falcons napsal:
pokud by si byl v uzkych a mel problem s poskladanim a grafickou pripravou kalendare do tisku, tak dej vedet, muj podnajemnik se tim zivi a rad to pro me udela.
Tak ho popros ať si z fotek tady jednu vybere a cvičně jeden list připraví, teda pokud má čas a chuť. https://picasaweb...gqzzo4evZw
Uvidíme jak je šikovný a co vymyslí.
Budu se snažit to mít od kamaráda, protože mám jistotu, že to bude pěkné, ale mít záložní plán by se hodilo určitě...
Pája
Emilio Alzamora> Do hospody jsem mu nechal vytvořit jeho portrét, tak až se stavíš (konečně) budeš mít pívo zdarma... Možná i 5litrů rumu, je tam nějakej plonkovej a neokolkovanej (a než ho dáš vevisovi za ty smrčky )
No jo, vypadá to, že se dostaneš pěkně na úvodní stránku. Jen jako jediný z vítězů tam nebudeš mít žádný název fotky. Ale kalendář za odměnu tě asi nemine.. Všechny ostatní autory, kteří se dostali do výběru bych poprosil ať se ozvou pokud nemají nick v názvu souboru a ať pošlou název pro fotku.Pája
paja1> Můj nick + název je pod fotkou. Můžeš použít ten. Pokud se ti chce tan dávat celej název tý oblasti tak je to " TRE CIME DI LAVAREDO" anebo mužeš použít název "DOLOMITI"
Pokud by to někoho zajímalo, tak je to focený na tomto parkovišti: