nicholas20087 napsal:
Blokaci všeho jsem udělal ihned po zjištění ztráty. Ale stejně možná mohu mít problémy, protože si na to někdo může vzít půjčku od pochybných společností atd...
No a já ti chtěl jen říct,že BLOKACO OP UDĚLÁŠ JEN OSOBNĚ NA ÚŘADĚ A NIKDE JINDE ANI U POLICIE a jde to na každém MÚ,jinak se neboj,o víkendu si úvěr na tebe nikdo nevezme,když je banka zavřená...
Popčkej, takže tím, že jsem to zablokoval na cajtech mi nepomůže?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas20087 napsal:
Blokaci všeho jsem udělal ihned po zjištění ztráty. Ale stejně možná mohu mít problémy, protože si na to někdo může vzít půjčku od pochybných společností atd...
No a já ti chtěl jen říct,že BLOKACO OP UDĚLÁŠ JEN OSOBNĚ NA ÚŘADĚ A NIKDE JINDE ANI U POLICIE a jde to na každém MÚ,jinak se neboj,o víkendu si úvěr na tebe nikdo nevezme,když je banka zavřená...
Popčkej, takže tím, že jsem to zablokoval na cajtech mi nepomůže?
Ne a vím co mluvím.....To ti je k Hov.nu,jen si to nahlásil,ale nezablokoval!
Nemůžeš přece zablokovat něco na policii,když se to blokuje na ˇuřadě.....si to najdi na netu,jen jsem ti chtěl poradit.....
Jo super, já jsem moc rád, že jsi mi to napsal..Fakt moc rád. Děkuji, tak zítra tam pojedu.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Batůžek jel v autě, ale jel napřed, já jsem se ještě zdržel.
No já myslím, že to určitě někdo našel - volal jsem si na mobil a někdo ho vypnul...
nicholas20087 napsal:
Batůžek jel v autě, ale jel napřed, já jsem se ještě zdržel.
No já myslím, že to určitě někdo našel - volal jsem si na mobil a někdo ho vypnul...
Tak to potom asi jo, jedině, že by se vybil.
jardajerman@seznam.cz
Nevím no. Ale myslím, že to bylo někde na dálnici...