Hele nevím, zkus ještě na konzultaci Tondu nebo Milana, ale budeš to muset asi rozdělat. Není to až tak hrozná práce, jen v případě gufer hlavně na klice to jde bez přípravku celkem blbě. Navíc je potřeba koupit originály, tak musíš zvážit jestli to můžeš stihnout.
Upravil Miho dne 23.07.2016 08:44
Jak píše Miho, nejlepší konzultace s klukama co to už dělali, já to třeba dělal 2 dny před dovolenou (samosebou už s dodanýma díly) a ještě k tomu na dvakrát - poprvé jsem nasadil opačně gufero na klice a po projetí zjistil taky průsak oleje, tak znova rozborka sehnat nový gufero narychlo od Cyrila a opětovná montáž, přípravek mi poradil Tonda - vlastně je to smotaná do kužele astralonová folie, slepená a pro sichr jsem ji ještě zabrousil tu nalepenou hranu šmirglem pod vodou, no a zatím jezdím dodnes, tak asi v poho, kdyby coby tel mám v profilu, nejsem žádnej velkej odborník ale třeba pomůžu.
Muže a nebo gufero pod ním, já to třeba tak měl, ale otáčecí díly spojky mohou olej rozstřikovat. Nebo gufero na hřídeli převodovky. Fakt to bude potřeba rozebrat.
Upravil Miho dne 23.07.2016 13:26
Motorku mám u p.Kaufnera.Je již rozebraná a mám omlété drážkování na hřídeli předovky a gufera na klice sáknou.Snad budou díly skladem a do pátku bude vše opraveno.
Tak oprava se stačila.Odjel jsem do Anglie,ale na startéru byla daná špatně podložka na stálý proud.V Edinburgu se kabel dotkl cívky a ta mi vyzkratovala elektriku.Takže jsem přiletěl domů a motorku mám v Edinburgu a ted řeším co dál.Motorka je nejspíš totálka...
Za mechanikem se pojedu dohadovat o ohrazení nějaké částky.Budu mít vyjádření od BMW,že na vině byl špatně zapojený kabel.Jeho vina a měl by to uznat a něco uhradit...