Bedo napsal:
Vazne gulam ocami nad niektorymi komentarmi. nie je vam hanba? Co vas do toho co si kto kupuje a od akej firmy. Pristup chalanov v TT je max profesionalny. Poradia,vysvetlia. Nikdy nikomu nic nenutia. Co vas ostatnych do toho ci ma niekto na motorke plno TT veci a nie je fanusik offroadu? No a? Preco riesite kolko to stoji? Ked ma niekto spickove oblecenie a lyze na svahu musi zakonite byt skialpinista? Podobnych pripadov a oblasti je kopec. Cudujem sa vam preco im tu zasierate vlakno p........i Vzdy tu na fore chalani z TT poradili ak sa ich niekto na nieco pytal. Niektori mi tu pripadate ako klbko zavisti, stale potrebujete niekomu niecovysvetlovat ake je nieco drahe, zbytocne....... Zamyslite sa nad svojimi reakciami, nad tym ci ste niecim pozitivnym prispeli v tomto fore okrem drizgania na inych.
Milý pane,tento příspěvek se vám moc nepovedltohle vlákno jestli jste si ve své vznešenosti všiml se jmenuje "názor"(na TT) a názor může mít každý jaký chce nebo na Slovensku to méte jinak?
Vlastimile, Vlastimile, sis právě dal sám facku. Jasně, že to všechno, co si psal i jiní je názor a vlákno se jmenuje názor. To, co na to ostatní napsali, že s tvými a jinými názory na TT nesouhlasí... to je zase jejich názor, tak jim ho neber, když už se tím oháníš.
Vlastimil je mozna muslim... aneb diskuze ano, ale beda jak s nami nesouhlasis
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
smazak73 napsal:
Nechtěl jsem reagovat....ale musíííím (tato věta je tady na tom fofru nějak přetížená)
Cestuju na moto celkem dlouho a nigdy jsem doplnky tt nebo w nepotřeboval neříkám že člověk kterej cestuje na moto kterej to vymysel je frajer ......ale dělat s toho něco nepředstavitelnýho vyrobenýho z kosmickejch materiálů .....mě to příjde uhni!!!!
Potažmo že majitel firmy taky začínal v garáži a ted tady .........a se zaplacenou rekamou???
a jak mas chycenou navi?
Navííííííííííííííííííí ......gacíííííííííííííííííí. mám první model gármina zumo 550 většíííí shit jsem neviděl Když jsem to kupoval tak to TT koupal v akváriu a měl toho na statisíce. Nevím používám to a stále víc poznávám že je to k ni....hou..u ......nic ve zlým
smazak73 napsal:
Nechtěl jsem reagovat....ale musíííím (tato věta je tady na tom fofru nějak přetížená)
Cestuju na moto celkem dlouho a nigdy jsem doplnky tt nebo w nepotřeboval neříkám že člověk kterej cestuje na moto kterej to vymysel je frajer ......ale dělat s toho něco nepředstavitelnýho vyrobenýho z kosmickejch materiálů .....mě to příjde uhni!!!!
Potažmo že majitel firmy taky začínal v garáži a ted tady .........a se zaplacenou rekamou???
a jak mas chycenou navi?
Navííííííííííííííííííí ......gacíííííííííííííííííí. mám první model gármina zumo 550 většíííí shit jsem neviděl Když jsem to kupoval tak to TT koupal v akváriu a měl toho na statisíce. Nevím používám to a stále víc poznávám že je to k ni....hou..u ......nic ve zlým
tak to asi navigacim moc nerozumis... ja treba firmware v 550 nesmasim. nevim, proc. tim trapis...
ale povidej, jakej mas drzak, kdyz ne TT?
17 cm
smazak73 napsal:
a jak mas chycenou navi?
tak to asi navigacim moc nerozumis... ja treba firmware v 550 nesmasim. nevim, proc. tim trapis...
ale puso... rikas, ze od TT nic nepotrebujes..tak by mne zajimalo, ak mas chycenou navi
nejak totiz nevim o konkurencnich vyrobcich...
17 cm
Mě dneska prask tenhle kryt od TT,žádná rána nic,jen jsem povoloval ten velký šroub co srží podsedlák.Kdyžtak zítra nafotím a dám to sem,moc nadšený teda nejsem.
Tarmac napsal:
Mě dneska prask tenhle kryt od TT,žádná rána nic,jen jsem povoloval ten velký šroub co srží podsedlák.Kdyžtak zítra nafotím a dám to sem,moc nadšený teda nejsem.
Ale ten držák je na (za) raketu. to se používá jen na tripy do vesmíru ......to nevíš. Nechápu jak to mohlo prasknout vždyť to používá skoro NASA
Upravil smazak73 dne 24.03.2012 21:35
ale puso... rikas, ze od TT nic nepotrebujes..tak by mne zajimalo, ak mas chycenou navi
nejak totiz nevim o konkurencnich vyrobcich...
Mám ti tady vykládat něco o kusu plechu pilníku ,vrtačce a a gum sil. za 12,5kč nee to po mě nechtěj
to jsou kecy... cena za drzak mi neprijde VYLOZENE prestrelena.
Navic casto TT dela fakt maloseriovku... kolik prodali treba velkych madrzi na osmikilo? ja ji nechci, ale jsem rad, za tu volbu.
17 cm
Taky jsem byl nemocnej na TT, ale casem mne to nejak preslo. Vseho moc skodi a ovesena masina jak vanocni stromecek s milionem napisu touratech taky neni muj ideal.
Veci to jsou ale kvalitni a pekny, nekde v dalce to muze bejt i uzitecny, ale treba jsem jeste nikde nevidel, ze by nekdo bez dorazu ten krk zlomil, ani na advrideru, v nemecku to nema skoro nikdo a nic se nedeje pritom je to pry nejdulezitejsi doplnek a nejvic zavad se stava pratelum TomaseTT. Zlomenych kardanu jsem uz par ale videl a na to TT nic nema....
Kazdopadne upravy TT se mi libi uz komplet upravena 1100 s velkou bandou je paradni, 12GS desierto taky.
Chapu i Vlastimila, ono 12GSA ovesenych komplet katalogem TT se potka nejvic nekde na benzince v Praze(cest vyjimkam). Me osobne to ale nevadi(jen nesmi mit oblecek RP2 a helmu schubert C2 to je pak i na mne moc). V praze jezdi i dost Hummeru a to je podobnej pripad...
To Brtnik: Nemáš pravdu. Ten doraz je podle mě opravdu důležitej a pokud bych si koupil holý GSo, tak tohle je první doplněk do kterýho se vyplatí investovat. Mluvim z vlastní zkušenosti - v téměř nulový rychlosti (chybělo tak 40 cm abych dobrzdil), mi nedadala paní na křižovatce přednost a podrazila mi přední kolo. Motorka jenom spadla, já taky - opravdu žádná velká rána a výsledek? Uštípnutej kousek dorazu na horních brýlích. Nový stojí asi 12 tyček. Teď už tam doraz mám a musim zaklepat, zatim jsem ho nepotřeboval. Co se týká TT, tak je mi šumák, jestli si ten dopněk koupim jinde nebo si ho vyrobim - důležitý pro mě je, že to je funkční a líbí se mi to. R2P bundu + Schubert C3 a Sargenty sedla mám. Jsem proto pozér? Já myslim, že ne. Na motorce jezdim protože mě to baví a kvalitní motorka, oblečení a sedla mi cestování zpříjemňují. Cestovat se dá třeba i ve vaťáku na Jawě 250, ale máte pravdu, že poslední dobou si motorky kupuje dost lidí na machrování. Sorry, že jsem sem zase psal, ale nedalo mi to. Poslední dobou sem ani moc nechodim a nepřispívám, protože, když vidim, jak se to tady mele, tak mě přejde všechna chuť a jdu raději jezdit
Bedo napsal:
Vazne gulam ocami nad niektorymi komentarmi. nie je vam hanba? Co vas do toho co si kto kupuje a od akej firmy. Pristup chalanov v TT je max profesionalny. Poradia,vysvetlia. Nikdy nikomu nic nenutia. Co vas ostatnych do toho ci ma niekto na motorke plno TT veci a nie je fanusik offroadu? No a? Preco riesite kolko to stoji? Ked ma niekto spickove oblecenie a lyze na svahu musi zakonite byt skialpinista? Podobnych pripadov a oblasti je kopec. Cudujem sa vam preco im tu zasierate vlakno p........i Vzdy tu na fore chalani z TT poradili ak sa ich niekto na nieco pytal. Niektori mi tu pripadate ako klbko zavisti, stale potrebujete niekomu niecovysvetlovat ake je nieco drahe, zbytocne....... Zamyslite sa nad svojimi reakciami, nad tym ci ste niecim pozitivnym prispeli v tomto fore okrem drizgania na inych.
Milý pane,tento příspěvek se vám moc nepovedltohle vlákno jestli jste si ve své vznešenosti všiml se jmenuje "názor"(na TT) a názor může mít každý jaký chce nebo na Slovensku to méte jinak?
Vlastimile, Vlastimile, sis právě dal sám facku. Jasně, že to všechno, co si psal i jiní je názor a vlákno se jmenuje názor. To, co na to ostatní napsali, že s tvými a jinými názory na TT nesouhlasí... to je zase jejich názor, tak jim ho neber, když už se tím oháníš.
[quote]Tarmac napsal:
A co by jsi tam chtěl kupovat?50%věcí co prodávají je ve své podstatě pouze k tomu aby si "rádoby cestovatelé" měli čím ověšet své motorkyjenže tak je to teď moderní....
Je vtipné, že nejvíc proti pózérům bojuje člověk, který se tady prezentuje drsňáckou fotkou v kovbojském klobouku v kanceláři plné šanonů :-) Vivat Las Vegas vole...
Miták
A co by jsi tam chtěl kupovat?50%věcí co prodávají je ve své podstatě pouze k tomu aby si "rádoby cestovatelé" měli čím ověšet své motorkyjenže tak je to teď moderní....
Je vtipné, že nejvíc proti pózérům bojuje člověk, který se tady prezentuje drsňáckou fotkou v kovbojském klobouku v kanceláři plné šanonů :-) Vivat Las Vegas vole...
Máš snad pocit že drsňáci musí být zásadně tupani kteří se živí manuální pracíKdyby jsi se lépe učil mohl jsi mít také kancelář
Upravil 3axap dne 26.03.2012 13:49
Mně jen přišlo divné, proč se oblíkat jako ve westernu, když jsme v České Republice. Předpokládám, že chápeš, na co narážím. Když člověk nechodí do vláken o 1100GS nebo 1150GS, protože má jinou motorku, tak tě musí vnímat jen jako svatého bojovníka proti Touratechu, neznámo proč.
No a mé majetkové poměry tady nerozebírejme :-) Já sice nejsem skromný, ale nerad se chlubím
Miták