hicks napsal:
ja jsem rano sotva lezl... na tyhle ranni sobotni akce abych si vzal na patek dovolenou
...je mi Tě vážně líto, jsi takový chudák...
ty jses mi neuveritelne volnej... akorat jsem slibil ucast panu Subrtovi.
Upravil hicks dne 14.04.2012 20:34
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
pavelgsxrv napsal:
Snídaně byla luxusní tak jako vždy akorát mi tam chybělo pár známých tváří
Jestli tomu dobře rozumím ty ses tam přijel hlavně najíst, známé tváře, tak to si asi budeš muset koupit brýle jestli si mě tam fakt neviděl, no, ale dlouho jsme se neviděli a tak si mě asi nepoznal.
Tý woe...tak je to pravda
Mr GS přiložený následující obrázek:
Jarda napsal:
Toníku, rád tě opět spatřím - kéž nám to počasí dopřeje! Jak vím, ani ty si nelibuješ v těch švancparádách a průjezdech špalírem policajtů, tudíž bychom mohli případně využít Vjetrníkova výborného nápadu a s hloučkem kamarádů (-dek) zajet na ty slibovaný stejky.
Nakonec jsem jel s Joem a Jirkou. Vyjížděli jsme až v cca 9,30h a vzali jsme to přes Vysočinu. Oběd jsme "spáchali" na Hájence v Kersku, a pak jsme jeli rovnou do Milovic. Byli jsme tam necelou hodinu, pokecali jsme se známými a potom jsme to vzali "posázavím" rovnou domů. Pěknejch cca 400 kiláků. Tak snad to vyjde příště.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
pavelgsxrv napsal:
Jestli tomu dobře rozumím ty ses tam přijel hlavně najíst, známé tváře, tak to si asi budeš muset koupit brýle jestli si mě tam fakt neviděl, no, ale dlouho jsme se neviděli a tak si mě asi nepoznal.
Jsem táda, že mi dáš za pravdu,to víš Markéta Pavlovi moc nevaří a tak se stravuje někde jinde.
pavelgsxrv napsal:
Jsem táda, že mi dáš za pravdu,to víš Markéta Pavlovi moc nevaří a tak se stravuje někde jinde.
hele ona to muze byt ze zacatku docela sranda... ale ta hranice mezi legraci a serioznim stalkingem muze byt takova dost mlhava, imho.
Nehlede na to, ze ho sice stihas, ale moc pikantnosti jsme se zatim nedozvedeli
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zásilka dovezena v kuse a bylo to luxusní najeto nějakých 550km motorka zasraná jak jetel a vše v naprostém pořádku byl i lehkej OFF
... servis a diagnostika BMW Motorrad
pavelgsxrv napsal:
hele ona to muze byt ze zacatku docela sranda... ale ta hranice mezi legraci a serioznim stalkingem muze byt takova dost mlhava, imho.
Nehlede na to, ze ho sice stihas, ale moc pikantnosti jsme se zatim nedozvedeli
To není legrace, to je fakt, a pokud jde o pikantnosti, klidně Ti je povím osobně, málo Pavla znáš, já moc doře.
pavelgsxrv napsal:
Tak za pravdu ti nedávám ...
a můj skromnej názor je,že kvůli žrádlu se neutíká od ženský,ani k ní.Radši být o hladu,než mít doma megeru a cpát se i třeba krevetama a kaviárem
...a v některých případech by bylo lepší i...
PS:Myšleno všeobecně.Nikoho konkrétního nenapadám
Mr GS přiložený následující obrázek:
[8.58Kb]
Upravil Mr GS dne 15.04.2012 17:06
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA