá v úvahu. Dakar 650, HusaberG
Celý víkend jsem trávil střídavě v sedle mé staré EXC 450 a FE 450....a musím říct, že Berg jede úžasně, generační rozdíl je sakra znát...všechno mne bolí a tak to má být
Hezky jak kazdej to ma jiny. Ja jsem postupne od 690E, pres 450EXC skoncil u Bety 400RR a musim rict, ze na moje opatrny jezdeni je to naproto to prave. Strasne nerad padam, i kdyz je jasny, ze kdo nepada jezdi pod svoje moznosti...
BMW R1150GS MY02
to Johny: já mám poslední dobou vždy divný (špatný) pocit, když nepadnu...že buď jsme v křeči a jedu podlimit nebo že mne čeká větší rána
...naštěstí se to ale stává málokdy...většinou jak příjde první bahno, jsem v něm jak Hixovo prasák...
Vjetrnik napsal:
to Johny: já mám poslední dobou vždy divný (špatný) pocit, když nepadnu...že buď jsme v křeči a jedu podlimit nebo že mne čeká větší rána
...naštěstí se to ale stává málokdy...většinou jak příjde první bahno, jsem v něm jak Hixovo prasák...
Ja proste fakt padat nechci. Ja bohuzel kdyz padam, tak si vetsinou natlucu moc a bojim se ze se mi uz nemusi podarit zase vstat. Takze v momente, kdyz mam pocit, jak mi to pekne jede, tak uberu plny a odpocinu si :-)
BMW R1150GS MY02
tak jsem prodal kolku a hned druhej den pristala u mne 450 ktm uplne stejna jako ta nahore ještě zvednout rididla a hura ven i když mam trochu bobky nesedel jsem na tom 8 let pac jsem zacal často padat tak nevim jak ted pochodim trochu poladim formu a pak bych se s nekym svezl všichni co se mnou presli ke ctyrkolkam tak kolky prodali a moto uz nekoupili zustal jsem sam jako kul v plote kam tu v Praze chodite jezdit ?
Upravil mrkef dne 11.02.2014 00:00