Co jak chutná??
No jestli už teď nechápu, tak co za 2 hodiny, po dálších pár kouscích??
Jestli myslíš, jakl chutná obstinence (viz. můj předchozí příspěvek), tak to moc nevím ... Abstinoval jsem jen po klíštěti
Upravil Thomasson dne 13.05.2009 17:03
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Nech si připravit nějaký drink Něco z těch receptů co jsem tam zinknul, například "výtah do říše snů"
Chci znát účinky. Já teď moc netrénuju tak to prubni za mě
... noooooo pěknééé, já chtěl jít na slušňáka dom po 3 pivách...áááále nějak se do teho namontovali baby zo Slovenska a z třech piv byly 1,5 litra( pro mě) vavřinečka a asi další 3 piva(na detajlech nefrčím)....a to mám zítra konzultovat diplomku....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
... noooooo pěknééé, já chtěl jít na slušňáka dom po 3 pivách...áááále nějak se do teho namontovali baby zo Slovenska a z třech piv byly 1,5 litra( pro mě) vavřinečka a asi další 3 piva(na detajlech nefrčím)....a to mám zítra konzultovat diplomku....
Tak to hodně štěstí
Je 3:35 a já sedím nad bakulí, taky jdu zítra na konzultace
Tak ať ti to dopadne
Thomasson: ...ale ovšéééém, platí heslo večer šuhaj ráno šuhaj takže idu pěkně makat...žádné polehávání....jen nevím co jsem dělal, ale na stolku jsem měl zabitých 5 můr a byly krásně porovnané do řady a nejevily žádné známky života ...to bylo asi nějaké věno
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
Thomasson: ...ale ovšéééém, platí heslo večer šuhaj ráno šuhaj takže idu pěkně makat...žádné polehávání....jen nevím co jsem dělal, ale na stolku jsem měl zabitých 5 můr a byly krásně porovnané do řady a nejevily žádné známky života ...to bylo asi nějaké věno
Asi jsi prováděl nějakej rituální obřad
mencas napsal:
Asi jsi prováděl nějakej rituální obřad
Tož jsem teď dolezl z klasického středečního "jednání" členů těchto stránek
a před odchodem jsem doufal, zže se po příchodu budu ještě učit na zítřejší zápočtové přezkoušení...
Mno, nevím... Šmakuládu měli dobrou,tak jsem jich pár dal a teď se mi do toho nějak nesce, do toho učení ...
Vzhledem k tomu, že metylalkohol v lidském těle metabolizuje pomaleji než etylalkohol, podává se jako protijed panák kvalitního alkoholického nápoje. Alkohol pak obsadí a zaměstná játra rychleji, a tak je šance, že metylalkohol vyjde z těla v moči nezměněn.
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“