Waltr napsal:
Uznávám že Preziho vyjádření je očekávatelné, a snad i nejasné z pohledu financí.ale to mi trochu tlumí to že mi do toho nic není. Nemělo by se parazitovat, a tahat peníze odsud někam, a nemělo by se deformovat přátelské prostředí tlakem financí.
To je jasné, i když jak jsem psal nám do toho nic není, ale i dobrý obchodník se zajímá co si myslí jeho zákazníci-když to trošku degraduji.
Hřebíček na hlavičku
Na frontě se mění situace každým okamžikem - teď už nejde o Preziho, ale o to jak dál, aby to zase fungovalo a po dobrém a po právu.
BMW GS = stroj na radost
Myslím, že debata se opět zbytečně rozmělňuje a stáčí jinam. Má to logiku. Nechceme na jednu stranu vytvářet na Miloše ještě větší tlak a stupňovat to tady, hrotit, zároveň tak ale postupně začíná vypadat, že naléhavost problému upadá a "síly se vyrovnávají". Chápu to, je to opravdu velmi únavné, vzhledem k Milošově nepřítomnosti, ale s tím se bohužel nedá moc dělat. V tomto vlákně jsme si vyjasnili to, že jsme si vlastně stále nic nevyjasnili...
Takže, kdo máte ještě trochu sil, a pořád souhlasíte s PŮVODNÍ DEKLARACÍ napiště prosím nějakou krátkou zmínku i sem.
Případně Ti z Vás, kteří hlasovali ANO, ale veřejně se nepřihlásili k podpoře a není to proti jejich přesvědčení, vložte třeba jen něco takového:
" deklarace".
Potřeba podpory stále trvá, až do zdárného vyřešení.
Díky moc
Upravil morabo dne 06.03.2012 19:12
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Myslím, že debata se opět zbytečně rozmělňuje a stáčí jinam. Má to logiku. Nechceme na jednu stranu vytvářet na Miloše ještě větší tlak a stupňovat to tady, hrotit, zároveň tak ale postupně začíná vypadat, že naléhavost problému upadá a "síly se vyrovnávají". Chápu to, je to opravdu velmi únavné, vzhledem k Milošově nepřítomnosti, ale s tím se bohužel nedá moc dělat. V tomto vlákně jsme si vyjasnili to, že jsme si vlastně stále nic nevyjasnili...
Takže, kdo máte ještě trochu sil, a pořád souhlasíte s PŮVODNÍ DEKLARACÍ napiště prosím nějakou krátkou zmínku i sem.
Případně Ti z Vás, kteří hlasovali ANO, ale veřejně se nepřihlásili k podpoře a není to proti jejich přesvědčení, vložte třeba jen něco takového: " deklarace".
Díky moc
Souhlas!
Tohle by se dořešit mělo a to přizdisrá.čství si někteří můžete odpustit.Je jasný,že si to nakonec Miloš udělá podle svýho,ale nemusíte to tady pořád opakovat jak tupý ovce!...snad každej má svůj názor,ne?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
S deklarací souhlasím a hlasoval jsem. Vadí mi jakýkoliv kartel. A pokud je to opravdu tak, že si Prezi dokázal svůj začínající (a pro mne nezajímavý) web propojit finančně s bmwgs a tím může diktovat ceny, pak se ve mě všechno bouří.
Původní deklarace má stále mou podporu.
Chodím na tento web velice rád kdykoliv mám volnou chvilku, no má paní pro to nemá moc pochopení
Líbí se mi že je to tu hodně o kamarádství a ochotě kluků poradit ostatním z problémy a hlavně o volnosti bez jakéhokoliv organizování jako třeba v BMW motoklubu.
Rád bych aby tento web se vrátil k původní myšlence pro kterou byl založen a nestal se jedním z mnoha komerčních nebo inzertních webů. Howgh
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
morabo napsal:
Případně Ti z Vás, kteří hlasovali ANO, ale veřejně se nepřihlásili k podpoře a není to proti jejich přesvědčení, vložte třeba jen něco takového:
" deklarace".
Díky moc
Všechny ty debaty jsem pročetl. Souhlasím s Morabovou deklarací.
Ať už tu ultras vystoupili s těžkou kritikou, tak myslím že skoro všem jde jen o jedno. A ať už jim Prezi leží v žaludku sebevíc, tak o něj zas tak nejde. Jde o to že z BMWGS nechtějí mít komerční web, jako je Cenduro...
A to že se do tohoto handrkování nezapojuji, neznamená že mi to nevadí a myslím že nejsem sám... Viz hlasování v Morabově vlákně... Takže nejde jen o pár aktivních jedinců, jak tu někdo psal...
Jsem na bmw gs něco málo přes rok.Jsem zde denně a rád se dočtu relevantní informace,které mému ježdění na GS pomohou.
Těžké je pro mě přijmout něčí názor stoprocentně,protože osobně zde znám pouze pár lidí,na žádném GS srazu jsem ještě nebyl.
Abych pravdu napsal,nerozumím proč jsou zde nějaké bannery.Na našem lokálním motofóru máme vlákno s odkazy na jednotlivé firmy nabízející motocyklové produkty.Když potřebuji,tak si firmu vyhledám.To je takový jeden velký banner a tím pádem se reklama neřeší...
Na druhou stranu,jsem spokojený zákazník Touratechu.K mému rozhodnutí pořídit si doplňky u TT přispěly i velice profesionální příspěvky Tomáše,platíci si reklamu,jehož příspěvky se v drtivé většině zabývají právě produkty TT a podobně.
Přesto je mi nejbližší ona Deklarace.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
CO konkrétně by se vyřešit mělo?
Kolik si Prezi nahrabal? Nebo proč? Nebo co chceš dořešit?
Jaký konkrétně na to máš názor ty?
Já jsem s deklarací taky souhlasil a svůj názor jsem napsal v jednom z těch několika vláken,co byly založený na tohle téma...nevím už kam a hledat to nebudu.Nesedím u PC od rána do večera,abych ty desítky stránek furt sledoval.
...ale když je to teda potřeba,tak to zkusím sesmolit znova,ikdyž to nebude nic,co by se tady vesmes už několikrát neopakovalo:
Byl jsem s chodem těchto stránek celkem spokojenej.Nic se nemazalo,nikdo nedostával banány a vždycky se tady všechno vyřešilo přirozenou cestou.Teď se mi,ale dost nelíbí představa,že by měl někdo(kdokoliv) být finančně a jakkoliv jinak postihovanej za pomoc při shánění levnějšího dílu nebo doplňku.
Celkově celá finanční politika,která začíná vyplouvat na povrch se mi nelíbí a ani se to nehodí k tomu,co pro mě a jistě i spoustu dalších lidí tenhle web znamená.Chápu,že asi nikdo se nebude o stránky věčně starat zadarmo,ale to,co sem přitáhl Prezi je už dost a podle mě to má a bude mít negativní vliv na budoucnost stránek a když ne stránek jako takových,tak jistě na jejich princip a způsob,kterej byl(a fungoval) do teď.Myslím si,že to přišlo s Prezim(konkrétně s jeho funkcí "výběrčího" ) a tak jsem pro to,aby si tyhle móresy odnesl zpátky na cenduro a tam si to taky nechal.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Já jsem s deklarací taky souhlasil a svůj názor jsem napsal v jednom z těch několika vláken,co byly založený na tohle téma...nevím už kam a hledat to nebudu.Nesedím u PC od rána do večera,abych ty desítky stránek furt sledoval.
...ale když je to teda potřeba,tak to zkusím sesmolit znova,ikdyž to nebude nic,co by se tady vesmes už několikrát neopakovalo:
Byl jsem s chodem těchto stránek celkem spokojenej.Nic se nemazalo,nikdo nedostával banány a vždycky se tady všechno vyřešilo přirozenou cestou.Teď se mi,ale dost nelíbí představa,že by měl někdo(kdokoliv) být finančně a jakkoliv jinak postihovanej za pomoc při shánění levnějšího dílu nebo doplňku.
Celkově celá finanční politika,která začíná vyplouvat na povrch se mi nelíbí a ani se to nehodí k tomu,co pro mě a jistě i spoustu dalších lidí tenhle web znamená.Chápu,že asi nikdo se nebude o stránky věčně starat zadarmo,ale to,co sem přitáhl Prezi je už dost a podle mě to má a bude mít negativní vliv na budoucnost stránek a když ne stránek jako takových,tak jistě na jejich princip a způsob,kterej byl(a fungoval) do teď.Myslím si,že to přišlo s Prezim(konkrétně s jeho funkcí "výběrčího" ) a tak jsem pro to,aby si tyhle móresy odnesl zpátky na cenduro a tam si to taky nechal.
Pěkně jsi to napsal , teď už je to jasnější.
PS: no je to náročné - obvykle sedím u PC dost často a dělám nějakou práci. Teď sedím u PC a už tři dny furt čumím (a píšu) na fórum a práce mi nějak nejde od ruky...
BMW GS = stroj na radost
jencekgs napsal:
Když jsem přijel do Machova, měl jsem motorku krátce a nikoho jsem neznal a přesto jsem se tam necítil sám. A byla to pohoda bez pravidel a přesto bez jakéhokoli problému. Šlo tam cítit přesně to přátelství a ten duch svobodného spolčení lídí.
Na cenduro srazech jsem byl na všech. Byly to taky super akce, ale jak píšeš všechno mělo svůj řád, což si myslím že nebylo taky špatné.
Přijde mi tento web jako sraz v Machově a to se mi líbí a nerad bych se dočkal toho, že se tu budou nastavovat zbytečná pravidla která nejsou potřeba.
Myslim,ze jencekgs je clovek,ktereho si vazi i lide na cenduru.A ja si ho pamatuju ze srazu.Prijel tusim s Michalem Blaserem.
A myslim,ze on to vystihl presne.
Kdyz vytvoril Prezi Cenduro,okopiroval spoustu vlaken,pretahl moravskou sekci atd.Protestoval snad nekdo?Mnozi mu i fandili,nekterym to bylo jedno.
Ze to zacalo byt tezce komercni?Smula,jeho vec.
Ze nabidl Milosovi neco ve smyslu:Ja se ti postaram o prachy,ty budes mit mene prace a x krat vice penez, tak se Milosovi nedivim,ze prijal.Ruku na srdce,kdo by neprijal vice penez za mene prace?
Ale sakra at se Prezi nedivi,ze jeho rad nemam,protoze to speje tam,kam to speje.Nejdriv cenduro okopirovalo bmwgs a ted se z cendura kopiruji pravidla,komerce atd.na bmwgs.
Proc to nemohlo zustat tak,jak to napsal jancekgs?Jeden web bez zbytecnych pravidel a pritom dobre fungujici a druhy,kde ma vsechno řád,pravidla a funguje to taky!Kazdej web by mel sve cleny a nekteri by mohli byt bez problemu na obou.Ted mi to prijde,ze se vytvareji 2 weby,ale pouze pro jeden typ lidi!
Pamatujete si jeste,jak vypadal Milosuv sraz ve Svatem Jiri?Zima,spani pouze ve stanech,sezeni pouze venku.A vsichni jsme byli spokojeni!To ted jako budeme vsichni jezdit do chatek nebo na penzion?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
dlouho jsem zvažoval jestli to napsat,nebo ne,myslím ,že vím co refi trápí a nejenom ji,ale nemůžu to nechat na ženské,proto to zkusím dokončit
seděli jsme sním v hospodě,kdy břeťa snil o stránkách,dnešním cenduru,o stránkách věnovaných cestování za účelem tvorby zisku,tenkrát jme mu říkali,stránky ano ale ne za účelem vydělávání,věděl sem před víc jak rokem že si nedal říct,proto sem kňoural na cenduru ,že mi to nesedí,nelíbí se mi to a přestal sem na cenduru fungovat(proto jsem taky ten uplakánek,co se mu furt něco nelíbí)
a teď už si můžu jen dosazovat a teoretizovat
to že se břeťa čistě náhodou spřátelil s milošem je pěkná báchorka,ale vzhledm ktomu jak šly ceny pro inzerenty nahoru to byl čistý záměr pro tvorbu dalšího zisku
dále-dnes víme,že má cenduro černé duše,nadhodnocené přístupy,to vše zřejmě kvůli inzerentům,díval sem se na dizkuzi "morava-vyjížďky-setkání-srazy-akce,zhlédnuto 1123533x,příspěvků 2305,myslíte že je to možné ve 40 lidech víc jak milionkrát zhlédnout?
hledal sem na bmwgs "vlákno o ničem"zhlédnuto 303756x,příspěvků 8048 a těch aktivních lidí je to určitě mnohem víc
no řekněte není to divné?
nemyslím si že by byl břeťa lump,udělal hodně dobrého,ale jde na všechno moc rychle
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
vevis napsal:
To ted jako budeme vsichni jezdit do chatek nebo na penzion?
Ty budeš v Machově něco stavět? Dej vědět, nabídnu ti materiál a služby
A taky abys to do dubna stihnul - víš že pořádaáš Summit GS 3000
Tak ať nechrápem ve stanech - v noci tam pak lezou do stanů medvědi a různá jiná divá zvěř
BMW GS = stroj na radost
Můj názor znáte.Jsem pro jednoznačné a viditelné oddělení těchto dvou institucí s tím,že Cenduro si bude řídit Prezi a BMWGS Miloš.Vzájemné propojení beru jako střet zájmů.To bysme za chvíli mohli odvádět desátek jako za komančů soudruzi z KSČ.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Děkuji svým rodičům, konkrétně mamince a tatínkovi, že jsem na světě a mohl jsem se stát členem této diskuze.
První polovině se nedá nevěřit, ta druhá už má trhliny.
prezi napsal:
Co je za osobními útoky na mou osobu?
...
To, že je tato „aféra“ intenzívně přiživována „zaručeně pravdivými“ prohlášeními 2-3 lidí s „jedině správným názorem na věc“ a pocitem zneužití je mi líto. Beru to jako své velké pochybení v komunikaci s lidmi, kteří mi byli blízcí, s kterými jsem v průběhu posledních dvou let mluvil a setkával se nad rámec běžného provozu stránek Cenduro.
to, že to 3 lidé pochopili stejně, nemůžeš nazvat chybou komunikace, chyba je bohužel jinde. A tyto diskuze nejsou od počátku iniciovány těmito lidmi, jen jsme měli k tématu co říct. Právě mě zde udivilo, kolik lidí to vnímá stejně, jako my a otevřeli debatu.
Právě díky chladné hlavě členů, kteří mají nejvíce relevantních informací, jsou diskuze „při zemi“ nebo pro tebe prezi znamená chladnou hlava pouze tak, která stojí za tebou, protože dotyční napíší svůj názor aniž by pročetli celé vlákno?
Waltr napsal:
...A majáky jako jiným mi nespínají, možná protože Prezziho znám- půjčil mi vozík....a nic za to nechtěl...kapitalista....na několik týdnů. řekl bych takové Zetorské chování.
ale už nenapíšeš, že vozík není preziho
bubo napsal:
CO konkrétně by se vyřešit mělo?
Kolik si Prezi nahrabal? Nebo proč? Nebo co chceš dořešit?
Jaký konkrétně na to máš názor ty?
Bubo, to vypadá, že asi moc ty vlákna nečteš, protože by jsi odpovědi našel. Je to pořád dokola. Jde o to, aby byli spokojeni inzerenti, Miloš a kdokoliv z nás neměl obavu druhým něco nabídnout, aby z toho neodváděl díky právě prezimu a jim nastaveným pravidlům a cenám inzerce "desátek".
zbytek jsem popsal na cenduru a nebudu to sem kopírovat. Obrázek si vytvoří každý sám a svůj.
bystricke napsal:
dlouho jsem zvažoval jestli to napsat,nebo ne,myslím ,že vím co refi trápí a nejenom ji,ale nemůžu to nechat na ženské,proto to zkusím dokončit
seděli jsme sním v hospodě,kdy břeťa snil o stránkách,dnešním cenduru,o stránkách věnovaných cestování za účelem tvorby zisku,tenkrát jme mu říkali,stránky ano ale ne za účelem vydělávání,věděl sem před víc jak rokem že si nedal říct,proto sem kňoural na cenduru ,že mi to nesedí,nelíbí se mi to a přestal sem na cenduru fungovat(proto jsem taky ten uplakánek,co se mu furt něco nelíbí)
a teď už si můžu jen dosazovat a teoretizovat
to že se břeťa čistě náhodou spřátelil s milošem je pěkná báchorka,ale vzhledm ktomu jak šly ceny pro inzerenty nahoru to byl čistý záměr pro tvorbu dalšího zisku
dále-dnes víme,že má cenduro černé duše,nadhodnocené přístupy,to vše zřejmě kvůli inzerentům,díval sem se na dizkuzi "morava-vyjížďky-setkání-srazy-akce,zhlédnuto 1123533x,příspěvků 2305,myslíte že je to možné ve 40 lidech víc jak milionkrát zhlédnout?
hledal sem na bmwgs "vlákno o ničem"zhlédnuto 303756x,příspěvků 8048 a těch aktivních lidí je to určitě mnohem víc
no řekněte není to divné?
nemyslím si že by byl břeťa lump,udělal hodně dobrého,ale jde na všechno moc rychle
Konkrétní slova - o tom se dá diskutovat.
Byznys není z principu špatný - ty vaříš kufry (a pak je prodáváš), Břéťa je obchodník a vyzná se na webu. Každý dělá, co umí, to je OK. Problém bude asi v té rychlosti a přístupu - třeba ke kamarádům a k jejich využívání...
Pokud jste o tom ale debatili již dříve, než Cenduro vzniklo a Prezi se se svým záměrem netajil, tak kde se pak mohlo vzít to "zneužití" Vás, když jste věděli, že to není charita, ale byznys?
BMW GS = stroj na radost