servisak napsal:
ne ne ja dělám tak jak to předpis chce to zakazník zaplatí stejně a ja to udělám pořádně a nezkurvím nic... Používá něco jako momenťák? těžko
Pokud měl Ježek na mysli Červenýho v Radotíně, tak (alespoň v mém případě) používají momenťák vždy. Jezdím tam už hodně let s motorkama a i s autem, vždy super, člověk je přímo u toho "na place", pokecá a jede
GS 1200 R Adventure
no mazec, v léte jsem přivezl autem komplet přední i zadní kolo z Africy (vím, není to BMW), a k tomu přední i zadné nové, servisák sundal stare, hodil nové, staré pneu jsem tam nechal, vyvážit jsem nechtěl, za vše jsem tam nechal 150,- Kč
servisak napsal:
ne ne ja dělám tak jak to předpis chce to zakazník zaplatí stejně a ja to udělám pořádně a nezkurvím nic... Používá něco jako momenťák? těžko
...jestli máš ny mysli momentový klíč, tak ten u Červenýho používají i když Ti přezouvají auto...jako mě před týdnem...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Eman_ napsal:
Vzdyt zadni kolo na 12gs jde prezout na kazde zouvacce se zakladnim mezikusem co se k zouvacce dodava.....je to i u zouvacek z auto kelly....
zadni kolo 12gs upinam stejne jako kolo z auta pri prezouvani i vyvazovani.....neni to preci zadna veda,takze by to mel zmaknout kazdy pneuservisak...
To taky zvládne...a některej ti to i vytuní nějakou 15ti cm rejhou v ráfku,jako mě naposled
a to,že ve většině pneuservisů,kde jsem zatím byl s 12kou neměli ani klíč na přední kolo,to už radši snad ani nebudu zmiňovat...a momenťák je u většiny sprostý slovo a když ne,tak řeknou,že ho mají v ruce...prostě samí staří orlové,který nemám učit lítat
...už přezouvám jen u Pavla v Klecanech
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Když už se to tak rozproudilo tak já taky přezouvám u červenýho. Jednou sem sice musel přemlouvat na momenťák ale jinak pokaždý bez problémů a vždycky mi jí vychválej že alpineweiss je stejně nejhezčí
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
mara napsal:
Léta nosím do pneuservisů "svoje“ pneu a nikdy jsem se nesetkal ani s náznakem neochoty.
Cena se pohybuje okolo 200-250 Kč za kolo i s vyvážením.
Ale je to fakt a běžně se to děje.
Na tomhle mají kšeft 400Kč a když od nich vezmeš pneu,tak je to třeba 4x tolik.Tomu se moc nedá divit.Internetoví prodejci jim dost berou kšefty.
Na druhou stranu,kdo se diví,že mu to v autorizovaným servisu osolej,tak není soudnej.Oni tam nejsou jenom od toho,aby přezouvali pneu a když to budou dělat za 2 stovky,tak tam bude jezdit každej a nebudou dělat nic jinýho.Je asi potřeba se zamyslet nad rozdílem servis/pneuservis