Na motorce jsem toho jeste moc nenacestoval, takze z meho pohledu by tohle byla super vec ...
Bohuzel jedina moznost jak vam muzu pomoct je to, ze vam slibim, ze to budu pouzivat kdyz to bude fungovat do te doby mi nezbyva nez vam drzet palce
Bohemische Motoren Werke
Nejsem takový programátor, abych se na tom přímo podílel, ale dělám v IT a moje zkušenost je taková (už to tu také padlo), že pokud na to není rozpočet, nemá smysl vymýšlet vzhled a funkčnost finální aplikace a pak to teprve začít realizovat. Takový projekt musí vzniknout spontánně a živit ho musí nadšení přispěvovatelů.
Takže bych začal vláknem, pak třeba uploadem souborů v definovaném formátu a až se ukáže, že to má uživatelskou základnu a POI přibývají, tak se vyplatí dělat nějakou komfortnější aplikaci.
Důležitější by měl být obsah a ten určují přispěvatelé a ne aplikace - to už se tady v "pár" vláknech nedávno taky řešilo
vtk napsal:
Na motorce jsem toho jeste moc nenacestoval, takze z meho pohledu by tohle byla super vec ...
Bohuzel jedina moznost jak vam muzu pomoct je to, ze vam slibim, ze to budu pouzivat kdyz to bude fungovat do te doby mi nezbyva nez vam drzet palce
Moje řeč
Ale až něco budu mít, samozřejmě dám k dispozici - je to výborný nápad
Lada11 napsal:
Nejsem takový programátor, abych se na tom přímo podílel, ale dělám v IT a moje zkušenost je taková (už to tu také padlo), že pokud na to není rozpočet, nemá smysl vymýšlet vzhled a funkčnost finální aplikace a pak to teprve začít realizovat. Takový projekt musí vzniknout spontánně a živit ho musí nadšení přispěvovatelů.
Takže bych začal vláknem, pak třeba uploadem souborů v definovaném formátu a až se ukáže, že to má uživatelskou základnu a POI přibývají, tak se vyplatí dělat nějakou komfortnější aplikaci.
Důležitější by měl být obsah a ten určují přispěvatelé a ne aplikace - to už se tady v "pár" vláknech nedávno taky řešilo
Hele je tam i databáza s mapovým podkladem. Tak zkusme tam něco narvat- nešlo by to udělat tak ať to schroustá i vložení ve formátu z Earthu? Mám toho dost a takhle bych se uklikal.
Vzhledem k tomu, že to asi nijak nehoří si zkusím udělat něco reálnýho na ukázku (ideálně jako plugin do redakčního systému), abych tady neplácal jen teoreticky a uvidíme - Miloš si to pak buď nainstaluje nebo ne.
Našel jsem něco o čem tu diskutujete. Asi do toho půjdu a koupím si to do mobilu. Ještě dodám, že já bych rád natáhl do mobilu nějaké osvědčené trasy a podle nich plus minus jel. Ještě jsem to do detailu nekoumal. Tak na to mrkněte. http://www.bestbi...roads.com/
To je sice fajn, ale ne to o čem diskutujeme.
Tedy ne ůplně. Ale je to zajímavé.
Jde o naši databázi, která je specifická- jak autory- další možnost diskuze zde na foru- tak místy- často něco říkajíci jen nám-Machov apř.
Nechtelo se mi zakladat novy vlakno tak to dam sem . Pokud chcete do Garmina neskutecny množství Waypointu z ASIE jsou tady na tyhle strance : http://www.horizo...ints-50860