cycli, tady je návod pro mpočítaqčový čolky. na obrazek klikneš pravým myšákem, dáě odeslat, příjemci pčty a pan gejc se tě zeptá esli zmenšit. ty mu to vodsouhlasíš a pak si tu fotku vemeš z vod něj připravenýho mejly...
eště trochu mimo se chci zeptat esli někdo z vás přejel z heleny přes gernik do rovenska a pak do šumice, jako přímo, na prudko, po značce
šel jsem topěšky a myslim že až na výjezd za gernikem od mlejnků mby to mělo jít
říkám si hurikán
v helene na hrbitove:
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Cycli napsal:
Ty vado a zrovna leze nějaký zombí z hrobu!!!
a zrovna se rozhlizi vse ostatni je na vas
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
To je ten vlkodlak?????? Ježiši, takovejch je plná vesnice
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Pepo, třeba souřadnice toho kempu nemáš? nebo aspoň popis kde je? Už z tý cedule vypadá zajímavě. A foto máš?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
U té fotky je napsáno 68C, nebo je to překlep? 67C vypadá myslím jinak.
Co se týká kempů atd. pojmenovaných podle Draculy, těch je v RO spousta a v úplně různých částech země. Fakt je, že se narodil v Sighisoiře (pěkné městečko, ale okolí nic moc) a pravý Draculův hrad (sídel měl víc, ale tady se prý zdržoval více) je jižně pod Fagarašem mezi přehradou na úpatí a městem Curtea de Arges. Tam se po něm sice nic nejmenuje, ale zato je tam krásně. Ivan
Francuz - jo tuhle fotku jsem fotil já nebo přítelkyně. Ale rozhodně jsi ji mohl vidět asi i na Slovensku, protože jsme byli v pěti motorkách a já jediný s přítelkyní byl z Čech.
Ivan - omlouvám se, ale byl to překlep. Je to 67C.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Proboha kde? Mně z 67C chybí 7 kiláků a to je hřebenovka kde už jsou jenom skály, tohle místo mi nic neříká. Já pamatuju šutry a hlavně cestu daleko užší. Ivan
Cycli: Camp byl dobrej, v noci byla bouřka, tak to bylo divoký. Po pár pivkách a dvou partií šachu. Jinak je to u hradu Bran pod městem Brašov - Zarnesti. Doufám, že mě pamět neklame, byli jsme tam loni (nebo předloni Jak píše Ivan, tak vše co se týká Draculy, je takový rumunský divadlo pro turisty. ALE FUNGUJE
Pepa gs PM