hm, koukám, že máme podobnou diagnózu.. když ono je to strašně fajn se na noc přežrat.. nejlíp nějakej bučan a zapít mlíkem to uplně miluju..
.
.
.
ne a nepo*seru se z toho:-)
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Efendi napsal:
Ještě mě napadlo: Vážit se maximálně 1x tydně.
jeste lepsi mi prijde vazit se denne (samo rano) a PSAT DO EXCELU S GRAFEM.
Z grafu je totiz mensi depka.. neni tak zatizen kolisanim vahy, resp. je to tam dobre videt.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vsadim se, ze kazdej, kdo s tim bojuje nejakou dobu, vi naprosto presne jak se ma chovat aby zil zdrave, zhubnul, mel veskery potrebny vitaminy, sacharidy, bilkoviny apod... a zustal mu dostatek energie.
Ja to vim teda fakt perfektne, jestli dietolog stoji trojku mesicne tak zvazim novou zivnost.
Problem je chovat se tak, jak vime ze bychom meli. Prijit o peceny koleno se sesti Svijanama, to pak clovek nema proc zit.
Alda napsal:
Ja to vim teda fakt perfektne, jestli dietolog stoji trojku mesicne tak zvazim novou zivnost.
Problem je chovat se tak, jak vime ze bychom meli. Prijit o peceny koleno se sesti Svijanama, to pak clovek nema proc zit.
to neni pravda.. vyvazenou dietou si usetris hodne pakarny a neni tolik nebezpecna.
Prvnich 30kg zhubnout bylo PEKLO, druhych (s dietolozkou) 30% namahy a to jsem byl starsi.
Na prachy mne dietolozka stala asi 1500,- CELKOVE .. mozna min.
Poradi ti tipy a vychytavky, na ktere neprijdes, nebo prijdes zdlouhave.
Mluvim o DOBRE dietolozce.
---
mimochodem kdysi jsem se dostal do faze, ze jsem behal 25km denne(!!)... jak jsem to srazil na 10km denne, pribral jsem 10 kilo takze na nespravne hubnuti pozor..
Upravil hicks dne 07.03.2012 13:55
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jako souhlasim s tim, ze mozna 80% lidi drzi dietu spatne, dela ohromny chyby, zbytecne se trapi, jde si primo pro jojo efekt apod.
Ja bych ale stejne mohl bejt takova nejaka prumerna dietolozka
Ano, zhubnul sem už 21kg a aktuálně to zkouším znova a mám dole 9kg. Neřešil sem ani tabulky, ani kalorie ... řešil jsem vždy zvýšení počtu jídel deně a zmenšení dávek. Samo nějakej pohyb.
Jelikož alkohol je věc které neholduju, včetně piva, což mnoho lidí nepovažuje za alkohol, tak to mám malinko lehčí.
Neni tak velkym problemem zhubnout (pokud se nejedna o nejakou ) chorobu...ac se to zda divne, je daleko tezsi nabrat. Vsichni mi byvali klienti hubnuli celkem spolehlive, ale kdyz prisel hubenour, ze chce nabrat - podotykam alespon trochu slusnou hmotu - tak to byl vzdycky vetsi problem a ne vzdy se darilo podle predstav...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Myslím že co napsal MOTIF je vpořádku, a evidentně je tady v tomto oboru dobrá informovanost. Myslím že tukové buňky neumírají, pouze se zmenšují- ale to nevím tuty.
Podle mě je kolemtoho trochu moc velká aura, taky to spoustu lidí živí. Je fakt že každý je jiný a jinak funguje. Podle mě jde zjednodušeně o rovnoměrnost Příjem-výdej
Příjem je u všech větší něž výdej (většinou) a výdej je podle mě zakopaný pes.
Myslím že je fajn sledovat tep a podobné věci ale základ je dělat něco co tě baví-mělo by to mít za následek setrvání u toho.
Pohybuji se občes v prostedí kde se člověk hýbe a pozoruji jak v průběhu nadšení opadá a daný jedinec končí. Je to zaprvé špatným výběrem aktivity a také dědictví z mládí. Co se v mládí naučíš.....naučíš se užít si výdej. Je prokázano že u lidí sportujících delší dobu se vytvoří návyk- na vyplavování endorfinu (doufám že jsem to nespletl)
Je to vidět taky na tom kdo zůstává, vesměs lidé co v mládí poznali dril, chtějí máknou a chtějí poznat tu slast bojovat sám se sebou. U druhé kategorie probíhá boj ve formě dostat se do ráje ale neumřít.
Takže to zkrátím, myslím že nejdůležitější je si nalít čistého vína, posoudit možnosti realitu, podle toho zvolit životní styl a hlavně u něj zůstat, netrápit se.
K tomu maníkovi na videu, nejen tuky mají jojo efekt ale i svaly mají svalovou pamět. Pro lidi kteří něco dělali je mnohem snažší cesta zpět.
Jinak držím všem bojujícím palce.
Waltr: jak jsem psal, tukovou bunku je mozny znicit uplne, ale trva to. Nejdriv jde pryc voda, pak se bunka zmensuje a az po dlouhym snazeni je uspech v podobe uplnyho odbourani. Proto ty jojo efekty, nikdo nevydrzi pul roku - rok. A kdo jo, ma z velky casti vyhrano.
S tema svalama mas pravdu, tady to zase potesi. Ja kdysi cvicil asi 5 let na dost vysoky urovni, takze jsem i vypadal k svetu. Jak prestanu cvicit, hned je uplne vsechno dole (tak jako to mam uz nekolik let ). Ale staci mesic maknout a svaly se nafouknou (to jsem si dal predsevzeti ted na silvestra, vydrzel jsem do konce ledna ).
Porad sedim v kamionu, pohyb zadnej, jednou za dva dny vylezu a odtahnu plachtu. Tak mi z toho narost pupek...
Reseni jediny, koupil jsem pas pro posilovani brisniho svalstva Sanitas Sem35, elektricka stimulace brisnich svalu(EMS)
Je to parada, o pauze pripnu pas, odevru pivo, zapalim cigaro a svaly sportujou samy.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Vodnik napsal:
Porad sedim v kamionu, pohyb zadnej, jednou za dva dny vylezu a odtahnu plachtu. Tak mi z toho narost pupek...
Reseni jediny, koupil jsem pas pro posilovani brisniho svalstva Sanitas Sem35, elektricka stimulace brisnich svalu(EMS)
Je to parada, o pauze pripnu pas, odevru pivo, zapalim cigaro a svaly sportujou samy.
Jen bacha, aby Ti z toho zázračného prejstroja nenarostla taky ramena, biceps aji triceps, pak se nevejdeš do oblečení
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
tak já se taky přidám, Mám 186/94 dlouhodobě, přes vánoce jsem nabral na 97 tak jsem se rozhodl že budu běhat (novoroční předsevzetí) Běhal jsem celej leden každej večer, ale jen tak 5 - 6 km, no po čtvrt hodině běhu jsem měl klepavku. Po měsíci běhání jsem neshodil ani kilo. Tak jsem se na to z nechutí vyflákl. Já vím že to není nic moc, ale ani kilo???????
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
V USA letí pravěká dieta. Žerou kořínky a všechno v syrovym stavu,hlavně maso.Blejou,serou a kdovíco ještě.Za vidinou hubnutí a vysokýho věku obětujou svoje zdraví.Asi jim zapoměli říct,že v pravěku se čpověk dožíval max 25-27let.Hlavně takový vepřový koupený mražený,to musí bejt mňamka,
Když je hlad,je i husa dobrá.