Pertla napsal:
Dík za společnost a Kubrte pyčo, vyhrál si v Tasicích nějaký sklinky
Pertlo,nech je u sebe a vopovaž se je rozflákat Vyzvednu si je
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kim napsal:
Mimochodem zkoušel si někdo z přítomných dát v Tasicích hamburger ?
já ho měl s Pertlou a byl luxusní
Upravil Kubrt dne 22.04.2012 10:05
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Souhlas, byl super ... akorát by se mi lépe jedl, kdybych byl kanaďan s odklápěcí hlavičkou Musel jsem to notně zmáčnkout, abych to vůbec dostal do huby :-) Což je plus ... protože to říkal i Zdenda Pohlreich
A kdo nevěděl ... byl tam i Loprais .. a jezdí na F800!! Seznámili jsme se a je to fajn chlapík Kubrte prosím fotku
Pertlo a Kubrte, pŕed Váma se nic neutají. Máte postŕeh , to jsem poznal když mi padaly věci z motorky.Ani ta falešná občanská mi nepomohla když jsem vám ji ukázal. Tak teď nevím co s tím. Zdraví vás "Karel"
KUKY se vrací
... sáááfra "Karle",tak já fakt nevim
Pertlo,kde Tě mám????? Koukej mi pomoct s tímhle rébusem
Kubrt přiložený následující obrázek:
[51.83Kb]
Upravil Kubrt dne 22.04.2012 15:53
Vždyť jsem ti říkal, Karel je ještě mladík /o3roky/ a ten by se pro helmu a rukavice dokázal ještě sehnout.Zatímco já čekal na tebe, až mi to podáš.Ale jste fajn kluci a až pojdete přes NA do Machova, tak se musíte stavit a třeba pojedu s váma a udělám přednášku o Dakaru , nebo o Argentině ,kde jsem jezdil.cha cha. "Karel"
KUKY se vrací
kim napsal:
Mimochodem zkoušel si někdo z přítomných dát v Tasicích hamburger ?
já ho měl s Pertlou a byl luxusní
Neblázni ,tak jste museli mít nějakej protekční ten můj i přítelkyně šli oba do popelnice,absolutně bez chuti(vůbec neosoleno ani neokořeněno)a bez zápachu a to nejsem moc vybíravej,to že je na roštu obracel holou rukou pominu to se někdy stává na těchto akcích.
Kim : čoveče možná jo,ale hlavně já měl hlad jak polskej zájezd,takže bych klidně sežral i samotnou rýži,kterou k smrti nenávidim