Jirka mi potvrdi ze jsem vcera fakt klidas nebyl.. jen jsem se udrzel abych po nem nesahl.. To by totiz nedopadlo dobre.. vsadim se ze nakonec stejne ja budu za darebaka kterej schvalne skocil na chudaka sypace.. jak jen donutit Jirinu aby to ale potvrdil..? Uz to mam!!! Vubec ho nepozveme k vypovedi
Jetli se ti tim chce ještě dál zaobírat, tak jdi na místně příslušný MOP (zkrátka nejbližší bengárna) a tam podej trestní oznámení z ublížení na zdraví, který doložíš lékařskou zprávou. Je to § 146 tr. zákoníku. Postih je 6 měsíců až 3 roky. Pokud bys marodil nějakou delší dobu (z hlavy teď fakt nevim), tak se jedná o těžké ublížení na zdraví - § 145 tr. zákoníků a sankce je 3 - 10 let. Ale v tom už jsou znalecký posudky od lékaře apod., zkrátka mnohem víc tvýho času. V prvnim případě to jen nahlásíš, uniformy tomu přidělej číslo jednací (což znamená, že už se tim zabejvat musej) a předaj to jako trestnej čin na kriminálku, kde si tě vyšetřovatel maximálně ještě vyslechne. Místňáci, co tam u toho včera byli, tak na to určitě psali nějakej úřední záznam, takže to se taky použije proti multikáristovi, načež b.lbeček dostane sdělení obvinění a už má problémy. Jestli to bude jeho první přehmat, tak dostane se vší pravděpodobností podmínku, jestli už nějakej škraloup měl, tak už to bude mít horší:-)
P.S.: v tomhle státě s naprosto otřesnejma zákonama a otřesnym soudnictvim rozhodně nebrat spravedlnost do svejch rukou! Já vim, je to někdy ku.rva těžký....
V prvním kole upozornit provozovatele Multikrámu na to že tě napadl jeho zamněstnanec svěřeným vozidlem a pokusit se o mimosoudní vyrovnání (omluva, odškodnění, ušlý zisk a td.). Pokud by na to provozovatel neslyžel, postupovat dle návodu výše (PČR a roztočit kolotoč ať se z toho pán posere a zacvaká ouplně všechno)..
Za 1. tě obdivuju že jsi se udržel to bych nedokázal a kdyby jo rozhodně bych to tak nenechal-hojil bych se na něm už jen z principu že jsem mu nemoh rozbít držku a stálo by za to stim trávit čas když bych věděl že taky bude lítat po soudech a vysleších...
Teda Ježku že se nestydíš Ničit pánovi ramenem multikrávu a ještě mu nadávat do buzerantů Koukej se co nejdřív uzdravit a už se radši nepouštěj do žádnejch větších akcí
Ježku,to oznámení bych na něj asi podal.Už jen proto,aby to takovej zm.rd neměl tak lehký,protože příště ho to akorát ještě víc povzbudí v podobný činnosti.A hlavně proto,že,když budeš marodit dýl jak 6 týdnů(mám pocit ) a to asi budeš,když jde o ramenní svaly,tak je to těžký ublížení na zdraví.Ty se s ním ani soudit nemusíš,když se nechceš pachtit po soudech,což chápu,ale jednak se o to postará státní zástupce za to těžký ublížení a ještě tvoje pojišťovna,kvůli úhradě ošetření(RTG a pod.) a to ni umí,co si budem povídat?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No je jasný že on je na tom hůř. Ale jestli je v protokolu ten buzerant a ty jsi to podepsal???? tak je to veřejná urážka sice jen přestupek ,,ale sankce je až 20000kč tak nevím jestli bych do toho šel. Evidentě to pán zná proto se tak toho domáhal ,aby to tam bylo
Když na místě byla PČR, tak by se tím měli zabývat už z úřední povinnosti...
Jestli jsi mu nadával jen do buzerantů a nebylo tam žádné vyhrožování, tak z toho trestnýho činu nejspíš naklonujou jeden návrhový přestupek a to není zase nic, tak strašnýho. Když potom na úřadu vysvětlíš co tomu předcházelo, tak bys nemusel nic dostat. Ale to záleži kdo tam u vás u komise sedí...
Šinťa
no a pokud jde o přestupek veřejná urážka o kterým tady píše smažák a pokutě za něj 20000 kč, tak toho bych se fakt nebál. V zákoně o přestupcích žádný takový přestupek neni.
Jediný co by mohlo být použito, co si pamatuju z dob uniformované služby u PČR je přestupek proti občanskému soužití §49 odst. 1/a přestupkového zákona, a za ten je snakce 1000 kč a to za to stojí už jenom pro to, že si ten **** nezaslouží právo řídit, když je takovej magor.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
no a pokud jde o přestupek veřejná urážka o kterým tady píše smažák a pokutě za něj 20000 kč, tak toho bych se fakt nebál. V zákoně o přestupcích žádný takový přestupek neni.
Jediný co by mohlo být použito, co si pamatuju z dob uniformované služby u PČR je přestupek proti občanskému soužití §49 odst. 1/a přestupkového zákona, a za ten je snakce 1000 kč a to za to stojí už jenom pro to, že si ten **** nezaslouží právo řídit, když je takovej magor.
představuji si hovor jeho kamaráda: policie? kamarád mi právě volal, že mu někdo řekl, že je buzerant, můžete hned přijet a sjednat spravedlnost?
musím říct, že tento moment mi na celém smutném příběhu přijde opravdu neuvěřitelně komický
jinak samozřejmě není o co stát, tohle by vydýchal v klidu málokdo
refi napsal:
představuji si hovor jeho kamaráda: policie? kamarád mi právě volal, že mu někdo řekl, že je buzerant, můžete hned přijet a sjednat spravedlnost?
musím říct, že tento moment mi na celém smutném příběhu přijde opravdu neuvěřitelně komický
JJ je to fraška měli si dát přes hubu a jít od toho
Nicméně když se v tom začnete rejpat tak to bude zajímavý
Taky bych rád věděl jak to dopadne
Co když řekne že mu ujela noha z brzdy a nechtěně do tebe couvl?
Tak to má za 3000 kč a ty za 5000kč.
Nevím těžko radit.
Rozhodně se ale těžký zranění neposuzuje podle neschopenky.
Bývalo 10 dní hospitalizace co si pamatuju
navic co kdyz pan z multikravy buzerant opravdu byl...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Opět tě musím opravit a stále je to pouze 1000 Kč
aneb jak jsi sám dal odkaz, pokud si poslední odstavec (odstaavec 2) přečteš pořádně, tak zjistíš že sankce 5000 kč je za přestupek podle odstavce 1 písmene d),e)
kdežto u nás se jedná o písmeno a)
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
refi napsal:
JJ je to fraška měli si dát přes hubu a jít od toho
Nicméně když se v tom začnete rejpat tak to bude zajímavý
Taky bych rád věděl jak to dopadne
Co když řekne že mu ujela noha z brzdy a nechtěně do tebe couvl?
Tak to má za 3000 kč a ty za 5000kč.
Nevím těžko radit.
Rozhodně se ale těžký zranění neposuzuje podle neschopenky.
Bývalo 10 dní hospitalizace co si pamatuju
a i tady se pleteš, pokud řekne že mu ujela nožička, jedná se o ublížení na zdraví z nedbalosti, stále trestný čin, sankce až jeden rok.
ublížení na zdraví se posuzuje obecně, ale z pravidla je to pracovní neschopnost delší jak 7 dní.
oproti tomu těžká újma na zdraví je přesně definovaná (někde v hlavě první trestního zákona), rozhodně tady o tom nemůžem mluvit, je to například zmrzačení, trvalé nebo podstatné snížení pracovní schopnosti, poškození důležitýho orgánu a tak podobně
Ale jak už jsem psal, hlavně se Ježku uzdrav, na jaře budu od tebe chtít nový kola na auto
Opět tě musím opravit a stále je to pouze 1000 Kč
aneb jak jsi sám dal odkaz, pokud si poslední odstavec (odstaavec 2) přečteš pořádně, tak zjistíš že sankce 5000 kč je za přestupek podle odstavce 1 písmene d),e)
kdežto u nás se jedná o písmeno a)
Jakto písmeno e......sexuální orientaci.,mimo jiné nebo to blbě chápu
Nebo taky podle toho odkazu přestupek ublížení na zdraví z nedbalosti 1/b
No každopádně se to nebude řešit jako dopravní nehoda neb by to museli řešit dopraváci
Upravil smazak73 dne 10.02.2012 20:40
To Falcons: Přečti si to pořádně - 1 a) je do 5000,-. Bude to podle toho ačka. Jinak to mělo bejt nabraný na přestupek a na základě pozdějšího lékařského ošetření - doložená lékařská zpráva. Pak nechat vypracovat znaleckej posudek - pokud TČ, překvalifikovat, zahájit, vyslechnout, kriminálka / pokud přestupek, tak oznámit na komisi.
To Refi: asi se budeš divit, ale těhle kravin se řeší pořád spousta - jak říkám já přestupek ,,pane vy jste vůl, pani vy jste kráva"
Jináč myslim, že to tady nemá cenu řešit, protože Ježek to zajisté dobře zná.
Upravil MALI dne 10.02.2012 20:53
Znam.. domahal jsem se zaplaceni blokove pokuty za prestupek proti obcanskemu souziti ktereho jsem se dopustil tim ze jsem pana nazval buzikem.. nicmene jsem ale zaroven trval na sexuologickem vysetreni pana.. pokud by totiz byl buzik niceho bych se nedopustil pac by to nebyla urazka ale pravda..
ikdyž s klasifikací odstavec 1 písmeno e) nesouhlasim. Už chápu proč těch 5000,-
Upravil falcons dne 10.02.2012 23:02
Nepochopil, protože ten přestupkáč tady uvedenej je nějakej divokej. Taky se bavim o ačku. Já to mám trochu jinak:
(2) Za přestupek podle odstavce 1 písm. a) lze uložit pokutu do 5 000 Kč a za přestupek podle odstavce 1 písm. až e) pokutu do 20 000 Kč.
Jinač už se v tom skoro tři roky nehrabu, ale dřív to bylo na dennim pořádku. Měj se vlku