Což policajtka! Ale třeba u Yamahy byly baby ... i BMW se docela vyšvihlo, taky tam byly pěkný kousky. Jen se vyhnout čtyřkolkám ... tam byly panenky jak z modelíny
schrek napsal:
ja tam budu dneska to je CT od 9 do 14, jinak nevite na kterym stanku bude touratech davat ty katalogy nejak to nemuzu najit na planku
Zkopírováno.... ...Touratech CZ bude na výstavě Motosalon (Brno - BVV) vystavovat v rámci expozice Interphone (Recall)....
Netuším kde to tam přesně je ale určitě to nebude tak složité najít. Měli by být registrovaní jako Recall nebo Interphone.
Myslel jsem, že na stránkách BVV najdu seznam vystavovatelů a čísla stánků. Místo toho tam mají schéma výstaviště Tak sorry, nevím kde to najít a nechce se mi otravovat kolegy takhle v noci (někde v hospodě)...
Upravil TomasTT dne 08.03.2012 02:11
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
milan enduroskola napsal:
Trochu se bojim e je to v brne vzhozenejch 180 korun plus parking
150 když se registrujes a parkuj na veletržní nebo rybarske ulici. Je to hned vedle vystecu . Za 20 min vyrazíme.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak kde se zítra v 10:00 sejdeme....?? Potřebuju přesný bod.... To víte....Já kluk z Budějic (čti z vesnice) bych se v tom velkoměstě (areálu) mohl lehko ztratit.....
Já se Zetorem jedeme Telč, Třebíč a Na D1 najedem asi na Kývalce nebo ji jen nadjedem a pojedem po starý
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Tak nějak jsem z toho v rozpacích. Zdá se mi to nebo to jde rok od roku do srač.k ? Chtěl jsem se mrknout na nějaké boty. Sidi nic. Jen forma. Spousta laciného obleceni z činy.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis