ludek napsal:
Věř něvěř ale jo. Podle propočtu na ABS trošku smotaná asi 20 000km ale jinak dobrý
Ono jde hlavně o to,že ty angličanky jsou olezlý jak kanálový krysy.
Kasaku, moje olezlá není. A už aj km ukazuje.
Něco jinýho je,když tam ta motorka je 7 let,parkuje venku,jezdí v soli,protože na ostrovech solej snad i v létě.Ta tvoje tam byla půl roku,tak nebude poznamenaná.Máš ji tuze krásnou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Byl jsem v eurocycles tak před měsícem, jestli se nepletu, tyhle kotorky tam už stáli.
Opravdu jsou šrouby na prsou, kotoučích atd. a další náchylný věci pěkně volezlý a zrezlý... Jedna z nich měla dokonce nějak podivně přelakovaný prsa motoru.
jardajerman@seznam.cz
JardaFGS napsal:
Byl jsem v eurocycles tak před měsícem, jestli se nepletu, tyhle kotorky tam už stáli.
Opravdu jsou šrouby na prsou, kotoučích atd. a další náchylný věci pěkně volezlý a zrezlý... Jedna z nich měla dokonce nějak podivně přelakovaný prsa motoru.
To by možná souhlasilo...tyhle dva kousky jsou tam už několik měsíců. A co se týká těch náchylných věcí - i podlě jedné fotky se mi zdál být jeden detail nějaký unavený, ale nechtěl jsem předbíhat.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Pár motorek jsem od nich viděl, a vše co bylo s Anglie a starší víc než 5-6 let bylo orezlý jak liška a olezlý jak člověk s leprou - aby z toho potom byla pěkná motorka, tak to dá fakt dost úsilí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Pár motorek jsem od nich viděl, a vše co bylo s Anglie a starší víc než 5-6 let bylo orezlý jak liška a olezlý jak člověk s leprou - aby z toho potom byla pěkná motorka, tak to dá fakt dost úsilí.
Pánové, kupujte motorky od Pariho. Mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. už jsem od něj koupil 3 a kamarádi další 4 a žádná olezlá, ani stočené km (byl jsem s nimi na diagnostice v Německu), stav přesně takový jaký udává, ceny velmi dobré, jednání špičkové. Mohu jen doporučit. stačí jen sledovat jeho inzeráty, nebo mu poslat poptávku a on vám sežene to co chcete. Rozhodně má lepší reference a jeho motorky vypadají líp a nižší ceny než Eurocykles. Úplně mě šokuje, když zjistíte stočení 20000 km a berete to jako v pohodě, normální věc.
Honza
Tak jsem se tam byl podivat.Ze čtyř 1200 jsou tři položený, z toho jedna tak,že má hnutou podsedlovku.Je to ta černá s 20000 mílema.Ta čtvrtá /červená/ je shnilá tak,že se bojim,kdy to z ní začne odpadávat.Kdyby měl někdo chuť,tak si ji nechte zajít.
Když je hlad,je i husa dobrá.
JardaFGS napsal:
To by možná souhlasilo...tyhle dva kousky jsou tam už několik měsíců. A co se týká těch náchylných věcí - i podlě jedné fotky se mi zdál být jeden detail nějaký unavený, ale nechtěl jsem předbíhat.
Mrkni třeba na tuto.je v e tvojí cenové relaci a ty motorky odtud by měly být OK.http://www.tipmot...=113251335Když je hlad,je i husa dobrá.
Taky se podivej na tuto.Podle sedla a představců řidítek na tom fakt jezdila ženská nebo nějakej komár.Je z DE a má servisku.http://www.tipmot...1-maj.htmlKdyž je hlad,je i husa dobrá.
No a pak si někde vyber motku tvl... :-( Já bych to normálně střílel.
Ještě jsem koukal na jednu, ale nemám ani odvahu tam vyrazit, protože už jí mají na prodej taky pěkně dlouho. ...
Co myslíte?
Upravil MartinM77 dne 01.03.2012 20:31
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas20087 napsal:
No a pak si někde vyber motku tvl... :-( Já bych to normálně střílel.
Ještě jsem koukal na jednu, ale nemám ani odvahu tam vyrazit, protože už jí mají na prodej taky pěkně dlouho. ...
Ok, zkusím se na ní asi zajet mrknout...
Ale vezmu si s sebou mechanika pro jistotu
nicholas20087 napsal:
Ok, zkusím se na ní asi zajet mrknout...
Ale vezmu si s sebou mechanika pro jistotu
Napiš mi do PM odkud jsi.O víkendu máme akci v ˇUpě,tak tam bude mechaniků asi 20
Já chci do BB...prosím prosím....
Nevím přesně, co je BB, ale jestli je tam pěkně, tak chcu taky