Dík... Doma sice ticho, ale stojí to za to... Baťůžek se mi včera opil žalem, že prý na ní teď nebudu mít už vůbec čas... Jezdit se mnou jí moc nebaví, bojí se, ale aspoň mi neošlape stupačky...
Reno napsal:
Tak dneska 150 km... Slapy, Benešov, Prosek... Jo a koupenej zámek na brzdu... Budu líp spát... Jedna fotka...
moc pekne.. jsem rad, ze tu je zase nekdo, kdo pro moto jde rovnou do inveltu (jako my) a nevymejsli miliardu komplikaci, ojetin, dovozu s tranzitem kamarada atd.
proste nekdo alespon v tomhle nakupnim hledisku.. NORMALNI.
jojo... asi jsem nedůvěřivej, tak proto jdu jen do nový...
Reno napsal:
Dík... Doma sice ticho, ale stojí to za to... Baťůžek se mi včera opil žalem, že prý na ní teď nebudu mít už vůbec čas... Jezdit se mnou jí moc nebaví, bojí se, ale aspoň mi neošlape stupačky...
kup Interphone a mozna ji to zacne bavit... alespon pro mne zasadni vylepseni cestovani se samici.
A pokud na to mas, muzes ji i vypnout, pripadne muze poslouchat MP3ky
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jo je moc pěkná ale s výdaji to teprve začiná,nejdříve pojistka,pak zámek,pak kryty válců,boční kufry,lepší sedlo,navigace,další nový gumy atd,atd.spousty doplnků,nějaký nový vybavení na sebe,pro batůžek,ale když tě to chytne,jezdíš a už tě to nepustí,když to nepustíš ty.Fakt blahopřeji ke koupi,a plno radostných km
"Žij svůj sen"
Reno napsal:
kup Interphone a mozna ji to zacne bavit... alespon pro mne zasadni vylepseni cestovani se samici.
Ještě jí poslouchat za jízdy... Koupím ho, kvůli hudbě, ale jí o tom radši říkat nebudu...
Reno napsal:
Ještě jí poslouchat za jízdy... Koupím ho, kvůli hudbě, ale jí o tom radši říkat nebudu...
hele ja jsem maximalne pro machisticky motorkareni... s na podobny poznamky slysim.. ale spolujezdec ti napr. muze delat reserši zajimavosti okolo cesty.. a ja se bez interphonu nudim.
Teda ve 2 se nudim...
17 cm
praskin napsal:
Jo je moc pěkná ale s výdaji to teprve začiná,nejdříve pojistka,pak zámek,pak kryty válců,boční kufry,lepší sedlo,navigace,další nový gumy atd,atd.spousty doplnků,nějaký nový vybavení na sebe,pro batůžek,ale když tě to chytne,jezdíš a už tě to nepustí,když to nepustíš ty.Fakt blahopřeji ke koupi,a plno radostných km
Hadry jsem koupil s moto... Ralye3, kryty válců a padáky tam jsou taky... Boční kufry zatím nevím... Koupím tašku na sedlo spolujezdce v TT a mělo by mi to zatím stačit... Navigaci a sedlo, pak už jen drobnosti pro zkrášlení... To finančně nejhorší mám už za sebou...
praskin napsal:
Hadry jsem koupil s moto... Ralye3, kryty válců a padáky tam jsou taky... Boční kufry zatím nevím... Koupím tašku na sedlo spolujezdce v TT a mělo by mi to zatím stačit... Navigaci a sedlo, pak už jen drobnosti pro zkrášlení... To finančně nejhorší mám už za sebou...
KUP SI DORAZY TELELEVERU(!).
Jinak ja narozdil od 90% mistnich razim minimalismus...
17 cm
Reno napsal:
Jo to by bylo... Slyšel bych jen uber a každou desátou vteřinu by mi hlásila kolik jedu... Dělala to i vloni, řvala do helmy, ale to jsem se mohl aspoň vymluvit, že jsem jí fakt neslyšel... Když jedeme s bráchou každý na svý moto, tak to občas používáme, to je dobrý... Teď jsem koukal na tu novinku, prý má dosah až 2,5 km, to už je mazec... a dá se napojit až na šest moto... fakt dobrá věc...
hele ja jsem maximalne pro machisticky motorkareni... s na podobny poznamky slysim.. ale spolujezdec ti napr. muze delat reserši zajimavosti okolo cesty.. a ja se bez interphonu nudim.
praskin napsal:
KUP SI DORAZY TELELEVERU(!).
Jinak ja narozdil od 90% mistnich razim minimalismus...
V čem mi ty dorazy pomůžou??? Nemám s tím zkušenost, tak fakt nevím...
to Hicks:moc pekne.. jsem rad, ze tu je zase nekdo, kdo pro moto jde rovnou do inveltu (jako my) a nevymejsli miliardu komplikaci, ojetin, dovozu s tranzitem kamarada atd.
Tuto citaci považuji za dosti nešťastnou,je to dost nefér vůči lidem,kteří si novou nemohou dovolit,ale chtějí jezdit na BMW a tím si splnit svůj sen a nebo pokud nemám na novou neměl bych jezdit vůbec,sorry ale
To Reno:motorka moc pěkná,blahopřeji a mnoho šťastných kilometrů
Dum spiro,spero.
Emilio Alzamora napsal:
Pěkná motka,jen co je pravda!
Stav se na Želivským v Carservisu u pana Žlábka pro katalog,má přímo jen na dvanáctku a jsou tam doplňky pro 2010 a vejš
stavím, dík za radu... Chci se stavit i v TT a vyzkoušet Sargenta a asi si od nich nechám udělat tu navigaci, celý balík za 25 000,-... Slyšel jsem, že je to asi jedna z nej navigací na moto...
biker755 napsal:
to Hicks:moc pekne.. jsem rad, ze tu je zase nekdo, kdo pro moto jde rovnou do inveltu (jako my) a nevymejsli miliardu komplikaci, ojetin, dovozu s tranzitem kamarada atd.
Tuto citaci považuji za dosti nešťastnou,je to dost nefér vůči lidem,kteří si novou nemohou dovolit,ale chtějí jezdit na BMW a tím si splnit svůj sen a nebo pokud nemám na novou neměl bych jezdit vůbec,sorry ale
To Reno:motorka moc pěkná,blahopřeji a mnoho šťastných kilometrů
servisak napsal:
sargenta ani zkoušet nemusíš na toho jak sedneš už ho nedáš. Věř mi
To jo, ale jak jsem psal v jednom vláknu, mám problém s výškou 172 cm... Snížený sedlo, co tam mám teď, je tak akorát, stojím na špičkách... Výš už bych asi jít nemohl, tak musím zjistit, jestli Sargent nebude výš...