qwert napsal:
Hlásím se o podíl.Zcela jistě jsem se zasloužil o zvýšení hodnoty tohoto webu..
nn.. ja te schvalne provokoval.. a uz jsem se podelil s Prezim.
Dohodni se s nim laskave separatne
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jednoduché řešení. Jestli nechcete podporovat Preziho biznis, můžete jít do stávky a po dobu stávky jít diskutovat na KTM web. www.lc8adv.czwww.lc8adv.cz
Juan napsal:
Jednoduché řešení. Jestli nechcete podporovat Preziho biznis, můžete jít do stávky a po dobu stávky jít diskutovat na KTM web. www.lc8adv.cz
Tohle ale není blbej nápad,jen by nás tam nikdo nepustil.....Já bych teda neprošel a to jsem náčelník velký péro.....
Na starý web vás pustí hned po krátkém pohovoru Ale nabízím nový trucweb, bez P11. Tam se nemusíš nikoho prosit.
www.lc8adv.cz
Juan napsal:
Jednoduché řešení. Jestli nechcete podporovat Preziho biznis, můžete jít do stávky a po dobu stávky jít diskutovat na KTM web. www.lc8adv.cz
Tohle ale není blbej nápad,jen by nás tam nikdo nepustil.....Já bych teda neprošel a to jsem náčelník velký péro.....
Kdepak lc8adv.cz je svobodnej web, ten kde musis projit je LC8.cz mas v KTM vzdelani velky nedostaky!!
Juan napsal:
Na starý web vás pustí hned po krátkém pohovoru Ale nabízím nový trucweb, bez P11. Tam se nemusíš nikoho prosit.
Ma pravdu,uz tam jsem!Taky jsem jim tam hned vysvetlil,ze KTM je po BMW hned druha nejlepsi znacka!A kupodivu me tam toleruji.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak to vypada,ze tohle vlakno ty ponozky hned tak nedozene!
hele ale to fakt není sranda blbě to přečteš nebo si to nezapamatuješ a budou ti smrdět nohy jak cyp a opakování je matka moudrosti
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
vevis napsal:
Tak to vypada,ze tohle vlakno ty ponozky hned tak nedozene!
hele ale to fakt není sranda blbě to přečteš nebo si to nezapamatuješ a budou ti smrdět nohy jak cyp a opakování je matka moudrosti
Třeba si to někdo čte každé ráno když vyleze z postele! Neni to náhodou návod: "Jak si navléct ráno ponožky"?
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.