prouky napsal:
Sháním vulkanizační cement co je dodáván k BMW, a jediný prodejce, který tento prodává (dováží), je Rema Tip Top.
Stojí 16 Kč a 14 virtuálních haléřů, firma sídlí však v Brně, nevíte, kde jinde bych ho sehnal, nejlépe Praha či Beroun. Možná v Inveltu? Nebo u Ježka? Kupoval ho někdo někdy vůbec zvlášť?
No jestli nemusíš mít přímo origo BMW,tak kdejakej trošku lepší pneuservis by to měl mít,bud v tubě,nebo v plechovce.
myslim ze som to tu nevidel. tak to dam sem. ja mam Dynaplug. este som to nepouzil ale podla mna to je lahsia a cistejsia praca. hlavne netreba nosit lepidlo. ono to je uz napustene.
nazorna ukazka pouzitia YouTube Video
link na obchod. odtial som to kupoval http://www.dynapl...index.html
Upravil xNOKIAx dne 14.01.2012 22:58
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
prouky napsal:
Sháním vulkanizační cement co je dodáván k BMW, a jediný prodejce, který tento prodává (dováží), je Rema Tip Top.
Stojí 16 Kč a 14 virtuálních haléřů, firma sídlí však v Brně, nevíte, kde jinde bych ho sehnal, nejlépe Praha či Beroun. Možná v Inveltu? Nebo u Ježka? Kupoval ho někdo někdy vůbec zvlášť?
Jestli to chceš z inveltu nebo od ježka,tak proč jim nezavoláš,čísla tu jistě jsou....
Jinak,kdyby si to fakt chtěl kvalitní a za pár korun,tak firmu Rema Tip Top zastupuje už několik let v Praze pan BIGR,tak mu zavolej nebo napiš,má i sady na lepení malý velký prostě všechno co se týká pneu!Určitě ti to i přiveze,zásobuje celou naší vlast!
Jinak si tu mojí radu nech pro sebe,protože jsem ti sice chtěl poradit a pomoci,ale na tomto webu je to asi už zakázaný,protože se tu poslední dobou doporučujou a prosazujou věci co vytahávají nám všem peníze z kapec a nahrávají tím max 4-5 osobám.....Víc ti řeknu max osobně nebo PM...
Takže tak!
Tak kolem Inveltu jezdím denně, a tady jsou rady pořád ještě zadarmo.
Nabídky prodejců mě zas tak netrápí, já jsem skromný chlapec, co nemám, to nepotřebju!
(Ale běhat s mnoho penězi po krámě a být nedostatečně obletován, to by mě nakrklo taky)
prouky napsal:
No jestli nemusíš mít přímo origo BMW,tak kdejakej trošku lepší pneuservis by to měl mít,bud v tubě,nebo v plechovce.
já potřebuju jen ty 4 gramy, o jiných nabídkách vím, ale ta balení jsou tak pro servisy, co bych dělal se 1/4 litru lepidla!
xNOKIAx napsal:
myslim ze som to tu nevidel. tak to dam sem. ja mam Dynaplug. este som to nepouzil ale podla mna to je lahsia a cistejsia praca. hlavne netreba nosit lepidlo. ono to je uz napustene.
prouky napsal:
já potřebuju jen ty 4 gramy, o jiných nabídkách vím, ale ta balení jsou tak pro servisy, co bych dělal se 1/4 litru lepidla!
Mám ty 4g tuby v autě. Kolik jich chceš?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
.. a muze mi nekdo poradit, jakou opravnou sadu poridit, kdyz na mem Dakarku jeste zadnou nemam? (aktualne tam mam E09 - to jen pro info, nepredpokladam, ze by se opravna sada lisila silnicni/terenni guma)
Diky za radu
FoxHunter napsal:
.. a muze mi nekdo poradit, jakou opravnou sadu poridit, kdyz na mem Dakarku jeste zadnou nemam? (aktualne tam mam E09 - to jen pro info, nepredpokladam, ze by se opravna sada lisila silnicni/terenni guma)
Diky za radu
Problem mas v tom, ze Dakar bude mit dusi. Takze nejlepsi bude, kdyz s sebou budes vozit nahradni duse. Knoty a hribky ti pri defektu nepomuzou.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
FoxHunter napsal:
Diky za radu
Problem mas v tom, ze Dakar bude mit dusi. Takze nejlepsi bude, kdyz s sebou budes vozit nahradni duse. Knoty a hribky ti pri defektu nepomuzou.
Přesně tak. Ale nesmutni existuje sada na dušové pneu. Stejná jako je na bezdušovky,jen je v ní místo tělísek lepení na duše. Plus bombičky a adaptér na nafouknutí.
Samozřejmě náhradní duše je rychlejší a jednodušší. Ale v každém případě musíš mít s sebou montpáky aby jsi se k tý duši dostal...
BMW R1200GS
FoxHunter napsal:
Diky za radu
Přesně tak. Ale nesmutni existuje sada na dušové pneu. Stejná jako je na bezdušovky,jen je v ní místo tělísek lepení na duše. Plus bombičky a adaptér na nafouknutí.
Samozřejmě náhradní duše je rychlejší a jednodušší. Ale v každém případě musíš mít s sebou montpáky aby jsi se k tý duši dostal...
A když to neumíš tak i dost sad na lepaní skřípnuté duše
... servis a diagnostika BMW Motorrad
prouky napsal:
Mám ty 4g tuby v autě. Kolik jich chceš?
Minulou středu jsem si zapíchal, nebylo to nic moc, a tak v tom pokračovat nehodlám. A protože jsem nešika, mohlo by to vystříknou dříve než bych chtěl a já nebyl připraven, tak by mi tedy stačily asi 2 tubičky, pro jistotu!
Jsem v centru Prahy, ale směr západ mi taky vyhovuje!
.. možná hloupý dotaz: když je v pneu ultraseal, oko či jinej maglajz a píchnu (víc než dokáže ten maglajz zalepit) tak mám asi s knoty smůlu .. protože je to pěkně "zamaštěný" a žádný to "lepidlo" na knoty tam držet nebude , co ?
š.
(ch)stepan
chstepan napsal:
.. možná hloupý dotaz: když je v pneu ultraseal, oko či jinej maglajz a píchnu (víc než dokáže ten maglajz zalepit) tak mám asi s knoty smůlu .. protože je to pěkně "zamaštěný" a žádný to "lepidlo" na knoty tam držet nebude , co ?
š.
To je lotrie. Mohlo by to držet,ale taky nemusí. Záleží na tom,jaký je poškození. Každopádně to stojí zato vyzkoušet. Minimálně zmenčíš díru a ultraseeal má šanci to dotěsnit.
Opravovat,ale pneu s ultrasealem je chuťovka. Musí se to vymejt a pak to stejně jde blbě.
BMW R1200GS
Tak mam bohatý zkušenosti s lepenim knoty a Oko. Mam na terenaku Tubliss takže píchám a prorazim často. Oko funguje jen chvíli a uz vůbec ne v zimě. Je to na vodní bázi takže jak premrzne je po něm. Lepím i prurazy z boku 15mm dlouhý. Prostě tam naperu pět knotu vedle sebe. S lepidlem je to lepší kvůli montáží ale bez lepidla a v potoce takže mokrý to taky drží bez problémů. Nikdy to pak neopravuji , gumu dojezdim vždy do mrtva.
Po zkušenostech z lesa tímhle způsobem lepím svy auta a jednou i bmw. Absolutně bez problémů
Upravil Novej dne 12.11.2018 10:19
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
Tak mam bohatý zkušenosti s lepenim knoty a Oko. Mam na terenaku Tubliss takže píchám a prorazim často. Oko funguje jen chvíli a uz vůbec ne v zimě. Je to na vodní bázi takže jak premrzne je po něm. Lepím i prurazy z boku 15mm dlouhý. Prostě tam naperu pět knotu vedle sebe. S lepidlem je to lepší kvůli montáží ale bez lepidla a v potoce takže mokrý to taky drží bez problémů. Nikdy to pak neopravuji , gumu dojezdim vždy do mrtva.
Po zkušenostech z lesa tímhle způsobem lepím svy auta a jednou i bmw. Absolutně bez problémů
Jo to je praxe,ale knoty a opravná tělíska jsou rychloopravný materiál určený k rychlé opravě v nouzi a dojetí do servisu,kde se udělá pořádná oprava.
Průrazy z boku na off autu asi jo,ale jinde bych to udělal jen v krajní nouzi a pak to opravil pořádně.
BMW R1200GS