Člověče snad jo....ale kdyby ty Lokwwelly se trhali ve švech tak neřeknu-špatná vyroba,ale prostě se prodřela ta klokaní kůže a ta podle mě bude jedna-i když co já vím...
zajímavý je že při pádu fakt vydrží ten Klokan o hodně víc a to fak o hodně...
kluci, jak vám odejdou rukavice? nosím kožený sokolnický už pátým rokem a jsou pořád stejný. kůži ošetřuju elaskonem. nechápu, jak ty motorkářský oprotektorovaný můžou odejít. to v nich chodíte lámat kámen, nebo co? opotřebujou se točením heftem?
nějak už to dopadne. ještě se nestalo, aby něco nějak nedopadlo.
Edelweiss napsal:
kluci, jak vám odejdou rukavice? nosím kožený sokolnický už pátým rokem a jsou pořád stejný. kůži ošetřuju elaskonem. nechápu, jak ty motorkářský oprotektorovaný můžou odejít. to v nich chodíte lámat kámen, nebo co? opotřebujou se točením heftem?
Mě se většinou prodřely. Nejhůř dopadly rukavice od 4SR. U nich mě a i mým kamarádům doslova zmizeli dlaně... Největší podíl na tom má, si myslím, pot...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Taky se mě časem prodřou, ale trvalo to tak 8 roků a 30t km. A byl v to i jeden pád, takže byly už opravované. Teď mám třetím rokem Glover, zatím cca 12t km a jsou OK.
No já ty sokolnický nosím jen jaro a podzim, v létě mám lehčí s ventilací v protektorech a když je teplo, tak mi stačej. asi je tak nepropotím, nebo je výrobce machr.(mimochodem většina jeho produkce šla do zahraničí a je to ruční práce.) zítra mu jdu poděkovat
nějak už to dopadne. ještě se nestalo, aby něco nějak nedopadlo.
Jezdím v rukavicích od Pardála. Mají za tři sezóny tak 75 tisíc a jsou teda na odpis. Ale daly to. Takže za mě poměr cena/výkon jednoznačně výborný.
Upravil Roman Jakub dne 09.03.2015 22:55