Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč)
Strana 3 z 5:   1    2    3    4    5  

Nová láska
Reno
Přidané 25.02.2012 18:24

Registrace: 03.02.12
Dík... Doma sice ticho, ale stojí to za to... Baťůžek se mi včera opil žalem, že prý na ní teď nebudu mít už vůbec čas... Jezdit se mnou jí moc nebaví, bojí se, ale aspoň mi neošlape stupačky...party

Reno
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:26

hicks napsal:
Reno napsal:
Tak dneska 150 km... Slapy, Benešov, Prosek... Jo a koupenej zámek na brzdu... Budu líp spát... Jedna fotka...say cheese!

moc pekne.. jsem rad, ze tu je zase nekdo, kdo pro moto jde rovnou do inveltu (jako my) a nevymejsli miliardu komplikaci, ojetin, dovozu s tranzitem kamarada atd.

proste nekdo alespon v tomhle nakupnim hledisku.. NORMALNI.

jojo... asi jsem nedůvěřivej, tak proto jdu jen do nový...

hicks
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:27

Registrace: 09.07.08
Reno napsal:
Dík... Doma sice ticho, ale stojí to za to... Baťůžek se mi včera opil žalem, že prý na ní teď nebudu mít už vůbec čas... Jezdit se mnou jí moc nebaví, bojí se, ale aspoň mi neošlape stupačky...party

kup Interphone a mozna ji to zacne bavit... alespon pro mne zasadni vylepseni cestovani se samici.

A pokud na to mas, muzes ji i vypnout, pripadne muze poslouchat MP3ky
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

praskin
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:31

Registrace: 29.11.09
Jo je moc pěkná ale s výdaji to teprve začiná,nejdříve pojistka,pak zámek,pak kryty válců,boční kufry,lepší sedlo,navigace,další nový gumy atd,atd.spousty doplnků,nějaký nový vybavení na sebe,pro batůžek,ale když tě to chytne,jezdíš a už tě to nepustí,když to nepustíš ty.Fakt blahopřeji ke koupi,a plno radostných km
"Žij svůj sen"

Reno
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:34

hicks napsal:
Reno napsal:

kup Interphone a mozna ji to zacne bavit... alespon pro mne zasadni vylepseni cestovani se samici.

Ještě jí poslouchat za jízdy... Koupím ho, kvůli hudbě, ale jí o tom radši říkat nebudu...

hicks
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:35

Reno napsal:
hicks napsal:
Reno napsal:

Ještě jí poslouchat za jízdy... Koupím ho, kvůli hudbě, ale jí o tom radši říkat nebudu...

GrinGrinGrin

hele ja jsem maximalne pro machisticky motorkareni... s na podobny poznamky slysim.. ale spolujezdec ti napr. muze delat reserši zajimavosti okolo cesty.. a ja se bez interphonu nudim.

Teda ve 2 se nudim...
17 cm

Reno
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:37

praskin napsal:
Jo je moc pěkná ale s výdaji to teprve začiná,nejdříve pojistka,pak zámek,pak kryty válců,boční kufry,lepší sedlo,navigace,další nový gumy atd,atd.spousty doplnků,nějaký nový vybavení na sebe,pro batůžek,ale když tě to chytne,jezdíš a už tě to nepustí,když to nepustíš ty.Fakt blahopřeji ke koupi,a plno radostných km

Hadry jsem koupil s moto... Ralye3, kryty válců a padáky tam jsou taky... Boční kufry zatím nevím... Koupím tašku na sedlo spolujezdce v TT a mělo by mi to zatím stačit... Navigaci a sedlo, pak už jen drobnosti pro zkrášlení... To finančně nejhorší mám už za sebou...

hicks
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:39

Reno napsal:
praskin napsal:

Hadry jsem koupil s moto... Ralye3, kryty válců a padáky tam jsou taky... Boční kufry zatím nevím... Koupím tašku na sedlo spolujezdce v TT a mělo by mi to zatím stačit... Navigaci a sedlo, pak už jen drobnosti pro zkrášlení... To finančně nejhorší mám už za sebou...

KUP SI DORAZY TELELEVERU(!).

Jinak ja narozdil od 90% mistnich razim minimalismus...
17 cm

Reno
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:42

hicks napsal:
Reno napsal:
hicks napsal:
Reno napsal:

Jo to by bylo... Slyšel bych jen uber a každou desátou vteřinu by mi hlásila kolik jedu... Dělala to i vloni, řvala do helmy, ale to jsem se mohl aspoň vymluvit, že jsem jí fakt neslyšel... Když jedeme s bráchou každý na svý moto, tak to občas používáme, to je dobrý... Teď jsem koukal na tu novinku, prý má dosah až 2,5 km, to už je mazec... a dá se napojit až na šest moto... fakt dobrá věc...

GrinGrinGrin

hele ja jsem maximalne pro machisticky motorkareni... s na podobny poznamky slysim.. ale spolujezdec ti napr. muze delat reserši zajimavosti okolo cesty.. a ja se bez interphonu nudim.

Teda ve 2 se nudim...

Reno
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:45

hicks napsal:
Reno napsal:
praskin napsal:

KUP SI DORAZY TELELEVERU(!).

Jinak ja narozdil od 90% mistnich razim minimalismus...

V čem mi ty dorazy pomůžou??? Nemám s tím zkušenost, tak fakt nevím...

servisak
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:47

Registrace: 02.01.09
Když upadneš zarazí se oně přední vydle a nedojde k poničení vrchního rámu což je docela mašle...
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

praskin
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:47

Registrace: 29.11.09
Jasnýt,o nejhorší máš za sebou a až prodáš transalpa,tak můžeš tunit,podle svého,at je to originál kus.tak zatím užívej.
"Žij svůj sen"

Biker755
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:53

Registrace: 26.08.10
to Hicks:moc pekne.. jsem rad, ze tu je zase nekdo, kdo pro moto jde rovnou do inveltu (jako my) a nevymejsli miliardu komplikaci, ojetin, dovozu s tranzitem kamarada atd.

Tuto citaci považuji za dosti nešťastnou,je to dost nefér vůči lidem,kteří si novou nemohou dovolit,ale chtějí jezdit na BMW a tím si splnit svůj sen a nebo pokud nemám na novou neměl bych jezdit vůbec,sorry aleSad Sad Sad

To Reno:motorka moc pěkná,blahopřeji a mnoho šťastných kilometrů
Dum spiro,spero.

zetor
Nová láska
Přidané 25.02.2012 18:54

Registrace: 09.11.10
Pěkná....tak ať šlape bez poruch...ale to je vlastně samozřejmost....thumbs up

Reno
Nová láska
Přidané 25.02.2012 19:00

Emilio Alzamora napsal:
Pěkná motka,jen co je pravda!

Stav se na Želivským v Carservisu u pana Žlábka pro katalog,má přímo jen na dvanáctku a jsou tam doplňky pro 2010 a vejšclap

stavím, dík za radu... Chci se stavit i v TT a vyzkoušet Sargenta a asi si od nich nechám udělat tu navigaci, celý balík za 25 000,-... Slyšel jsem, že je to asi jedna z nej navigací na moto...

Reno
Nová láska
Přidané 25.02.2012 19:01

servisak napsal:
Když upadneš zarazí se oně přední vydle a nedojde k poničení vrchního rámu což je docela mašle...

na kolik ta sranda vyjde a udělají mi to v Inveltu nebo je jedno kde??? Kvůli záruce...

servisak
Nová láska
Přidané 25.02.2012 19:01

sargenta ani zkoušet nemusíš na toho jak sedneš už ho nedáš. Věř mi

Reno
Nová láska
Přidané 25.02.2012 19:02

biker755 napsal:
to Hicks:moc pekne.. jsem rad, ze tu je zase nekdo, kdo pro moto jde rovnou do inveltu (jako my) a nevymejsli miliardu komplikaci, ojetin, dovozu s tranzitem kamarada atd.

Tuto citaci považuji za dosti nešťastnou,je to dost nefér vůči lidem,kteří si novou nemohou dovolit,ale chtějí jezdit na BMW a tím si splnit svůj sen a nebo pokud nemám na novou neměl bych jezdit vůbec,sorry aleSad Sad Sad

To Reno:motorka moc pěkná,blahopřeji a mnoho šťastných kilometrů

Dík moc...

servisak
Nová láska
Přidané 25.02.2012 19:03

prosímtě kup si ho v TT nic se neupravuje jen se to našroubuje

Reno
Nová láska
Přidané 25.02.2012 19:05

servisak napsal:
sargenta ani zkoušet nemusíš na toho jak sedneš už ho nedáš. Věř mi

To jo, ale jak jsem psal v jednom vláknu, mám problém s výškou 172 cm... Snížený sedlo, co tam mám teď, je tak akorát, stojím na špičkách... Výš už bych asi jít nemohl, tak musím zjistit, jestli Sargent nebude výš...

Strana 3 z 5:   1    2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč) :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 105
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,730
Nejnovější člen: Stepan2

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.49 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI