Řekl bych, že BigHusky nemá žádnou plotnu. Prostě to provrtej (kufr) a přichyť k motorce. Já si na to nakreslil mezikus. Někde by tady už měla být fotka, kdyžtak mi napiš PM a až budu u externího disku, hodím ti to sem.
Dneska jsme s přítelkyní řešili, jak se jí asi bude nasedat, až budou na bocích ty hliníkový kufry. Zatím mám jen TOPcase a už to "je problém". Máš nějakej tip nebo radu ?
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
To je v pohodě, kluci... Nahoru přes stupačku (jako na koně), chytá se buď za topcase nebo za moje rameno... Má nový boty Alpinestar Tech3 a poslední dobou se jí špatně slejzá - třeba jí zklouzne bota ze stupačky... Ale umí to, jen si na to nedává občas pozor...
xHackerM napsal:
Řekl bych, že BigHusky nemá žádnou plotnu. Prostě to provrtej (kufr) a přichyť k motorce. Já si na to nakreslil mezikus. Někde by tady už měla být fotka, kdyžtak mi napiš PM a až budu u externího disku, hodím ti to sem.
BH má plotnu,myslím 1000 kč,nechal jsem si na to dát/až po vyvrtání děr/černý komaxit.Má tam důlčikem díry asi na 5 druhů moto,vyvrtal jsem,vypadá dobře a dírky pasovaly také.Volal jsem mu a říkal,že mám dát top case přímo na plotnu,ale vysekl jsem si raznicí podložky z tvrdé gumy asi 3 cm v průmeru a 5 mm vysoké.Tím jsem to vymezil mezi plotnou a kufrem.
zahorak napsal:
Panove chcem si kupit na dakara kufre + držaky.len nevim ake si mam kupit či hlinikove alebo plastove alebo platene.Hodte sem fotky ako vam vipadaju vaše mašiny.Ponuklimi hlinikače za 250 eur za 1 kus.To je dost.
Pozrel som si fotky podaktorych ale hodte sem aj dalši fotky
tady máš jeden odkaz http://www.moto-adv.eu/oferta/kufry-boczne.html
Tak už mám doma Big Husky v černý barvě 42L. Problém je, že když jsem chtěl objednat rám, který je bude držet, tak mi z BH napsali, že bude až za dlouho...já bych ho potřeboval dřív. Máte tip kde by se dal koupit rám na zavěššení kufrů?
MMirek napsal:
Tak už mám doma Big Husky v černý barvě 42L. Problém je, že když jsem chtěl objednat rám, který je bude držet, tak mi z BH napsali, že bude až za dlouho...já bych ho potřeboval dřív. Máte tip kde by se dal koupit rám na zavěššení kufrů?
zkuš BArtuse ten yb je mohl udelat.. www.bartus.cz myslim
Ano, já to pochopil...kosmetika byla hezká, ale gůgl mi našel to správný. Už jsem jim napsal dotaz, protože v nabídce není
Tak nic..prý až koncem srpna a musel by ještě udělat formu asi zkusím zahraniční weby
mám kufry na držácích od givi... kvalita není úplně zlá na běžnej provoz úplně stačí, ale nevim teda jaká je na nich cenovka... asi to nebude zrovna málo no...
In pivo veritas!
jakou mají ty kufry cca nostnost? nebo to záleží na tom rámu ?
EDIT: tady píšou že dostupnost je 2-7 dní...co na to říkáte? http://www.motosh...4-07-8486/ nevyznám se v tom a neraz bych koupil nějakej zmetek
Upravil MMirek dne 22.07.2012 22:25
koukejna to aby to bylo aspoň jakátakáž kulatina a aby to mělo tu rozpěru mezi oběma nosičema a já dyž sem jel teď dovolenou tak ten kufr měl skoro 40 kilo a dyž sem na něj sednul tak z nosiče neupad.... kufry mám od milánka a kudy chodim tudy chválim... za ten peníz krása střídá nádheru
In pivo veritas!
Na Milánka jsem přišel, až když byly kufry doma, ale to nevadí. Teď potřebuju kvalití nosič, abych mohl kufry nasadit.
Upravil MMirek dne 22.07.2012 23:06