no muj soustruhar by chtel spis nakres nez vyrobek, jinak sem overoval jak by mohl, ale rikal ze ted nema cas az v zime , takze ja asi nemuzu slouzit s vyrobou
Zdar chlapi,
asi bych do toho taky šel, teda v závislosti na ceně..
Mohl bych to i někde poptat, na přesnou cenu bych ale potřeboval alespoň přibližný rozměry.
A na finální výrobu samozřejmě kus jako vzorek nebo výkres..
tak jsem se prez kontakty v Americe a pak Australii dostal az na kontakt do Nemecka kde to stoji cca 85EURO vcetne dopravy.
Takze to objednam.
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
tak jsem se prez kontakty v Americe a pak Australii dostal az na kontakt do Nemecka kde to stoji cca 85EURO vcetne dopravy.
Takze to objednam.
dobry!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak co pani mate to us objednane? Alebo stale cakate.vidim v tom dobru prilezitost.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
schrek napsal:
mezi EU neplatis zadny clo takze 85 Euros je konecna
jj.. za tehle podminek to myslim nema smysl vyrabet.
17 cm
schrek napsal:
2150,- uz celkem jde jen kdyby to nekdo vyrobil jeste levneji proc ne
protoze nejsme zas az takovy uchylove a pokud si da nekdo praci s dovozem a da dobrou cenu, tak mu nebudeme za kazdou cenu kazit ksefty?
u vyrobku nedostupnych na nasem trhu, kde nas tyraji celnici a stoji to nesmyslne casu a penez to chapu.
tady NE.
17 cm
Ty voe 2 litry za ten kousek duralu je fakt uchylarna :-) - ja to teda vyrobim ale az po sezone az bude cas to rozdelat a omerit - udelam to ale po svym tj. velmi pravdepodobne jinak :-) ale kdyz uz to bude tak takovych 10-20kousku necham nabouchat -velmi hruby nastrel ceny 500 +- - ovsem sliby chyby az to bude tak se ozvu - tak cca v lednu - tim vam nechci kazit domluvy a nakupy pouze verejne reflektuju myslenkovy pochody co ve mne to vlakno vyvolalo :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek napsal:
Ty voe 2 litry za ten kousek duralu je fakt uchylarna :-) - ja to teda vyrobim ale az po sezone az bude cas to rozdelat a omerit - udelam to ale po svym tj. velmi pravdepodobne jinak :-) ale kdyz uz to bude tak takovych 10-20kousku necham nabouchat -velmi hruby nastrel ceny 500 +- - ovsem sliby chyby az to bude tak se ozvu - tak cca v lednu - tim vam nechci kazit domluvy a nakupy pouze verejne reflektuju myslenkovy pochody co ve mne to vlakno vyvolalo :-)
pokud se tim dilem inspirujes a bude to treba lepsi, tak samozrejme naprosto OK.
17 cm
jjj asi tak jak pise Milanek, pockam co milanek vymysli jelikoz vzdy je to super
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček