Super víkend, bezva lidi a skvělá zábava. Díky Rudovi za zorganizování, Milanovi za skvělou výuku a všem ostatním za opravdu bezvadně prožitý a proježděný víkend. http://tonda1200....29.4.2012/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Taky velke podekovani Milanovi a hlavne Rudovi za zorganizovani super akce,zajisteni perfektniho zazemi a hlavne za pohostinnost atd. u sebe doma!
Proste paradni vikend!
Veliké díky všem! Byla to extra parádní akcička ve výborný společnosti
Díky hlavně Milanovi za rychlo kurz(dokonce jsem si i něco zapamatoval,přes to,že se mě někteří pokoušeli vymazat paměť ohnivou vodou )
a Rudovi za organizaci
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nedá mi to a musím ještě dodat, že Radarka je místo, kam by jsme se s Moňou určitě chtěli ještě někdy vrátit.
Moc se nám tam líbilo.
Domácím držíme palce a děkujeme jim za perfektní zázemí.
I já se přidávám s díky Rudovi a Milanovi, parádní akce, super víkend a na radarku se jistě brzy zase podíváme
mara> Můžeme se domluvit a něco spáchat, z Brna jsi jako já
Pertla napsal:
I já se přidávám s díky Rudovi a Milanovi, parádní akce, super víkend a na radarku se jistě brzy zase podíváme
Pertla napsal:
..klidně rádi a vezmeme i pana Žirafáka, když bude hodnej?
Klidně co děláte třeba zítra? U Adamova jsou super šotoliny ... Není to tak náročný
Ale chuť někde něco vyrobit mám jako převelikou
Kdyžtak po PM ať zbytečně nerušíme zástupy děkujících kolegů
Pertla napsal:
..klidně rádi a vezmeme i pana Žirafáka, když bude hodnej?
ja budu nejhodnejsi ....
dovolim si prinest i svesticky z moji zahradky