Tak tohle kdyby sis řekl u poloviny svých reakcí, lidi Tě asi začnou mít i rádi
prosimte... tohle je muj staly fanklub.. vzdycky vylezou jak krysy kdyz jsem zrovna v defenzive porad - stejna jmena.
kazdopadne kazdy kdy mi vycita fsteklost, mel by sam zvazit odpoved, nez ji posle.
Upravil hicks dne 06.03.2012 08:19
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal:
Petr 11,sice te neznam,ale o tobe koluji doslova legendy v negativnim slova smyslu.
A to i mezi jezdci na ktm.Ze to Hicks zbytecne prehani a vyhrocuje je vec jedna,ale ze to komentujes zrovna ty je vec druha.
Vidis,Vevisi...sice mne neznas,ale to ti nebrani,aby sis neplivnul a dokonce neprojevil snahu mne omezit v prispivani na tomto foru...nekomentuji nic jinak,jako stokrat stejne jindy a jinde,zastal sjem se cloveka,ktereho osobne znam a vazim si ho pro to,ceho dosahl a co pro ostatni uz udelal...jsem tak nejak vychovanej,ozvat se v takovem pripade...a legendy?-neprehanej,jedna pani povidala,jednomu podobnymu jsem trochu slapnul na nohu a nekolik jemu podobnych to rozvirilo,tot vse...inu,jsem tu na navsteve a tak se podle toho chovam a kdyby nebyl Hicks tak vasnive na Sadilka sprostej,vedom si sve virtualni "prevahy",ani bych nemel odvahu se do vasich veci plest...tak se nechovej stejne,jako on,ja vyjadril svuj nazor,tak mne za to nedehonestuj,nemas duvod...
Upravil Petr 11 dne 06.03.2012 08:32
Pro upresneni,vubec netusim jestli jsi dobry nebo spatny!A ani jedno jsem nerekl.Ale jak to dopadlo u ktm?Mate 2 lc8 weby.A to tady nikdo nechce a jde o to fungovat tady tak,aby tu byl jak Hicks,tak Sadilek.A i kdyz to bude nekdy skripat,tak verim,ze to pujde.Ty mas ale nekdy tendenci spis lidi hnat proti sobe,nez je usmernit.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Petr 11 napsal:
jsem trochu slapnul na nohu a nekolik jemu podobnych to rozvirilo,tot vse...inu,jsem tu na navsteve a tak se podle toho chovam a kdyby nebyl Hicks tak vasnive na Sadilka sprostej,vedom si sve virtualni "prevahy",ani bych nemel odvahu se do vasich veci plest...tak se nechovej stejne,jako on,ja vyjadril svuj nazor,tak mne za to nedehonestuj,nemas duvod...
takze ty vlastne rikas, ze 40 ti kilova vychrtlina na vozejku s doktoratem z MIT nema mit oc kecy na 120 kiloveho drevorubce, s iq tykve, mlaticiho doma zenu, dceru a vsechno, co mu prijde pod ruku? protoze ten drevorubex je siroko daleko apex predator?
Tohle jsou ty hodnoty, co tu predhazujete?
Moc pekne...
na mem minulem muslimskem foru kdokoliv, kdo zacal vyhrozovat, byl za losera a pokud neprestal, prisel ban.
Ja nejsem bez chyby, ale tohle vadi zase mne. Nechapu, proc by mel ten nejrvavejsi primitiv mit pravdu jen proto, ze je nejravejsi primitiv.
Ja taky nejsem uplne tintitko... kdybych chodil mezi primitivy, tak misto misto wiki pracujuna cernem pasku v karate. Doted jsem myslel, ze mezi primitivy nejsem.
17 cm
vevis napsal:
Pro upresneni,vubec netusim jestli jsi dobry nebo spatny!A ani jedno jsem nerekl.Ale jak to dopadlo u ktm?Mate 2 lc8 weby.A to tady nikdo nechce a jde o to fungovat tady tak,aby tu byl jak Hicks,tak Sadilek.A i kdyz to bude nekdy skripat,tak verim,ze to pujde.Ty mas ale nekdy tendenci spis lidi hnat proti sobe,nez je usmernit.
Ty se snazis najit zastupny problem a vybit se na nem...ja tady vubec neresim problemy webu,navic v situaci,kdy tu diskutujete problem bmwgs versus cenduro,tvuj argument dvou webu lc8 trochu kulha,ale jen jsem povazoval za spravne se zastat kamarada,nic vice a nic mene...nikoho nikam a proti nikomu nezenu,predpokladam totiz,ze zucastneni jsou dospeli a svepravni belosi...
Jinak Sadilek mi napsal tuhle snusku urazek, lzi a pomluv, na kterou jsem JA NASLEDNE REAGOVAL:
"Já myslím,že většina lidí co tu byla velkým přínosem sem už moc nechodí právě kvůli těmhle chlapáckejm kecům ze stínu obrazovky co tu provozuje to nosné jádro včele s guru Hiksem.Nikdy nic nezorganizoval,nikde se napřímo nepostavil v souboji Ktmkám na který tu hází špínu,vede diskuse o náboženstvích a o masorádech,ale paty z baráku nevystrčil.Ráno zmuchlal noviny a ani se u toho nezapotil a tak si myslí,že má patent na rozum a může beztrestně někoho nazývat ignorantem a nevím co ještě.Až dokážeš něco co málokdo tak Tě začnu možná brát vážně.Zatím
si mě přesvědčil jen o své zlobě!"
---
takze neni pravda, ze bych si zacal.
Navic lhal na Cenduru -- psal tam, ze ti hlavni z BMWGS uz odesli(!)
Upravil hicks dne 06.03.2012 09:03
17 cm
takze ty vlastne rikas, ze 40 ti kilova vychrtlina na vozejku s doktoratem z MIT nema mit oc kecy na 120 kiloveho drevorubce, s iq tykve, mlaticiho doma zenu, dceru a vsechno, co mu prijde pod ruku? protoze ten drevorubex je siroko daleko apex predator?
Tohle jsou ty hodnoty, co tu predhazujete?
Moc pekne...
na mem minulem muslimskem foru kdokoliv, kdo zacal vyhrozovat, byl za losera a pokud neprestal, prisel ban.
Ja nejsem bez chyby, ale tohle vadi zase mne. Nechapu, proc by mel ten nejrvavejsi primitiv mit pravdu jen proto, ze je nejravejsi primitiv.
Ja taky nejsem uplne tintitko... kdybych chodil mezi primitivy, tak misto misto wiki pracujuna cernem pasku v karate. Doted jsem myslel, ze mezi primitivy nejsem.
Jako rutinni internetovy valecnik volis taktiku odkloneni od puvodniho tematu,ale tve uvahy jsou liche...reagoval jsem na tve napadeni sadilka,nesnaz se mne umlcet temahle multikulti kecama,mas na vic...teda,alespon jsem si to doted myslel,jakkoliv s tebou nesouhlasim...
Petr 11 napsal:
Jako rutinni internetovy valecnik volis taktiku odkloneni od puvodniho tematu,ale tve uvahy jsou liche...reagoval jsem na tve napadeni sadilka,nesnaz se mne umlcet temahle multikulti kecama,mas na vic...teda,alespon jsem si to doted myslel,jakkoliv s tebou nesouhlasim...
Jenomze ty jsi necetl ten prvotni utok, kdy Sadilek napadl mne.
17 cm
hicks napsal:
Jinak Sadilek mi napsal tuhle snusku urazek, lzi a pomluv, na kterou jsem JA NASLEDNE REAGOVAL:
"Já myslím,že většina lidí co tu byla velkým přínosem sem už moc nechodí právě kvůli těmhle chlapáckejm kecům ze stínu obrazovky co tu provozuje to nosné jádro včele s guru Hiksem.Nikdy nic nezorganizoval,nikde se napřímo nepostavil v souboji Ktmkám na který tu hází špínu,vede diskuse o náboženstvích a o masorádech,ale paty z baráku nevystrčil.Ráno zmuchlal noviny a ani se u toho nezapotil a tak si myslí,že má patent na rozum a může beztrestně někoho nazývat ignorantem a nevím co ještě.Až dokážeš něco co málokdo tak Tě začnu možná brát vážně.Zatím si mě přesvědčil jen o své zlobě!"
...a kde je ta snůžka urážek, lží a pomluv?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
hicks napsal:
"Já myslím,že většina lidí co tu byla velkým přínosem sem už moc nechodí právě kvůli těmhle chlapáckejm kecům ze stínu obrazovky co tu provozuje to nosné jádro včele s guru Hiksem.Nikdy nic nezorganizoval,nikde se napřímo nepostavil v souboji Ktmkám na který tu hází špínu,vede diskuse o náboženstvích a o masorádech,ale paty z baráku nevystrčil.Ráno zmuchlal noviny a ani se u toho nezapotil a tak si myslí,že má patent na rozum a může beztrestně někoho nazývat ignorantem a nevím co ještě.Až dokážeš něco co málokdo tak Tě začnu možná brát vážně.Zatím
si mě přesvědčil jen o své zlobě!"
---
takze neni pravda, ze bych si zacal.
Navic lhal na Cenduru -- psal tam, ze ti hlavni z BMWGS uz odesli(!)
Jako posledni svuj prispevek v tomto VASEM tematu ocituji tvoji reakci na Sadilkovo "Deklaraci",ve ktere o tobe nepadlo ani slovo:
"Přidané 05.03.2012 00:00
Příspěvek: 7133
Založený: 09.07.08
takze jsi nam chtel rict, ze mas dobrou mentalni vyavu pro nejakou sektu.
OK.. mozna si to dej do signatury, az bude zas nekdo delat nabor"
konec citatu
Hicksi,tys to pos.ral a zadny dalsi tvoje demagogicky kecy to nevylepsej.
HOWGH!
Sousedi mají takového malého psa, co štěká jako zběsilej. Furt - přes plot, když jdu kolem, vyběhne na ulici, když vyjíždím na motorce a jde po mě, až mám strach, že ho přejedu, budí v noci, když se mu chce lítat po zahradě a štěkat, no prostě rapl.
Není zlej, nekouše, jen prostě hodně štěká a hlídá si svůj rajón. Ze začátku jsem z něj byl nervózní, ale časem jsem si zvykl. Musel jsem se naučit ho ignorovat, jinak bych ho musel jednou přejet (ale to mi jaksi nejde pod nos - zvířátka mám rád).
Jedno ale vím - štěká na mě, ale taky na kohokoliv, kdo se v okolí objeví, a jednou třeba vyštěká i pobudu, který by si šel vyčíhnout mou garáž. Takže štěká i za mě.
Tak ho prostě toleruju a učím se s ním žít. I ten pes, když už tu je, má právo na život.
PS: Stejně bych ho někdy nejradši nakop!
BMW GS = stroj na radost
Petr 11 napsal:
Jako posledni svuj prispevek v tomto VASEM tematu ocituji tvoji reakci na Sadilkovo "Deklaraci",ve ktere o tobe nepadlo ani slovo:
"Přidané 05.03.2012 00:00
Příspěvek: 7133
Založený: 09.07.08
takze jsi nam chtel rict, ze mas dobrou mentalni vyavu pro nejakou sektu.
OK.. mozna si to dej do signatury, az bude zas nekdo delat nabor"
konec citatu
Hicksi,tys to pos.ral a zadny dalsi tvoje demagogicky kecy to nevylepsej.
HOWGH!
bohuzel ta diskuze nejede jenom v jednom vlakne.. ale ok, uznavam, ze to obcas prezenu, ale v tomhle pripade to rozhodne nejde JEN za mnou.
Salám.
17 cm
bubo napsal:
Sousedi mají takového malého psa, co štěká jako zběsilej. Furt - přes plot, když jdu kolem, vyběhne na ulici, když vyjíždím na motorce a jde po mě, až mám strach, že ho přejedu, budí v noci, když se mu chce lítat po zahradě a štěkat, no prostě rapl.
Není zlej, nekouše, jen prostě hodně štěká a hlídá si svůj rajón. Ze začátku jsem z něj byl nervózní, ale časem jsem si zvykl. Musel jsem se naučit ho ignorovat, jinak bych ho musel jednou přejet (ale to mi jaksi nejde pod nos - zvířátka mám rád).
Jedno ale vím - štěká na mě, ale taky na kohokoliv, kdo se v okolí objeví, a jednou třeba vyštěká i pobudu, který by si šel vyčíhnout mou garáž. Takže štěká i za mě.
Tak ho prostě toleruju a učím se s ním žít. I ten pes, když už tu je, má právo na život.
PS: Stejně bych ho někdy nejradši nakop!
Zkus ho trochu nakopnout třeba si uvědomí,že Ty na něj zvědavej nejseš a bude štěkat jen na ty co jim to nevadí.Asi si myslí,že může a nikdo ho neupozornil že se to nemá.
Precet jsem si cely zpetne. Pekny chlapi, pekny!! rekl bych, ze kazdej dalsi pokus o vysvetleni nebo obhajobu je slapnutim do jeste vetsiho hovna. Ale ta myslenka vysvetleni si veci postaru, o ktery psal Petr11 se mi zamlouva. na druhou stranu, mezi chlapama k podobnejm vecem obcas dochazi, rekl bych. mam kamose a ten jen vstoupi do hospody, tak se zvednou dva chlapi a chtej se s nim porvat. S cim on rozhodne nema problem. A stejny virtualni rvacky se vedou tady. Bohuzel tyhle diky svy virtualite nemaj konce...
hicks napsal:
"Já myslím,že většina lidí co tu byla velkým přínosem sem už moc nechodí právě kvůli těmhle chlapáckejm kecům ze stínu obrazovky co tu provozuje to nosné jádro včele s guru Hiksem.Nikdy nic nezorganizoval,nikde se napřímo nepostavil v souboji Ktmkám na který tu hází špínu,vede diskuse o náboženstvích a o masorádech,ale paty z baráku nevystrčil.Ráno zmuchlal noviny a ani se u toho nezapotil a tak si myslí,že má patent na rozum a může beztrestně někoho nazývat ignorantem a nevím co ještě.Až dokážeš něco co málokdo tak Tě začnu možná brát vážně.Zatím si mě přesvědčil jen o své zlobě!"
sadilek napsal:
Zkus ho trochu nakopnout třeba si uvědomí,že Ty na něj zvědavej nejseš a bude štěkat jen na ty co jim to nevadí.Asi si myslí,že může a nikdo ho neupozornil že se to nemá.
jenomze Sadilku tady je takovej zajimavej faktor, ze ja budu nejspis o neco, ci o dost chytrejsi nez ty
Takze je to spis tak, ze nejses schopen se ovladnout na foru, pripadne vyhrat v argumentacnim souboji, ztracis nervy a hned se chces rvat.
Navic o mne siris lzi...
Zatim sis do svedomi nijak nesahnul.
Upravil hicks dne 06.03.2012 09:30
17 cm