A takhle jsem to dokončilMáte nekdo zkušenost s tímto problémem a už jste to dělali,nebo jste moto takto postižené již koupili?Prasklo to někomu po opravě znovu?Napište své zkušenosti.Díky.
3axap přiložený následující obrázek:
vlastimil napsal:
A takhle jsem to dokončilMáte nekdo zkušenost s tímto problémem a už jste to dělali,nebo jste moto takto postižené již koupili?Prasklo to někomu po opravě znovu?Napište své zkušenosti.Díky.
Vlastimile, to ještě zabrousíš, než to vrazíš zpátky do motorky, že jo...
Zkušenosti mám u duralu zatím naštěstí jen s vařením stupaček a olejových van... Tohle vypadá bytelně. Můj názor - jestli při dotahování šroubu do převodovky k podsedláku a výztuze nevzniká napnelismus, a svár není v mase převodovky provařený jen na povrchu, nemáš se čeho bát. Sám jsem musel výztuhu (od Grave) kvůli šponování při dotahování dopasovávat kulatým pilníkem, aby mi seděla perfektně rovně na obou styčných plochách. Viel Spass!
jednou mi při silničním odložení motorky praskl podobný držák-oko na převodovce,svařil sem to,pak jsem to ještě párkrát odložil na zelené trávě,ale už to drží,snad na pořád.pokud si svařované místo dostatečně nahřál a dobře provařil,svár ti nepěnil,použil si přibližně stejný přídavný materiál,mělo by to držet
Upravil bystricke dne 19.11.2012 23:39
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Pánové,nechce se mi zakládat nové vlákno tak použiju tohle.Mámdotaz jestli výztuhy převodovky z 1100GS jdou namontovat bez dalších úprav na R850R r.v.2000.Díky
Tak já dneska namontoval Motohuricane u Bohumila,ale při mém štěstí zase jedna strana nepasovala a muselo se to doupravovatbohužel nemám nějak radost at vemu značkovej doplněk nebo nejakou druhovýrobu pokazde je nejakej malej problem..tož tak
Michal80 napsal:
Tak já dneska namontoval Motohuricane u Bohumila,ale při mém štěstí zase jedna strana nepasovala a muselo se to doupravovatbohužel nemám nějak radost at vemu značkovej doplněk nebo nejakou druhovýrobu pokazde je nejakej malej problem..tož tak
Já se ji u Motohuricane pokouším koupit už 2 měsíce. Chci žlutou a ty jsou hned pryč a výroba dalších se prý chystá až za pár týdnů. Co jsi na ní upravoval? Nesedělo to hodně?
Musel jsem prevrtat diru,ale proste me nastvalo,ze clovek da za neco 1650 kč a přesto to nepasuje..jinak jeden den jsem zavolal a druhej den doma..to zase chvalim!jo rikal,ze je zasekanej a dalsi budou za nejakej tydenja chtel jeste pro kamarada a nema.
Má jen stříbrné a tu nechci, raději si počkám. Tak jestli šlo jen o převrtání a jinak to sedí tak to jde ale chápu že to naštve. U touratech za jednou tolik by mě to naštvalo ale víc
Ty 3 diry za stupacku na leve strane sedeli.mozna se mu pohlo ten privareny vrchni dil tak se musela propilovat dira do boku o 4mm k podsedlofce...prava strana sedela.proste made in malaysiachinaromaniamachometania...
Kupredu spatki ni krok...
Michal80 napsal:
Já se ji u Motohuricane pokouším koupit už 2 měsíce. Chci žlutou a ty jsou hned pryč a výroba dalších se prý chystá až za pár týdnů. Co jsi na ní upravoval? Nesedělo to hodně?
Objednal jsem u Huricana taky výztuhy, černé, říkal mi že do 14 dnů dodá a už je to měsíc a nic. Neodpovídá ani na email. Tak uvidíme. Konečně, sezona není v plném proudu, lze čekat :-)
Michal80 napsal:
Objednal jsem u Huricana taky výztuhy, černé, říkal mi že do 14 dnů dodá a už je to měsíc a nic. Neodpovídá ani na email. Tak uvidíme. Konečně, sezona není v plném proudu, lze čekat :-)