Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 3 z 7:   1    2    3    4    5    6  ...  7  

Výběr horského kola
buboGS
Přidané 17.02.2012 16:56

Registrace: 22.08.08
Hrabe_X napsal:
Bubo dík za nabídku... ještě mám kámoše, kterej do kol sype statisíce, tak mi říkal, že mi něco vybere a cenu mi vyřeší, tak ještě počkám s čím se tedy vytasí on.

V pohodě Wink

Jak se mi na to kolo v garáži práší, tak si říkám prodám ho (už asi dva roky) - tohle byla ale za celou tu dobu první akce, kdy jsem se odvážil ho nabídnout k prodeji.

Jakmile jsem to dopsal, hned mi to ale v hlavě začalo šrotovat - potřebuji shodit nějaké to kilo, ale běhat kvůli tomu nezačnu - kolo bude lepší volba - asi ho ještě využiju - takže jsem vlastně rád... V podstatě se mi po něm zastesklo jen při té myšlence, že by mohlo být pryč...

Na jaře ho nechám zkontrolovat a poštelovat no a pak se uvidí, jestli na to sednu a bude mě to bavit.

No a když nebude, tak do dobrých rukou ho rád pustím...
BMW GS = stroj na radost

Badu
Výběr horského kola
Přidané 17.02.2012 17:09

Registrace: 12.02.12
Ahoj, od té doby co mám moto se mi taky na kolo práší,

takže kdybys chtěl mám na prodej celopéro GT- Idrive 4.0 2.0 Enduro komplet odpružení ve foxu, hydraulický kotouče, shimano XT.

Stálo 63 tisíc a nechal bych ho za 17. Je ve slušným stavu, jen pár oděrek od kamení.

http://kolo.cz/clanek/gt-i-drive-5-2-0-2006

www.idama.cz
Vjetrnik
Výběr horského kola
Přidané 18.07.2014 21:46

Registrace: 09.10.07
....tak jsme dnes asi propadl 29"......pěkné svezení po svazích Beskyd....thumbs up
Vjetrnik přiložený následující obrázek:

[228.6Kb]
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

Vjetrnik
Výběr horského kola
Přidané 18.07.2014 21:47

...fajné to bylo...

[444.25Kb]

Vjetrnik
Výběr horského kola
Přidané 18.07.2014 21:47

...

[291.35Kb]

Geralt
Výběr horského kola
Přidané 18.07.2014 21:54

Registrace: 06.11.07
Tak se přidávám k těm, co se jim díky motorce v garáži práší na kolo...
Kdyby někdo chtěl, je k mání, nemám na něj čas a navíc mi nějak nesedla velikost...
http://www.cyklob...c-s-works/
Geralt přiložený následující obrázek:

[216.96Kb]
Upravil Geralt dne 18.07.2014 22:02
KTM 1190 Adventure R

TomasTT
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 11:49

Registrace: 15.03.07
Já jsem si před 15 roky koupil velkou motorku a od toho momentu jsem na kole přestal jezdit. Mám někde v Jihlavě zapomenutýho starýho TrekkingFoxe...
Letos jsem se nechal zlákat nabídkou Lukáše na fulla za dobrý peníze a jsem naprosto nadšený. Mám teď najeto něco přes 700km, poměrně blízko od nás jsou dolní břežany a točná, kde jsou (pro mě) poměrně náročný trasy a začali jsme jezdit i s rodinkou s dětma (s přívěsným vozíkem), takže si můžu zablbnout sám v lese nebo si vyrazíme na půl dne nebo na celý den na kolech o víkendu - protože s malýma dětma je to na motorce k ničemu (pokud člověk nemá dvoumístnou sajdu). Určitě se to projevuje i na kondici, když jsem jel na jaře poprvé asi 50km, tak jsem myslel že zdechnu, teď si zajedu do břežan offroadem (22km), zajezdím si tam v lese nějaké sjezdy, výjezdy a jedu zase 22km domů a nejsem úplně dead.
Kdybych si kupoval jiný kolo, tak asi taky půjdu do 27.5", ta 26" je sice skvěle obratná ale jak jednou člověk zkusí větší kola, tam mu to leží v hlavě...
Výbavu jsem nechal tak, jak to postavil Lukáš ale doplnil jsem jen jiný šlapky, sedlo a teleskopickou sedlovku. To je naprostý luxus. Prudce návyková věc. Možná eventuálně do budoucna bych uvažoval o upgrade brzd. Přece jen vážím přes 100kg a nemám moc dobrý pocit, když dojedu ke Zbraslavi nějaký i celkem mírný sjezd a kotouče jsou doslova žhavý.

Člověk to ale nesmí asi přehánět - kamarád co dřív míval R1200GS začal s XC, pak přešel na downhill a měl tolik zranění, že se víc léčil než jezdil. Ale prý je to super adrenalin, což věřím - třeba když člověk mine přistávací můstek po nějakém skoku přes potok a doletí do skály apod Smile

YouTube Video

Upravil TomasTT dne 21.07.2014 11:51
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
majorGS
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 12:09

Registrace: 21.03.11
shimanski napsal:
Kdyby někdo chtěl, je k mání, nemám na něj čas a navíc mi nějak nesedla velikost...

Mě se už na kolo nepráší, vyřešili to za mě zloději, kteří si pomohli ke Scottu Spark Angry

Bob
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 12:23

Registrace: 24.10.07
Mě paní doktorka nařídila po zdravotních problémech sundat 15 kg a nařídila kolo,sice se mě to hnusí muset šlapat,ale holt musím,takže také sháním na hrocha 115 kg 188 cm no a nechal jsem to na mistru Vevisoj.
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
tomtom
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 12:56

Registrace: 13.07.11
Bob napsal:
Mě paní doktorka nařídila po zdravotních problémech sundat 15 kg a nařídila kolo,sice se mě to hnusí muset šlapat,ale holt musím,takže také sháním na hrocha 115 kg 188 cm no a nechal jsem to na mistru Vevisoj.

Neboj ...třeba tě to ještě začne bavit secret

Geralt
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 18:00

majorGS napsal:
shimanski napsal:

Mě se už na kolo nepráší, vyřešili to za mě zloději, kteří si pomohli ke Scottu Spark Angry

Nemáš náhodou "inzerát" o ukradení na cyklobazaru? Myslím, že jsem to tam zahlédl. Sekal bych těm čórkařům ruce! Jinak můj S-Works šel dnes do světa, ať dobře slouží...
KTM 1190 Adventure R

Vjetrnik
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 18:14

Bob napsal:

...dlouho mne nikdo tak nepobavil.....Grin.....Bob na kole, to je masakr všech masakrů....thumbs up

JirkaHK
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 19:04

Registrace: 23.02.14
Bob je velkej kluk, ten potřebuje horský a ve 29, pevný rám a dobrou vidli. Kamarád podobné postavy dal na doporučení a koupil Spešla někde do 40tis.kč, jakože se taky musí hejbat, no a světe div se, začalo ho to bavit. Sám jezdím karbon.fůla na 26, na Foxu, XTR. O víkendu moto a na kolo v týdnu, vždy tak na dvě hoďky do hradeckých lesů, 40km a hlava vyčištěná. Bobe neboj se toho, hlavně si kup něco, co ti doporučí, nešetři na kvalitě a také se ti bajk musí líbit aby tě to motyvovalo k další vyjížďce. Kup jedno i blondýně a můžete spolu, pejska jí dáš do košíku. Mluvili jsme spolu na Adamu, HK od Kratochvíla Wink držím palce

www.foliatech.cz
Bob
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 19:15

Registrace: 24.10.07
Ahoj Jirko vím díky za podporu bavili jsme se u Adama,blondýně jsem už kolo koupil bígl ten může běhat stále dle manuálu na beagle.cz lehce 20 km denně,ale co já,ale zdraví je přednější takže musím,jsme 3 kluci co jsme spolu začínali na varaderech ted začínáme na kolech, jeden koupil nějakou Meridu já tomu prd rozumím tak se zítra na ní jdu podívat sem do Čakovic http://www.bikera... jenom mě zarazily ty ceny za cenu kola po slevě za lonskej model co by se mě líbilo bych přivezl 1150 gs blau-weiss s 3 kuframa .

Pro znalce kol je ta Merida kolem 20k pro mě OK? upozornuji,že začínám.

Díky a nesmějte se za klávesnicí......
Upravil Bob dne 21.07.2014 19:19
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
TomasTT
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 19:18

Registrace: 15.03.07
shimanski napsal:
majorGS napsal:
shimanski napsal:

Nemáš náhodou "inzerát" o ukradení na cyklobazaru? Myslím, že jsem to tam zahlédl. Sekal bych těm čórkařům ruce! Jinak můj S-Works šel dnes do světa, ať dobře slouží...

Myslím že neexistuje spolehlivá ochrana jak krádeži zabránit. Přijedeš někam k hospodě, zamkneš to zámečkem k plotu nebo ke stojanu a doufáš, že to tam bude i po obědě. Nikdo nebude na kole tahat nějaký nerozřezatelný řetěz. To je pitomost. Možná když někdo na kole jezdí do práce a nechává ho někde celý den - třeba typicky v Amesterdamu, tak tam lidi vozí obrovský zámky jako na motorku i na ty jejich příšerný retrokola...
Mikročipy a UV nástřiky kódů - to by bylo asi dobrý, kdyby tu čtečku měla každá hlídka a kontrolovali třeba kola u zahrádek apod. Představa že sedím na jídle v Poděbradech na Střelnici a hlídka MP co tam přijela by prošla těch 100 kol který jsou kolem hospody a kontrolovala je nějakým skenerem - scifi. Naprosto nereálný. Možná by to pomohlo kdyby člověk dohledal svoje ukradený kolo někde a potřeboval identifikovat že je fakt jeho. Na motorce je to trošku snadnější, tam se dají schovat třeba dvě na sobě nezávislé zařízení ale na kole je to špatný.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Vjetrnik
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 19:32

Bob napsal:
.... nějakou Meridu já tomu prd rozumím tak se zítra na ní jdu podívat sem do Čakovic http://www.bikera... jenom mě zarazily ty ceny za cenu kola po slevě za lonskej model co by se mě líbilo bych přivezl 1150 gs blau-weiss s 3 kuframa .

Pro znalce kol je ta Merida kolem 20k pro mě OK? upozornuji,že začínám.......

Bobe 20 za kolo je takový základ....lepší si nachystat více...

S Tvou vahou bych koukal na pevný rám, nepředpokládám, že budeš jezdit hard core terény, tak 29" bude dobrá volba.....

SPEEDY
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 19:37

Registrace: 30.05.07
Kdyby někdo měl doma pěkné zachovalé, třeba jen malinko zaprášené horské kolo :-) měl by jsem zájem. Los parametros: 180cm / 76kg... pošlete info... Díky

Nebo doporučte nějaké nové - spíše větší průměr kol - SCOTT, SPECIALIZED, CANNONDALE, GT díky moc....
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje...
www.X-treme.cz

www.x-treme.cz
JirkaHK
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 19:41

Bob napsal:
Ahoj Jirko vím díky za podporu bavili jsme se u Adama,blondýně jsem už kolo koupil bígl ten může běhat stále dle manuálu na beagle.cz lehce 20 km denně,ale co já,ale zdraví je přednější takže musím,jsme 3 kluci co jsme spolu začínali na varaderech ted začínáme na kolech, jeden koupil nějakou Meridu já tomu prd rozumím tak se zítra na ní jdu podívat sem do Čakovic http://www.bikera... jenom mě zarazily ty ceny za cenu kola po slevě za lonskej model co by se mě líbilo bych přivezl 1150 gs blau-weiss s 3 kuframa .

Pro znalce kol je ta Merida kolem 20k pro mě OK? upozornuji,že začínám.

Díky a nesmějte se za klávesnicí......

Počítej tak 30-40ti
Např.:http://www.specia...ave-pro-29

www.foliatech.cz
Geralt
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 19:48

TomasTT> já to vím Tome a jelikož jsem pár let na kole i obrážel závody a většina mých kol byly top modely za deseti až statisíce, takže jsem nikdy nenechal kolo bez dozoru... Vždy mám/měl jsem kolo hned vedle sebe při ruce. To je taková trochu daň, ale jediná jistota. Žádný zámek krádeži nezabrání... Teď už na kole téměř nejezdím, tak si říkám, že pořídím něco obyčejného, těžkého a levného, ale dolů z toho nejlepšího se prostě moc nechce... :-(
KTM 1190 Adventure R

JirkaHK
Výběr horského kola
Přidané 21.07.2014 19:53

shimanski napsal:
TomasTT> já to vím Tome a jelikož jsem pár let na kole i obrážel závody a většina mých kol byly top modely za deseti až statisíce, takže jsem nikdy nenechal kolo bez dozoru... Vždy mám/měl jsem kolo hned vedle sebe při ruce. To je taková trochu daň, ale jediná jistota. Žádný zámek krádeži nezabrání... Teď už na kole téměř nejezdím, tak si říkám, že pořídím něco obyčejného, těžkého a levného, ale dolů z toho nejlepšího se prostě moc nechce... :-(

Přesně, kolo pořád u sebe, žádný zámek ani nevozit!! Nesmysl

www.foliatech.cz
Strana 3 z 7:   1    2    3    4    5    6  ...  7  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 98
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.53 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI