Takhle stavený jsou nekvalitní pojistky a pojistková pouzdra. mají malou styčnou plochu a hřejí se
Upravil servisak dne 20.05.2012 19:22
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tyhle používám taky a fungujou.. škoda že jsi tak daleko mám zkoušečku co se dá místo pojistky a ona ti ukáže odběr.... Nebo bych ti ji musel poslat poštou
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Tyhle používám taky a fungujou.. škoda že jsi tak daleko mám zkoušečku co se dá místo pojistky a ona ti ukáže odběr.... Nebo bych ti ji musel poslat poštou
No a nechceš se po práci sejít někde mezi Plzní a Prahou? Pojistkový pouzdro jsem vyvedl tak, že není potřeba nic demontovat. Multimetr bych si mohl půjčit zítra v práci, ale proč se neprojet? Vezmi Marušku, já vezmu Klárku a dáme někde kafe.
servisak napsal:
já nevím jak v tom týdnu mám dost práce a maruška dělá do pul 5... Ale jestli chceš pujčém ti to poštou
A je to něco extra oproti klasickýmu multimetru? Jestli ne, tak je to zbytečný posílat, ten máme v práci. Ale budu potom potřebovat poradit kde to měřit a jak ho nastavit.
Udělal jsem si zapojení přídavných světel - mlhovky, xenonu (dálkového) a denního svícení. Relátka jsem narval do jkíst, kde mají jioní jednotku ABS. Je to předimenzované, bo pojistek je jako máku a celkem to čítá 4 relátka (přepínací stačí jedno) a tři diody. Vypínače jsem koupil kolébkové za pár korun a ve schématu je obsažen i dvouvypínač, který když se sepne, tak svítí všechno po libosti.
Třeba se to někomu hodí, možná jsem vymyslel složitě vymyšlené, ale mě to funguje
Medik přiložený následující obrázek:
[42.87Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[133.89Kb]
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[110.14Kb]
[106.6Kb]
[94.88Kb]
možno na žádost dodat ve vyšším rozlišení. Ještě je v plánu vyrobit záslepku a do vrazit alespoň jednu diodu, bo po tmě se vypínače blbě hledají.
Medik přiložený následující obrázek:
[91.65Kb]
Upravil Medik dne 22.05.2012 20:56
Pouhá profesionální deformace A že mě to trvalo kurňa dlouho