Celkom idealne by bolo zohnat presnu gulatinku 8m aby s tym bolo co najmenši srani.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Nějak ani nevím že jsi mi pak psal
Jak už sem psal, bratránka sem už málem držel pod krkem bo tady jednomu klučinovi slíbil že mu udělá zadní nosiče na 1150GS a furt to zapomínal v práci a nebo byl nemocnej a nebo mu blbl telefon až sem se nasral a napsal mu že jesli mi to nezvedne tak si za ním dojedu do práce a vytáhnu si ho z dílny ven a tam si s ním promluvím. Nacož mi hned volal že mu jako blbne telefon a ať neblázním že už je s tím mým kamarádem domluvenej a co myslíš? Jasně že už je to 2měsíce a nosič furt není a ani nebude a to furt bratránek skuhrá jak by potřeboval nějaký peníze *pissed*
Výkres bohužel už asi mít nebude ale říkal že to není problém osoustružit ale problém je na frézce udělat ten výřez jednak k vůli tomu že borec co má frézu neměl čas a pak ještě k vůli něčemu co se týkalo toho frézování.
Já si koupil 12cku tak mě to pak přestalo zajímat.
Upravil LukyGs dne 25.09.2012 01:28
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Koukal jsem na ty pouzdra SKF typ PCM 081012, ale je tam sice vnitrni prumer 8 mm, ale vnejsi uvadi ne 10, ale12 mm. To existuji pod stejnym oznacenim ruzny prumery nebo jak tomu rozumet?
Rozhodne vyrob zopár kusov do rezervy alebo to ponukni aj tu, predaš to rozhodne skôr ako teple rožky!
Kamarád si ji nechal vyrábět a borec si řekl za výrobu 1700kč tak pokud t nebude někdo dělat melouchem bude to raketa
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mám šikovnyho kamaráda,ktery má doma na to stroje. Dneska jsem mu ukazoval fotky a říkal že by to neměl být problém. Kdyby měl doma někdo stary nepotřebny osičky, tak by to bylo super, jinak budu muset rozdělat mojeho mazla a to se mě zatim nechce.(stejně ho budu muset rozdělat) a nebo jestli to nema doma někdo nakresleny. Proberu to s ním a uvidime, určitě toho naděla víc.
Pozor prava aj ľava strana sú odlišne na koncoch, idealne je fat zohnať niečo trochu vydrncane za pár kaček a najlepšie z jedenacky prva verzia!
Upravil JRM66 dne 25.01.2015 18:38
Ahoj, taky řeším ty osičky pro kamaráda a problém je někde sehnat osičku jako předlohu, tak jsem si zatím nechal udělat tu osičku s drážkou pro klapku (nerez) a futra z bronzu.Ostatní doděláme jak rozděláme klapku.
Stary osky bohuzel uz nemam padly za vlast nechaval jsem je zkusmo naletovat . A to se nepovedlo .
Udelat jich vic by nebylo asi problem ,kdyz se sezene zepar lidi at se podle poctu obedna material .
Nejak moc do foroty se mi jich delat nechce ,aby mi vtom lezely prachy . Musel jsem to nechat taky udelat .Clovek co to delal nad tim taky stravil nejakej cas a nechal si to pekne zaplatit.