Mr GS napsal:
neždímal...je to jak psal mencas,po vyprání (ale už jen v pračce) se to vrátí více-méně do původního stavu(spíš ale méně než více ) Problém je v tom,že nosím páteřák a když ho po pár hodinách jízdy sundám,tak jsem mokrej na zádech a kolem pasu to mám hodně volný a studí mě to na zádech.Když jsem to kupoval,tak to bylo těsný na celý tělo-je to velikost L,tak myslím,že jsem se nepřecenil.
Ta volnost kolem krku není až tak na závadu,krom toho,že vypadám,jak kdybych neměl co na sebe,když mám otvor na hlavu až někde u ramen
Jinak já to nemám od tebe,ale z prodejny v Hlinsku.
Jde o to,že to není tričko na víc dní,natož na týden.Když si to na sebe vezmu,musím to hodit večer do prádla vyprát,jinak je to druhej den skoro nepoužitelný
Hmm, že vlna pracuje to je jasný, ale že tak moc, to se mi ještě nestalo. Já vozím na 10 dnů 2 trička. V jednom spím a v druhým dokud se z něj neodlupuje sůl jezdím. Pak ho přemáchnu a jede se dál.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Za me Klimatex. Cesky vyrobce, ceny vice nez prijatelne. Mam od nich pomerne dost veci. Motorka, snowboard, hory, potapeni... vse maximalni spokojenost, casto prane, nic se netrha a nepare. Manzelka ma od nich take docela dost veci a vse funguje jak ma. Staci jim zavolat primo do Brna, jsou velmi ochotni a radi poradi, ktery model je nejvhodnejsi pro ten dany sport/ pozadavek....
Aldisek napsal:
Hmm, že vlna pracuje to je jasný, ale že tak moc, to se mi ještě nestalo. Já vozím na 10 dnů 2 trička. V jednom spím a v druhým dokud se z něj neodlupuje sůl jezdím. Pak ho přemáchnu a jede se dál.
fuuj.. lezt do spacaku ve spinavym tricku... to bych se asi udrbal k smrti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Začal jsem se termo Supril a s jeho sloganem,,stejný jako Moira za poloviční peníze,, dnes bych tvrdil poloviční Moira smrdící jednou tak rychleji. Pak přišla Moira...no co k tomu dodat. Potom Devold a zatím má u mě za jedna. Na podzim jsem se trochu hůř oblékl a jel pro něco do TT a neboť mi teplo nebylo nechal jsem se obléknout do termo Rukka. Zatím na stejno s Devold, ale jiná věc přišla. Vršek ze za 3 obléknutí začal párat jak triko od ,, žlutého prodejce ,, tak je na reklamaci...stát se může ( možná dorazila kolekce z Pákistánu ). K tomu jsem zakoupil mikinu i tepláky z mikrofleece také Rukka. Vršek vyzkoušel...spodek ne a doma zjistil, že je mi to velký. Tak přišla snaha o výměnu...ejhle...lze, ale pouze jako komplet. Což při mé pivní figuře znamená jedno. Mikina bude malá a tepláky akorát, takže k ničemu. Nechám si tedy tepláky do důchodu k bačkorám ( týýýýýýý jo , mohl jsem je někomu 24 nadělit ).
A tak mám jasno pro, příště : ve Staré Boleslavi prodává nějaký Šimerka Devold a k vršku 56 prodá klidně spodek 52 a i jiné kombinace. Asi vidí zákazníka každého jaký je....to zas budou vědecký reakce
všude dobře.....doma GSA
A tak mám jasno pro, příště : ve Staré Boleslavi prodává nějaký Šimerka Devold a k vršku 56 prodá klidně spodek 52 a i jiné kombinace. Asi vidí zákazníka každého jaký je....to zas budou vědecký reakce
Já to mám blíž do Hanibalu na Vinohradech To je asi to jediné, co se dá vymudrovat Tedy ve snu by mě nenapadlo si dneska kupovat tepláky jako komplet Oba s velitelkou jsme přes několik velikostí. Alespoň vím, čemu se vyhnout. Dík
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
čusík sousede mě by to taky nenapadlo ...a těch lidí ce maj rodílný velikosti spode - vršek mám kolem motorek většinu....
Upravil pepanek1150 dne 24.01.2012 19:15
všude dobře.....doma GSA
sakra ...
a už dost...pro vaše info...reklamoval jsem v TT triko ( vyprané ), které se po trojím oblečení začalo párat...toto mi bylo odesláno zpět...špinavé......
asi opět něco nechápu, můžete mi někdo poradit co nechápu..na email ve výše uvedené firmě nikdo nereaguje...
např. Vjetrníku co mám dělat ?
pepanek1150 přiložený následující obrázek:
[45.36Kb]
Upravil pepanek1150 dne 25.01.2012 19:15
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
sakra ...
a už dost...pro vaše info...reklamoval jsem v TT triko ( vyprané ), které se po trojím oblečení začalo párat...toto mi bylo odesláno zpět...špinavé......
asi opět něco nechápu, můžete mi někdo poradit co nechápu..na email ve výše uvedené firmě nikdo nereaguje...
např. Vjetrníku co mám dělat ?
Jestli je to to triko, co jsem vyřizoval v Rucce já (XXL Outlast s rozpáraným dolním švem) tak jsme ho vyměnili za fungl nové z krabičky a Ondra ho tomu, kdo pro něj přijel, ukázal a vybalil mu ho že to je fungl nové a nerozpárané.
Sorry ale jestli ti někdo poslal špinavé a rozpárané tak TOMU KDO HO TADY VYZVEDÁVAL JSME DALI FUNGL NOVÉ A ROZHODNĚ NE ROZPÁRANÉ A ŠPINAVÉ.
Nevím o tom, že by na firmu přišel jakýkoliv mail na tohle téma na který bych já nebo kolegové nereagovali. Tu reklamaci v Rucce jsem vyřizoval já osobně, Milan byl na dovolené a volal jsem kvůli tomu aby to udělali urgent a řekli nám, že máme dát nové ze skladu a odeslat to rozpárané a následující den se to vyměnilo a tím jsem reklamaci považoval za vyřízenou. Ondra ho před tím člověkem vyndal z krabičky a zkontroloval právě ten šev jestli je OK a zabalil mu 100% to nové tričko.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nevím, zda to je to samé triko...to co jsem reklamoval bylo už před časem i s přáním jiným.. a někdo mi volal minulý týden, že je reklamace vyřízena ( což mi termínově nevadí )..ten člověk ( kterého znám víc jak 10 let )...byl vždy na 100% spolehlivej...email jsem odesílal na TT adresu ihned po předání trika...sorry...asi jsem nějakej jinej...už to, že jsem zřejmě ?? přeslechl.. (když jsem kupoval Rukka tepláky ) když něco nebude sedět vyměníne a pak jsem zjistil, že pouze jako komplet a tak mám jeden díl k h....u
...a přitom si můžu koupit kalhoty Rukka zvlášť od bundy ?????
všude dobře.....doma GSA
Kamaráda teda opět po žárovkou vyslechnu....hned ráno a pokud mi řekne, že to přece jen někdo zkusil...tak to PROSTĚ nemůže být opět roztrhané pokud je to kvalita odpovídající tomu, že to nešijou v Pakistánu
...nejsem žádnej ortodoxní stěžovatel a na křivě ušité triko koupené v Autecu / zjištěno při žehlení / jsem si nikdy nestěžoval, neboť do dnes drží ve švech
všude dobře.....doma GSA
pepanek: já tomu rozumím ale tomu člověku, který tady byl, dával kolega fungl nové tričko ze skladu. Byl u toho další svědek (brigádník). Ten člověk se na to osobně díval a prohlížel si ho. Podle mě je jediné vysvětlení. Napsal jsem ti odpověď na mail, který dneska před desátou dorazil (mimochodem první na tohle téma, žádný jiný předtím na naší doménu nedošel) a když to bude nutný, najdu na záznamu z kamery tu situaci kdy si to ten pán přebírá a prohlíží. V každém případě - od nás si odnesl zcela nové a neroztrhané tričko, fungl nové ze skladu vybalené z krabičky přímo před ním. Máme na to dva svědky. Co ti dal, to netuším ale to co je na fotkách není to, co si odnesl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...