czunik napsal:
já jsem ještě v práci...takže asi tak.....od 7,30...dělaji tohle zaměstnaní?? pokud ano klobouk dolů..
chápu že jsou nespokojení a ani se jim nedivím....a jsem pro změnu...ale jakou?? socdem s komoušema?? křičet umí každý...ale přijít s východiskem ne....takže jsem pro změnu za cenu lepších vyhlídek...a ta te´d asi není a nebude ...což mě mrzí....tím ale neschvaluji ty gaunery
takhle uvazuje snad kazdej rozumnej, co znam.
Bohuzel odborosocky si chteji zit jak v recku par let nazpet.. a chteji, a chteji a chteji
hele já nejsem ani kousek rozumnje jsem přeci z moravy nééé
http://czunici.ra...
czunik napsal:
já jsem ještě v práci...takže asi tak.....od 7,30...dělaji tohle zaměstnaní?? pokud ano klobouk dolů..
chápu že jsou nespokojení a ani se jim nedivím....a jsem pro změnu...ale jakou?? socdem s komoušema?? křičet umí každý...ale přijít s východiskem ne....takže jsem pro změnu za cenu lepších vyhlídek...a ta te´d asi není a nebude ...což mě mrzí....tím ale neschvaluji ty gaunery
takhle uvazuje snad kazdej rozumnej, co znam.
Bohuzel odborosocky si chteji zit jak v recku par let nazpet.. a chteji, a chteji a chteji
hele já nejsem ani kousek rozumnje jsem přeci z moravy nééé
jsi se chlubil ze jezdis co tyden do Praglu... asi jsi tu s nekym mluvil
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tady jeden levicovej volic...doporucuji do konce...akorat,ze se tomu ani nemuzu smat
svrzeni vlady jednech smejdu a nastoleni vlady jinejch nic neresi...kdyby se demonstrovalo za dukladne vysetreni kazde kauzy,potrestani viniku padni komu padni a za osobni odpovednost politiku za sve ciny,pak jdu...ale kdyz vidim jen jinak zbarvene vychcance a nemakacenka,tak mi to akorat s...
edit: a stejne je to divny,ze tyhle veci nema zadna partaj v programu,ze?
Upravil Petr 11 dne 19.04.2012 19:53
hicks napsal:
Na živnostníky a další podnikatele čeká výrazné snížení výdajových paušálů a návrat takzvané minimální daně.
"Paušály by se měly vrátit ke svému původnímu účelu, kterým bylo snížit administrativní zátěž pro drobné živnostníky," říká stínový ministr financí Jan Mládek z ČSSD ve druhé části rozhovoru pro online deník Aktuálně.cz.
A co ti vadí konkrétně na tomto bodě? Vždyť je pravda, že důvod zavedení paušálu nebyl snížit daně OSVČ, ale snížení administrativní zátěže. Pokud ti výše paušálu nebude vyhovovat (bude nedostatečná), můžeš přece vést účetnictví.
Upravil Sema dne 19.04.2012 20:11
Já nejsem levicový volič, ale ani volič pravice.. Pro mě jsou to všechno stejní lumpové, ale nemůžu se smířit s tím, že hasičům, policajtům, učitelům, zdravotníkům a dalším jdou peníze dolů oni si přidají a pak zase přidají a stále dokola.. To, že by tady někdo bral osobní zodpovědnost za průsery, které tu lítají - holá utopie.. Zrušit poslaneckou imunitu, mt hmotnou zodpovědnost, vězni budou makat ve věznicích a nezaměstaní pro obec a nebo pro stát atd.. Nemůžu se dneska smířit s tím, že někdo řekne, že snížíme počet policajtů a hasičů o 1\3, protože na to nejsou peníze, ale když se jedná o zvýšení DPH na víně, tak to zamítnou, protože ho všichni většina zákonodárců chlastá.. Probouchené státní zakázky za miliardy mají asanovat řadoví, kteří kolikrát už dnes nemají z čeho brát.. Toto je něco málo důvodů, proč do té Prahy zrovna já pojedu a co si od toho slibuji? Že se ten systém začne narovnávat..
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Proc jsem ja vul nesel delat politickou skolu, mohl jsem byt poslanec a na kazdeho se vysrat. Tak je ze me akorat ten vul
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
hicks napsal:
Na živnostníky a další podnikatele čeká výrazné snížení výdajových paušálů a návrat takzvané minimální daně.
"Paušály by se měly vrátit ke svému původnímu účelu, kterým bylo snížit administrativní zátěž pro drobné živnostníky," říká stínový ministr financí Jan Mládek z ČSSD ve druhé části rozhovoru pro online deník Aktuálně.cz.
A co ti vadí konkrétně na tomto bodě? Vždyť je pravda, že důvod zavedení paušálu nebyl snížit daně OSVČ, ale snížení administrativní zátěže. Pokud ti výše paušálu nebude vyhovovat (bude nedostatečná), můžeš přece vést účetnictví.
tak minimalni dan ve forme socialniho a (castecne) i zdravotniho prece existuje.
Ty mrchy chteji pridat dalsi..
---
porad se to ale toci okolo klicove levicove vlastnosti -- ZDRAZOVAT a komplikovat lidem praci, pripadne zvysovat RIZIKOVOST zamestnavani kohokoliv.
Proto je jeho ohaneni se hosporarskym rustem fakt ABSURDNO NA DRUHOU.
Jejich nutkava predstava, ze budou ridit kazdeho a vsechny je v dnesni dobe Schengenu, EU a globalni ekonomiky fakt absurdni.
Znevyhodnili mi zivnostnak tak, ze se mi nevyplati? OK.
a) necham se zamestnat -- to chteji -- coz socdem dale zkomplikuji masakrem ekonomiky a nevyhoditelnosti zamestnance, takze.. mne jentak nekdo nezamestna
nebo
budu delat nacerno
c) skoncim na pracaku
d) zmizim nekam do ciziny
Statni kasa v zasade trati... pokud nemam stesti na dobrou praci.
---
Je to parta pitomcu, jejichz hlavni guru (Sobotka) NIKDY NORMALNE NEPRACOVAL. Co taky cekat?
Upravil hicks dne 19.04.2012 20:22
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dolek napsal:
Toto je něco málo důvodů, proč do té Prahy zrovna já pojedu a co si od toho slibuji? Že se ten systém začne narovnávat..
Tak az tu budes a nadsene se vyrves s davem,ve kterem takovych,jako jsi ty,bude vyrazna mensina,tak cinkni,ja ti u pivka vysvetlim,jak moc se mylis,kdyz poporujes ten odborovej ksindl...a metoda,kterou nazvas utopii,je jedina mozna=zodpovednost a kontrola-nic vic nepomuze i kdyby tam byl kdokoliv,protoze TGM a TB uz davno vymreli,protoze slova jako cest,slusnost,ucta a vlastenectvi jsou jen skoro nadavky...protoze cele tohle smeruje pouze a jedine k nove totalite,k nicemu jinemu,bohuzel.
Upravil Petr 11 dne 19.04.2012 20:31
... slovy klasika " Proletáři všech zemí, vyližte si prdel!" Jinac ze jich nechavam pekne pozdravovat z Limericku v Irsku.
EDIT: ... nelibi se mi jak je Cechistan veden, nicmene "Taticek nasich pracujicich" a jeho odborarska klika nas rozhodne nespasi. Cim jsem starsi, tim vic se mi zamlouva myslenka "omezene" demokracie a zasadni zmeny financovani politickych stran jako prvni krok.
1) Pravo volit (rozhodovat) ma mit ten, kdo ma aktivini bilanci - plati dane nebo jinak spolecnosti prispiva - tedy vic dava, nez si bere.
2) Politicke strany si maji financovat clenove a slus, zadne prachy za hlasy ve volbach, pripadne statni prispevky.
3) Limit na volebni propagaci a reklamu - hodne nizky.
4) Trestnepravni odpovednost politiku za sva rozhodnuti.
5) Radikalni optimalizace a zestihleni statni spravy + centralni statni informacni system - jeden a vsude.
6) Profesionalizaci urednictva. Smlouvy na doby urcite, az se urednik osvedci a prokaze, ze je na svem miste - pak mu dat definitivu s duchodem (jak za prvni republiky).
Nejde o levici ani o pravici, jen o vlastní prospěchářstviřství všech co jsou u koryta a zpravují veřejný majetek, prostředky atd... lidi už to sere - kůly jsou řešení
Upravil mahomaho dne 19.04.2012 21:39
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
HonzaGS-SV napsal:
prostě dostudovat a hurá na západ :-)
Super...!!!...
Sebrat co je zadarmo a vzít roha...!!!
Jeden z důvodů, proč jsem pro zavedení školného...
Jen abys věděl magisterský studium (na stavebního inženýra) mám kvůli tomu, že studuju v angličtině za 35 000 za semestr...
Upravil HonzaGS-SV dne 19.04.2012 21:53
Pokud je vůle něco změnit,tak to jde,ale dokud tuto zemi řídit různí lobisté a spekulanti ruku v ruce s prospěchářema,tak bohužel nemáme šanci na změnu.A nebo zopakovat 89,ale ne tak sametově.
Dum spiro,spero.
V tom případě držím palce... Ale že necháš doma, ať se to všechno pos*ere a že se Tě to vlastně ani netýká, to si srovnej Ty sám se svým svědomím...
To Biker755:
Dokud se ti par*chanti nahoře nezačnou něčeho či někoho bát, bude to vypadat pořád takhle...
Lidi v našich krajích do ničeho nepůjdou. Nebýt ten devětaosmdesátý tehdejšími mocipány velice slušně připravený a de facto schválený, nedělo by se dodnes nic...
Bubak napsal:
... slovy klasika " Proletáři všech zemí, vyližte si prdel!" Jinac ze jich nechavam pekne pozdravovat z Limericku v Irsku.
EDIT: ... nelibi se mi jak je Cechistan veden, nicmene "Taticek nasich pracujicich" a jeho odborarska klika nas rozhodne nespasi. Cim jsem starsi, tim vic se mi zamlouva myslenka "omezene" demokracie a zasadni zmeny financovani politickych stran jako prvni krok.
1) Pravo volit (rozhodovat) ma mit ten, kdo ma aktivini bilanci - plati dane nebo jinak spolecnosti prispiva - tedy vic dava, nez si bere.
2) Politicke strany si maji financovat clenove a slus, zadne prachy za hlasy ve volbach, pripadne statni prispevky.
3) Limit na volebni propagaci a reklamu - hodne nizky.
4) Trestnepravni odpovednost politiku za sva rozhodnuti.
5) Radikalni optimalizace a zestihleni statni spravy + centralni statni informacni system - jeden a vsude.
6) Profesionalizaci urednictva. Smlouvy na doby urcite, az se urednik osvedci a prokaze, ze je na svem miste - pak mu dat definitivu s duchodem (jak za prvni republiky).
Nezlob se na mě prosím,nechci se Tebe ani nikoho jinýho dotknout a ani to nechci nijak dál rozebírat,ale Tvá ryze demokratická vize je z velké části TOTALITNÍ !!! Tak si to po sobě znova přečti a zamysli se nad záklaními principy demokracie.
Asi někdo zareaguje,ale fakt to nemyslím zle a vím že už víc v tomto tématu reagovat nebudu,jen bych chtěl aby se všichni "demokrati" co tu psali zamysleli nad tím co tu píšou. Třeba jim dojde co je opravdová demokracie...