To nevím, no. Jsem týpkovi v Louisovi vysvětloval co potřebuju, pak na chvilku zmizel a donesl tohle a na pokladně ať prej řeknu, že to byl dárek. Možná to někdo pozná a poradí. Nebo když bude někdo v Louisovi, tak to musí být z nějaké helmy, kterou mají v sortimentu.
tak dneska mam skusenosti z prilbou na BMW S1000R a na tejto motorke mi na bradu vobec nefuka. na R1200GS 07 mi fuka na bradu hrozne. a mam podozrenie že je to dierov okolo tiaditok odspodu.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ja s Uvexkou nema zasadnejsi problem. Az na ksilt,ktery dost vibruje.... Ale mam otazku, je jeste nejaka adekvatni nahrada za Uvex Enduro mimo Acerbis Active?Budu shanet neco pro drahou polovicku ale nevim jak jsou na tom se skorepinama.Je tam vice velikosti? Urcite bude potrebovat neco pidi XS. A to tam jeste potrebujeme nacpat interkom...
Upravil milanosor dne 05.05.2014 09:56
I pád na hubu je pohyb kupředu
V akej cenovej relacii. Pokial je polovicka utlej postavi tak bych doporucil suomy enduro ta ma 1050kg. Ale cena.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
milanosor napsal:
Ja s Uvexkou nema zasadnejsi problem. Az na ksilt,ktery dost vibruje.... Ale mam otazku, je jeste nejaka adekvatni nahrada za Uvex Enduro mimo Acerbis Active?Budu shanet neco pro drahou polovicku ale nevim jak jsou na tom se skorepinama.Je tam vice velikosti? Urcite bude potrebovat neco pidi XS. A to tam jeste potrebujeme nacpat interkom...
Skořepiny jsou tam tuším dvě a do nich se dávají různé výstelky podle velikosti. Možná je jen jedna skořápka a vše se řeší vnitřkem, teď si to přesně nevybavuju. Ale když se mrkneš na stránky acerbis.it do katalogu, tak tam máš veškeré velikosti včetně náhradních dílů (vnitřek).
100bubu napsal:
V akej cenovej relacii. Pokial je polovicka utlej postavi tak bych doporucil suomy enduro ta ma 1050kg. Ale cena.
Pocitali jsem cenu kolem 5tis.... Pochybuji, ze bude chctit dat 10klacku za helmu kterou vytahne 10x za sezonu. Uz si nepamatuji kolik prestne stala uvexka ale tusim taky neco mezi 4-5tis
milanosor napsal:
Skořepiny jsou tam tuším dvě a do nich se dávají různé výstelky podle velikosti. Možná je jen jedna skořápka a vše se řeší vnitřkem, teď si to přesně nevybavuju. Ale když se mrkneš na stránky acerbis.it do katalogu, tak tam máš veškeré velikosti včetně náhradních dílů (vnitřek).
Nejak mi ten jejich shop nejede
Nabízím svojí helmu k prodeji pokud by měl někdo zájem, ale je to XS takže asi pro batůžek . Pro členy fóra dohoda jistá https://www.motor...57703.html
Upravil hugitka dne 07.10.2018 19:15