Zaměstnání, koníčky, ještě vzdělání a založíme vlákno "životopisy", ne...? Ale dobře, já odmalička sportuji, zkusil jsem leccos (hokej, tenis, nohejbal, fotbal, atletika), dneska se pravidelně věnuji fotbalu (soutěžně) a kickboxu (nesoutěžně). Mezitím sezónní sporty "na údržbu" jako běh, lyže, kolo, když je čas. Od puberty chodím po horách, od loňska už musím počítat i se synkem, který loni v 7 letech udělal hřebenovku Velké Fatry jako by se nechumelilo... A když zbyde chvilka času od rodinných povinností (které jsou mi vlastně taky koníčkem), tak rád přečtu knihu (nejradši mám am. autory-Hemingway, Steinbeck, Twain) a poslechnu dobrou muziku všeho druhu.
Koníčků je halda co čas a tělo dovolí. V zimě jsou to hlavně lyže, mám rád volné terény. Vlétě to jsou zbraně, dost sportovně střílím a samozrějmě motorka to je krásný relax. Cestování
Motorky těžce vládnou.K tomu hraji závodně stolní tenis,občas horské kolo,lyže,snowboard.Čtu literaturu kolem druhé světové války a rád pařím na PC,hlavně střílečky online.Teď už nějakou dobu bojuji v Red Orchestra 2.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Cestovani na dvou i na ctyrech.
In line hokej, kdyz se nekdo uraci polozit v Praglu plochu.
Boxoval jsem, ale je mi 50 a uz jsem tomu rusakovi, co me trenoval prestal stacit.
Mam tri sarplanince (makedonskej pasteveckej pes), ty zaberou taky dost casu.
tak koníčky??mě příjde že to je dle věkového vývoje..před pár lety to byla ještě sportovní střelba co mě držela ca 13 let..rád bych se k tomu ještě někdy vrátil..,pak to byl airfost taky cca 6 let,no a teď už jen bohužél práce, a když je volnej čas tak vejletování,motorka,přídoda v létě pokukování po hezkých holkách:-) a jestl ise do toho počítá i přítelkyně tak aj ta :-)
Koníčky - to je těžký.
Jak někdo psal výše - občasná zábava.
Mám štěstí že práce je mi koníčkem - baví mě kutit a vymýšlet
Jinak dle nálady - knížka,běhání,kolo,letní akce pro děti.
Cestování mě baví moc ale nějak zrovna nejsou kupidla nazbyt.
Když to po sobě čtu - to je jak do seznamky
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz