jencekgs napsal:
KinderGS měla starou 650 a teď má dvouhrnka. Ale ona se vyjádří asi sama. No jen ta výška je taková, že nevíš jestli už stojí ve stupačkách, nebo ještě sedí
To Kinder
Vy jste si s Czuníkem vyměnili ženy?
Tata mi vždy říká ,,neříkej TA nebo ONA, ONA je řitˇ"
Takže má žena jezdí po Banditu, Dukně 996 na F 800GS- došáhne protože jsem to pustil na kluzácích o 3cm. Ale terénu se vyhýbá.....stejně jako já.
Ještě musím dodat, že jezdi velmi dobře. A vůbec všechny holky zaslouží obdiv, přece jen te síly jim schází.
No ženy jsme si nevyměnili, myslel jsem to spíš jako nadhoz pro Ladika, Původně jsem tam napsal že čunik jezdí na dvanáctce a taky nejde poznat jestli stojí nebo ne. Nechtěl jsem být ale urýpaný
No a nakonec to vyznělo blbě
Tímto se omlouvám Czunikovi
tak to víš..naše centimetry nic moc....kačka tě zdraví a těší se jak se potkáme
je fakt že jezdí dobře má 158 cm a má dvoubuch 650 GS snižovaný v BMW....takzavaný lady kit.A Nechci se chlubit ,ale rumunsko,bosna atd jezdí se mnou a místy líp jak někteří chlapi.Jinak díky jencku,už neni naštvaná dnes na mě ale na tebe prej posílá
Upravil czunik dne 06.04.2012 09:18
http://czunici.ra...
Chodím s Dákulou od léta 2009, motorkami nepoznamenaná holka. Ještě ten rok se svezla na tandemu, sezónu 2010 začala na tandemu ale na podzim si udělala řidičák a odjela 2500 km na replice Honda DAX 125ccm, mj. sraz MotoRoute, 350 km v dešti... K Vánocům 2010 si nadělila BMW R850R z r.2005, dvojsvíčka, integrál s posilovačem. Já jí nadělil doplňky, takže rok 2011 začínala na své, plně vybavené motorce a dala 16000 km včetně Alp a Rumunska. Letos jsme už dali velikonoční Slovensko ve větru, dešti, sněhu a zimě ale Drákula je stále stejně dychtivá kdykoliv kamkoliv vyrazit. Nyní bude zřejmě eRko na prodej, protože chce postoupit na vyšší level, tj. boxer GS. Kdo by chtěl pro sebe nebo svou partnerku eRko, dejte vědět, má najeto skoro 100 tisíc km a pár estetických nedostatků, na druhou stranu servisované u Cyrila a po technické stránce v naprostém pořádku. A je to proti 1150 GSA lehká kočka a hrozné žihadlo - radost na tom jezdit:-).