Upravil hicks dne 18.02.2012 19:10
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
ale vubec... to nebylo zamysleny jako flamevlakno.. cekal jsem akademickou diskuzi a realny argumenty, co pouzit.
Tak jestli to bylo myšleno tak, jak píšeš, pak doufám, že už brousíš na stránkách KTM a vybíráš si nějakou pěknou 990 Dakar
I když nevím, jestli bych tě přežil na našich stránkách, páč sem chodím právě kvůli tobě a tomu, že předpokládám, že bude vždy zábavu
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
hicks napsal:
ale vubec... to nebylo zamysleny jako flamevlakno.. cekal jsem akademickou diskuzi a realny argumenty, co pouzit.
Tak jestli to bylo myšleno tak, jak píšeš, pak doufám, že už brousíš na stránkách KTM a vybíráš si nějakou pěknou 990 Dakar
I když nevím, jestli bych tě přežil na našich stránkách, páč sem chodím právě kvůli tobě a tomu, že předpokládám, že bude vždy zábavu
na Dakaru jsem jel...
---
vy mate nejake forum? Divil bych se, ze by vetsina 950/990karu vubec umela s pocitacem
Upravil hicks dne 18.02.2012 19:15
17 cm
Ale jo se neboj, ale je pravda, že nemáme takovou potřebu, jak vy, když se furt musíte hrabat v řídící jednotce a ták
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Dolek napsal:
Ale jo se neboj, ale je pravda, že nemáme takovou potřebu, jak vy, když se furt musíte hrabat v řídící jednotce a ták
protoze taky zadnou nemate.. u 950/990kare se predpoklada, ze asi toho moc nenamluvi, ze... ve spolecnosti sedu v rohu a obcas se zasmeje.. ALE S KLADIVEM, KRUMPACEM A 950/990kou umi divy takze je 950ka taky v prvni rade a jenom opravitelna kladivem
YouTube Video
tohle je ze soustredeni KTM konsktrukteru zodpovednych za jemnejsi mechaniku jako karb, rucicky na pristrojovce a tak..
Upravil hicks dne 18.02.2012 19:23
17 cm
to Hicks: čoveče, ta osoba na tom videu má od prsou po pás Tvé proporce, tak jakýpak konstrukter KTM...akorát má přes biceps to, co máš ty přes stehno, tak to jde alespoň poměrově k sobě...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Saturnin napsal:
Co taková LC4 ADV? Jak ta je na tom se spolehlivostí?
Čoveče když se kupoval první motorku měl sem ve výběru XTZ600 Tenere a LC4 adv. No z advrideru sem měl prostudovanou generálku motoru a všelijaký slabý místa.Ještě že k tomu nedošlo. Jinak typicky je špatný spojkový ložisko pak nějaký problémy se zadní brzdovou pumpou jak u LC8. A co takhle občas potkávám na závodech ty lc4 co maj najeto 30tkm a z motoru se ozývá jak když hluchej tluče do vrat. No ještě že se objevil dakar za dobrý prachy jinak bych se snad musel stát mechanikem na plnej úvazek
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
hicks napsal:
na Dakaru jsem jel...
---
vy mate nejake forum? Divil bych se, ze by vetsina 950/990karu vubec umela s pocitacem
No jo máme.Ale stojí to všechno za ****.Pořád se tam řeší jen přilby,boty,rukavice a oblečení.Techniky si tam člověk moc neužije.Ale tady,tady je ráj.Tady vlákno o nefunkčním ABS střídá vlákno o vysypaném kardanu,to zase střídá vlákno o nějakém chcíplém AWS.Celé to zakončuje vláno,kde majitelé hrdě ukazujou vysypané motory na F800GS.Bože,děkuji ti za tu možnost být tady a užít si trošku té virtuální mechaničiny.
hicks napsal:
na Dakaru jsem jel...
---
No jo máme.Ale stojí to všechno za ****.Pořád se tam řeší jen přilby,boty,rukavice a oblečení.Techniky si tam člověk moc neužije.Ale tady,tady je ráj.Tady vlákno o nefunkčním ABS střídá vlákno o vysypaném kardanu,to zase střídá vlákno o nějakém chcíplém AWS.Celé to zakončuje vláno,kde majitelé hrdě ukazujou vysypané motory na F800GS.Bože,děkuji ti za tu možnost být tady a užít si trošku té virtuální mechaničiny.
jestli jo, tak tam jsou cca 2-3 prispevky DENNE(!)
zrovna dnes tam nekdo resi vodni pumpu, takze 50% prispevku o techn pruseru...
Poslední zprávy
LEO VINCE na LC8 od qwert (Bazar) Dnes v 13:43:31
vodní pumpa od pavel (Motor/Převodovka/Výfuky) Dnes v 12:01:51
Ráfek Excell od qwert (Kola/Pneu) Včera v 20:52:22
Žádost o vstup do fóra - Vlasťuch od ybrcek (Čekající na členství) Včera v 10:01:50
Výfuky na KTM SM-T od Pete Biggy (Motor/Převodovka/Výfuky) 16.2.2012 21:33:18
Sox for fans od pardal (Nabídka firem) 16.2.2012 20:11:15
OffRoadNAVI - (off-road navigace zdarma) od pihrt (Navigace) 16.2.2012 17:22:08
problem s radenim od Dolek (Motor/Převodovka/Výfuky) 15.2.2012 20:52:07
šusplech od cibus (Technika) 15.2.2012 20:20:05
KLIM od qwert (Nabídka firem) 12.2.2012 20:53:38
17 cm
Cetl jsem jen par zadosti o vstup do fora!Sice jsem slusne napranej,ale tam bych snad nechtel vstoupit ani kdybych tu lc8 mel!Slusny gumy!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Cetl jsem jen par zadosti o vstup do fora!Sice jsem slusne napranej,ale tam bych snad nechtel vstoupit ani kdybych tu lc8 mel!Slusny gumy!
to jsem taky videl... tam nemuzes rovnou?
musis nekoho uprosit, aby te tam milostive vzal? moc pekny... hotovi demokrate.
17 cm
To je jasný...tam chci!Musím si koupit tu nejlepší motorku na světě a ještě k tomu za nejmenší peníze a pak už jen vykouřit nějakýho extrémistu jako je Brky nebo Petr11 a jsem tam
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA