Kdo je prosim dovozce Revit? Muzu si objenat veci z nemecka,ale bez zkuseni to je preci jen risk,radsi bych to koupil zde...mam zajem o tu druhou nejdrazsi OFF TRACK diky
taky sem chtěl ale u nas nide nic,známej co rozjíždí motoshop mně už zjištuje 3 tejdny cenu a vono nic.proto jsem skočil tady do toho.http://www.polo-m...ils.0.html
bundu už mám a kalhoty budu objednavat až se kamoš vratí z dovolene takze jeste 14 dnu budu cekat.toz asi tak
to mas stejnej vkus jako ja,na to Pharao jsem taky koukal,ale libi se mi nejvic v cervene a to maji velikost jen S alespon na netu jinak fc-moto.de jsem nasel,bohuzel kamenny shop je az v Aachenu a bez vyzkouseni se bojim revit objednat,do Aachenu to mam 800 km a nemusi mit zrovna barvu a vel.co chci a to by bylo k nastvani...to Pharao ve vel.XL bych bral taky hned a je to i kousek do Regensburgu,nevite jestli treba za plnou cenu ne ve sleve je tam nemaji,nebo jestli ten revit neprodavaji nekde bliz cca do 300 km od Prahy?Diky
Upravil xavier dne 29.07.2007 09:38
vcera v passau jsem kupoval XL červenou a kujón z prachatil L.na věšáku asi 5 bund a myslím, že není problém tam zavolat někam do obcodu kde to máš nejblíž a poptat se po velikostech co mají.tady so merkni kde mají obchody a jsou tam i kontaktyhttp://www.polo-m...471.0.html
Z toho pola ta bunda vypadá podobně jako orig BMW...nebo se mi to zdá???
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
xavier: Meteorsport Třebíč, ale jak řikám, začínaj s tim a nechtěj zatím vozit ty dražší věci - Cayenne(389E) i Oftrack (319E) vypadaj moc dobře. Německý dealeři co sou po blíž to taky nevedou
http://www.revit.eu/cms2007/cms/REVIT_dealersearch-5902.php?country=cz
říkám si hurikán
Rev'it Cayenne a Rally2Pro jsou vlastne totozne, levnejsi je Cayenne ale pozor, u nas ji dost nosi, takze vim, ze po roce intenzivniho noseni a offroadu [prani] je Cayenne seprana a vybledla a kazi se postrani svisle zipy ve srovnani s moji cernou [a to taky melo jaksi se seprat, to cerny] Rally2Pro
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
baumaxa: taky vo tom furt špekuluju, kdybys našel krám v německu kde to maj tak bych tam určitě vyrazil, nebo zkus zatlačit na dovozce, budeš už druhej, třeba se k něčemu odhodlaj
říkám si hurikán
xaviere, tak se mi z Metorsportu ozvali, že by něco z těch RevIt dovezli za ty eurovy ceny, nebudeš chtít taky? kdyžtak se mi ozvi na mejl nebo 602230356
chtěl bych si prohlídnout hlavně Cayenne a Of Track říkám si hurikán
Prave jsem cetl tvuj email,jestli je to za eurove ceny jako na fc-moto.de zajem mam na 100% model Off track nebo Cayenne k tomu kalhoty Dakar,ale musi mi to dobre sedet
Hele ty jsou z výprodeje vid??? Protože předtim jsi je ukazoval i s nějakým hošou. Nebo jsi ho už vyndal???
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi